- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 38
Benim bursada ark.var.o da dr tavsiyesiyle smilac diye bir mama vermis,sadece gece yatarken.7 aylik kizi9 kiloymus simdi.sor istersen cnm,sadece eczanede satiliyormus.
Cnm sen bilirsin tabii ama ac degil kizin sutun varken mama cok verme bence..sadece gece olabilir,gunde 1-2 kere.her emzirme sonrasinda alisirsa biberona birde.30 luk hazirla once bitirirse yine yapsrsin,sonrac60 lik hazirlarsin.
Öyle yapayım bari günde iki kere 30'la başlarım isterse 60'a çıkarırım canım sağol😊 bi de merak ettiğim günde 120 ml mama çok fark eder mi ki kilosuna? Amma soru sordum haaaa:27;
Ne bileyim.insan hep emsin sadce emsin mama almasin diyo ben birakmaya calisiyorum belki ondan vermeeigim gunlerde.oluyo o zaman sutum de azaliyo sanki stres yapiyorum indanmiki. Gecen gune gittim ek bisey veriyomusun dediler bisuru insan var vermiyorum dedim sutun yarito o saman dediler o hunsen beri sutum az sanki sinir oldumm :-( bir iki kere ver madem dene ama almazsa zorlama ek gidaya baslayinca alir yada he zayif olur buyuk kizim oyle diyorum ya ama saglikli civi gibi masallah onemli olan salikli olmasi canim
Ya beni de en çok üzen o. Kimisi sütüm yok düye üzülür, ben de olan sütüm kilo aldırmıyo diye üzülüyorum doktor da annesine babasına bakmıyo çocuğun heralde, genetik diye bişey var. Ben 50 kiloyum, eşim 1.82, kızım da ikimizin karışımı uzun ince bişi işte doktor dese ki sizin kızınız da kilolu olmasın, sağlığı yerindeyse hasta olmuyosa sorun yok dîye, dert etmicem emzirip geçicem ama zayıf kalmış, boyunu da etkiler ilerleyen dönemde deyince mecbur aldık mamayı geldik. Vereyim bakalım bir süre günde iki kere. Doktora kalsa her emzirmeden sonra ver diyo deli mi ne😳
Son düzenleyen: Moderatör: