2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Oğlumun ateşi yine 38 oldu :KK43:( şurup veriyorum düşüyor sonra yine çıkıyor Acaba sağlık ocağına gitsem fitil felan verirler mi yada dr a mı gitsem Ne yapacağımı bilemedim off

canım çok geçmiş olsun bence en azından aile hekimine bari git tabii doktora gitsen daha iyi ama

:) korkma korkma yoktur anormal bi durum. bende normaldir diye düşünüyorum. bizimde öyle yattığı yer ıslanıyo. cüccücük çocuktan nası su çıkıyor öyle. ben int.ten araştırdım yapısal da olabiliyomuş. d vit. eksikliğide olabiliyormuş. ama 3 gün önce kontrolumuz vardı bizim. dr. bunun kemikleri gayet iyi d vitaminini bırakalım gerek yok dedi. yani onun eksikliğinden değil. babamızda çok terler zaten bizim.

Bizim babamız da çok terler ondandır belki. Bir de d vit vermeyı unutuyorum hep ondan da olabilir:KK43: neyse herkeste oluyorsa normal demeki

kızlar 2 hafta falan önce sütüm azalmıştı şöyle böyle geri geldi ama o günden sonra eskisi gibi diğil yememe içmeme dikkat ediyorum ama yinede az gibi önceden resmen fışkırırdı birini emziriken diğeri akardı ama şimdi yok yavrum anca doyuyor neden acaba annemde ilk zamanlar gibi olmaz güçlü çekince bitiriyodur diyo blemyorum ama canım sıkılyor sizce neden böle sizde durumlar nasıl ek gıdaya geçsekte rahatlasak

Kızlar herkese selam.
2 gündür okuyup okuyup çıkıyorum. Siz maşallah sürekli yazabiliyosunuz, benim fırlama kızım gündüzleri maksimum 1 saatten 2 tane uyku uyuyo, onun dışında hep uyanık, o yüzden pek yazamıyorum. Ama gözüm hep üstünüzde:KK53: :KK52:
Doktora gidip güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın, darısı başımıza inşallah🙏 Bebişleri hasta olanlara, diş ihtimali ile ateşi çıkanlara geçmiş olsun Allah şifa versin🙏
Kaka konuşulmuş:KK53: benim kızım günde 1 kere yapıyo, çok nadir 2 günde yapıyo, anne sütü alıyo sadece. Kakayla kilo olaydı biz 7 kilo olduyduk şimdiye:KK53: 3 hafta önceki kontrolden beri 300 gr almış görünüyo😕 5200 çıkıyo evdeki tartıda. Yarın 85 günlük, konrtolümüz var bakalım doktor ne dicek:44:
Geceleri de 3 saatte bir uyanıp emiyo benim kızım da. Sabah 6'dan sonra 8-9-10-11 öyle saat başı gidiyo. Keyifçi benim kızım:KK31:
Ek gıda olayına da acele etme taraftarı değilim. Herkes kendi bildiği gibi yapmakta özgür tabi, yanlış anlamayın ama erken ek gıdaya başlanan çocuklarda sindirim sıkıntıları olduğuyla ilgili bir yazı okumuştum. 5 bittikten sonra belki yavaş yavaş tattırabilirim kaşığın ucuyla ama öyle dolu dolu kaşıkla değil tabi. Geçen zahide'deki çocuk doktoru anlatıyodu bu anne sütüyle ilgili; ek gıdaya başlandığında çocuğun karnını ek gıdayla doldurmayın, anne sütü hala ana besin, diğerleri anne sütünden sonra kalan yerleri doldurmaya yarayan ektir diye. Ben de öyle düşünüyorum, yine bu hızda emzirmem istiyorum, kızım emerse tabi. Diğerleri adı üstünde 'ek'.
Uyurken kundan yapıyorum battaniyeyle sürekli ve çok terliyo benim kızım da, su gibi oluyo uyandığında ama değiştirmiyorum tabi üstünü gece üşür diye. Doktora sorcam bunu yarın.

Dilzar, azurem; sizden bi tane de burda var, cuk cuk 2 saatte bir emiyo ama biz de kilo alamıyoruz bitürlü 😕
Mutlu46 canım geçmiş olsun oğluşuna, nesi var?

Kızlar bu arada fotoğrafları göremiyorum, ama hepsinin bal gibi tatlı olduğuna eminim:KK16: hepsine maşallah, öpüyorum yanacıklarından:KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün bebeğimi ilk defa tek başıma yıkadım :KK9: korktuğum gibi olmadı şükür oğlumda suyu sevdiğinden herhalde rahat oldu artık babamız olmadan yıkanabiliriz :KK1:

kızlar 2 hafta falan önce sütüm azalmıştı şöyle böyle geri geldi ama o günden sonra eskisi gibi diğil yememe içmeme dikkat ediyorum ama yinede az gibi önceden resmen fışkırırdı birini emziriken diğeri akardı ama şimdi yok yavrum anca doyuyor neden acaba annemde ilk zamanlar gibi olmaz güçlü çekince bitiriyodur diyo blemyorum ama canım sıkılyor sizce neden böle sizde durumlar nasıl ek gıdaya geçsekte rahatlasak

Benimde iyice azaldi canim oglum bugun emerken bana bakiyor süt gitmeyince agzina çıkarıp tekrar alıyor yine gitmeyince dudak büküp ağladı sıktım baktim hic kalmamis öyle üzüldüm ki dr a gidince incir falan bitmisti gidip alayim işe yaratmıştı canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün bebeğimi ilk defa tek başıma yıkadım :KK9: korktuğum gibi olmadı şükür oğlumda suyu sevdiğinden herhalde rahat oldu artık babamız olmadan yıkanabiliriz :KK1:

tebrik edeerim canım ben de o günü iple çekiyorum ama kendime güvenemiyoum çok hareketli cazgır bi kızım var suyu seviyo ama bakalım o güveni ne zaman bulcam kndimde :KK52:

Oğlumun ateşi yine 38 oldu :KK43:( şurup veriyorum düşüyor sonra yine çıkıyor Acaba sağlık ocağına gitsem fitil felan verirler mi yada dr a mı gitsem Ne yapacağımı bilemedim off
geçmiş olsun canım böyle şüphe içinde tedirgin olcağına sağlık ocağına git anlat durumunu bence inşallah bir an önce toparlanır bebişin :44:

Kızlar herkese selam.
2 gündür okuyup okuyup çıkıyorum. Siz maşallah sürekli yazabiliyosunuz, benim fırlama kızım gündüzleri maksimum 1 saatten 2 tane uyku uyuyo, onun dışında hep uyanık, o yüzden pek yazamıyorum. Ama gözüm hep üstünüzde:KK53: :KK52:
Doktora gidip güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın, darısı başımıza inşallah🙏 Bebişleri hasta olanlara, diş ihtimali ile ateşi çıkanlara geçmiş olsun Allah şifa versin🙏
Kaka konuşulmuş:KK53: benim kızım günde 1 kere yapıyo, çok nadir 2 günde yapıyo, anne sütü alıyo sadece. Kakayla kilo olaydı biz 7 kilo olduyduk şimdiye:KK53: 3 hafta önceki kontrolden beri 300 gr almış görünüyo😕 5200 çıkıyo evdeki tartıda. Yarın 85 günlük, konrtolümüz var bakalım doktor ne dicek:44:
Geceleri de 3 saatte bir uyanıp emiyo benim kızım da. Sabah 6'dan sonra 8-9-10-11 öyle saat başı gidiyo. Keyifçi benim kızım:KK31:
Ek gıda olayına da acele etme taraftarı değilim. Herkes kendi bildiği gibi yapmakta özgür tabi, yanlış anlamayın ama erken ek gıdaya başlanan çocuklarda sindirim sıkıntıları olduğuyla ilgili bir yazı okumuştum. 5 bittikten sonra belki yavaş yavaş tattırabilirim kaşığın ucuyla ama öyle dolu dolu kaşıkla değil tabi. Geçen zahide'deki çocuk doktoru anlatıyodu bu anne sütüyle ilgili; ek gıdaya başlandığında çocuğun karnını ek gıdayla doldurmayın, anne sütü hala ana besin, diğerleri anne sütünden sonra kalan yerleri doldurmaya yarayan ektir diye. Ben de öyle düşünüyorum, yine bu hızda emzirmem istiyorum, kızım emerse tabi. Diğerleri adı üstünde 'ek'.
Uyurken kundan yapıyorum battaniyeyle sürekli ve çok terliyo benim kızım da, su gibi oluyo uyandığında ama değiştirmiyorum tabi üstünü gece üşür diye. Doktora sorcam bunu yarın.

Dilzar, azurem; sizden bi tane de burda var, cuk cuk 2 saatte bir emiyo ama biz de kilo alamıyoruz bitürlü 😕
Mutlu46 canım geçmiş olsun oğluşuna, nesi var?

Kızlar bu arada fotoğrafları göremiyorum, ama hepsinin bal gibi tatlı olduğuna eminim:KK16: hepsine maşallah, öpüyorum yanacıklarından:KK16:
Ek gıda konusunda seninle aynı fikirdeyim canım tabiki zamanı gelince vercez ama sütümüz oldukça ilk önce memişler :)

Gözün aydın canım, bir kere yıkadın mı yıkarsın artık korkmadan:) ben de yıkamıştım daha önce kızımı ama artık gece yatmadan yıkıyoruz gece uykusunu uyusun banyodan sonra diye, bi süre rahat uyuyo çünkü. Zaten 10 dk'lık iş, günaşırı yıkıyoruz biz babasıyla, seviyo kızım yıkanmayı, sudan çıkarınca mızıkıyo :KK53:

Benimde iyice azaldi canim oglum bugun emerken bana bakiyor süt gitmeyince agzina çıkarıp tekrar alıyor yine gitmeyince dudak büküp ağladı sıktım baktim hic kalmamis öyle üzüldüm ki dr a gidince incir falan bitmisti gidip alayim işe yaratmıştı canim..

Kızlar maden suyu tavsiye ederim süt için incirden sonra. Dün İbrahim Saraçoğlu söyledi, keçi boynuzu da kaynatıp içilebilirmiş. Kadının biri aradı 4 lt su içiyomuş, emziriyorum ama diyo:KK53: İbrahim amcam da abartmayın o kadar dedi, normalde insana 1,5 yeter siz de 2 lt için dedi. Sudan zehirlencek kadın, 4 lt nasıl içilir yahu:KK53:

Ek gıda konusunda seninle aynı fikirdeyim canım tabiki zamanı gelince vercez ama sütümüz oldukça ilk önce memişler :)

İnşallah canım 1 yaşına kadar bol bol süt olsun memişlerde🙏:KK52:

Eki Görüntüle 1076383

Biz sağlık ocağına gidiyoruz, muhtemelen yine kilo almadık ama bakalım yine de.
oyy yaa hep yemelik bu minnaklar :KK56: Allah nazarlardan korusun sağlıklı olsun da kkilo alımı az olsun napalım ( benimki de öyle) :KK53:

kızına maşallah, canı içinde olsun, inşallah almışsınızdır kilo canım

Bence dr götür canım, inatçı ateş enfeksiyon belirtisi olabilir....
Maşallah ya pekte şık zehra kizimiz :) insallah almistir kilo canim ya bizimde dr kontrolumuz var az almıştı diye kontrole cagirmisti dr bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkürlerteyzeleri... Biz 600gr almışız.... Ne kadar sevindik, çoğunun üzüldüğü kilo alımı bizi sevindirdi...300 400 bekliyordum, bezinibir saat önce almıştım,onun da etkisi vardır ama olsun... Mutlu olduk...:KK16:

61 cm de boyumuz...

Gelirken bant aldık ama çok komik oldu....

... $2CD5EAC4-DCD7-40A2-ADCC-9D1DA7DCE746.jpg $041D3746-BA84-4FAE-A5B2-2E6395E3A76D.jpg

Ellerin hepsini ağzına sokacak ama sığmıyor teyzeleri, yok mu bunun bir çaresi....

Gelirken bant aldık ama çok komik oldu....

...Eki Görüntüle 1076650 Eki Görüntüle 1076651

Ellerin hepsini ağzına sokacak ama sığmıyor teyzeleri, yok mu bunun bir çaresi....

Benim Hüma'm da o konuda azimli, son gaz denemelere devam ediyor. Ama annesi yaa bu çookkk tatlı o kırmızı ayakkabıları o kırmızı yanakları yerim yeerrr :KK1: Rabbim nazarlardan korusun çk güzel uzun bir ömrü olsun inşallah :KK54:

Benim Hüma'm da o konuda azimli, son gaz denemelere devam ediyor. Ama annesi yaa bu çookkk tatlı o kırmızı ayakkabıları o kırmızı yanakları yerim yeerrr :KK1: Rabbim nazarlardan korusun çk güzel uzun bir ömrü olsun inşallah :KK54:

Güneşe çıktık teyzesi ondan kızardık...

Hümamız becerirse bşze de söylesin emi çok uğraşıyoruz teyzesi....

Telefondan gidiyorum nete ama alisamadim.. Beğen kismini göremedim:) ama çok beğendim zehracigi:) maşallah subhanallah nazar degmesin

Çok sağol canım, ayy bu gün çok mutluyum, hava güzel, kızım kilo almış,

Allahım bozmasın....tartıbozuk değildir demi?:KK52:

Güneşe çıktık teyzesi ondan kızardık...

Hümamız becerirse bşze de söylesin emi çok uğraşıyoruz teyzesi....

Ne güzel güneşli mi sizin oralar. Burda az önce tam on dakka kafam kadar dolu yağdı (Bursa'da). kızım nasıl korktu kucağımdan inmek istemedi cama vuran dolu sesleri yüzünden. Tamam becerdiği an tekniklerini sizinle de paylaşacağız :KK52:

X