2014 NİSAN da evlenecek izmir gelinleri buraya!!!

Sırf bu yüzden değiştirdim önüne geçtim bebeğim :) 30 marta aldık düğünü

Abovvvv valla mı canım? takvimde değişmiş cidden haa..=) Seçim var ama 30 martta zor olmaz inşallah bizde nikahı düşündük ama 1 nisan olsun dedik, hayırlısı olsun kuzucan..=)

Abovvvv valla mı canım? takvimde değişmiş cidden haa..=) Seçim var ama 30 martta zor olmaz inşallah bizde nikahı düşündük ama 1 nisan olsun dedik, hayırlısı olsun kuzucan..=)

olmaz inşallah kuzum ya düğün salon sahibi de dedi, 30 Mart ta 3 salon da doluymuş =) dua et inşallah olur mu

Sırf senin önüne geçmek icin oldu :) canım ya inşallah hep mutlu oluruz gun tarih zaman önemli değil senin düğün de 6 günlük evli olcam

Aminn amin canımm, tarih şuan bize önemli geliyor, mutlu olduktan sonra gerisi teferruat..=) evvet 6 günlük taze gelin olucaksın inşallah..=)

Aminn amin canımm, tarih şuan bize önemli geliyor, mutlu olduktan sonra gerisi teferruat..=) evvet 6 günlük taze gelin olucaksın inşallah..=)

Yaaa sen hep beni böyle can alıcı sozler soyleyip heyecan yaptırıyosun kuzum ya

Olsun canım azıcık heyecan iyidir, nasıl gidiyor hazırlıklarr..=)

Hazırlıkları bitirdik sayılır kuzum tabi hergün bişey çıkıyo o ayrı :) ev 1martta teslim inşallah. Eşyalarda bu ayin 12 sinde teslim. Gelinlik Şubat 20 de bitecek . Öyle bebeğim ya herşey olup gidiyo yola çıkınca :) senin ne alemde kuzum. Allah hepimize kolaylık versin inşallah

ohh maşallah canım, Allah utandırmasın, bizimde eşyalar geliyor, 14 şubatta yatak odası gelicek, mart 25de gelinliği alıcamm öylee işte

ohh maşallah canım, Allah utandırmasın, bizimde eşyalar geliyor, 14 şubatta yatak odası gelicek, mart 25de gelinliği alıcamm öylee işte

Hadi hayırlısı kuzum :) inşallah Güle güle düğünlerimizi yapalım :) Güle güle evlerimizde oturalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…