Kızlar herkese selam.
2 gündür okuyup okuyup çıkıyorum. Siz maşallah sürekli yazabiliyosunuz, benim fırlama kızım gündüzleri maksimum 1 saatten 2 tane uyku uyuyo, onun dışında hep uyanık, o yüzden pek yazamıyorum. Ama gözüm hep üstünüzde
Doktora gidip güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın, darısı başımıza inşallah🙏 Bebişleri hasta olanlara, diş ihtimali ile ateşi çıkanlara geçmiş olsun Allah şifa versin🙏
Kaka konuşulmuş
benim kızım günde 1 kere yapıyo, çok nadir 2 günde yapıyo, anne sütü alıyo sadece. Kakayla kilo olaydı biz 7 kilo olduyduk şimdiye
3 hafta önceki kontrolden beri 300 gr almış görünüyo😕 5200 çıkıyo evdeki tartıda. Yarın 85 günlük, konrtolümüz var bakalım doktor ne dicek:44:
Geceleri de 3 saatte bir uyanıp emiyo benim kızım da. Sabah 6'dan sonra 8-9-10-11 öyle saat başı gidiyo. Keyifçi benim kızım
Ek gıda olayına da acele etme taraftarı değilim. Herkes kendi bildiği gibi yapmakta özgür tabi, yanlış anlamayın ama erken ek gıdaya başlanan çocuklarda sindirim sıkıntıları olduğuyla ilgili bir yazı okumuştum. 5 bittikten sonra belki yavaş yavaş tattırabilirim kaşığın ucuyla ama öyle dolu dolu kaşıkla değil tabi. Geçen zahide'deki çocuk doktoru anlatıyodu bu anne sütüyle ilgili; ek gıdaya başlandığında çocuğun karnını ek gıdayla doldurmayın, anne sütü hala ana besin, diğerleri anne sütünden sonra kalan yerleri doldurmaya yarayan ektir diye. Ben de öyle düşünüyorum, yine bu hızda emzirmem istiyorum, kızım emerse tabi. Diğerleri adı üstünde 'ek'.
Uyurken kundan yapıyorum battaniyeyle sürekli ve çok terliyo benim kızım da, su gibi oluyo uyandığında ama değiştirmiyorum tabi üstünü gece üşür diye. Doktora sorcam bunu yarın.
Dilzar, azurem; sizden bi tane de burda var, cuk cuk 2 saatte bir emiyo ama biz de kilo alamıyoruz bitürlü 😕
Mutlu46 canım geçmiş olsun oğluşuna, nesi var?
Kızlar bu arada fotoğrafları göremiyorum, ama hepsinin bal gibi tatlı olduğuna eminim
hepsine maşallah, öpüyorum yanacıklarından