- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
- 303
- Konu Sahibi Prettylittle
-
Merhaba arkadaşlar.. 2014 nisan gelinlerimiz nerdesiniz.Benim tarihim 19 nisan 2014 cumartesi..
Burada hazırlıklarımızı paylaşabiliriz diye düşünüyorum...
Merhaba :) benim tarihim de kısmetse 27 nisan :) nisan geliniyim ama izmir gelini diilim nolcak şimdi
nikah tarihimizi dün aldık..öncelikle belediye ye başvuruyorsunuz (biz fuar evlendirme dairesine başvurduk)..gerekli evrakları öğreniyorsunuz size birer vesikalık fotoğraflarınız karşılığında sağlık raporu için doktorun imzalaması adına bir rapor veriyorlar..sonrasında kan tahlili ve ciğer filmi istiyorlar..sonuçlar önümüzdeki salı günü çıkıcak..o belgeyle tekrar fuar evlendirme dairesine gidip imza verip tarihimizi kesinleştirmiş olucaz sanırım..işlemler çok uzun sürmüyor ama bi yarım günümüz gitti tabi..
merak edenler adına anlatayım dedim...
Gözün aydın canım, bizde yarın gidiyoruz belediyeye inşallah, evrakları tamamladık, 1 nisana alicaz inşallah günü
mrb bende nisan gelini olarak aranızdayım
Şu 2 ay geçsin ya zaman azaldikca stresim artıyor resmen, neyse ama bu zamanlarda Gecicek illaki, dış çekim yerini ayarladık bugün, gelinlik provalarida başladı sizlerin hazırlıkları nasıl gidiyor?[
neler yaptın? yerleştin mi evine?
biz daha evimisi yeni bulabildik..daha badana boya işleri var..sonrasında yerleşme ıvır zıvır bisürü iş var( gözümde büyüyor
merhaba, benim de 5 Nisan Kına 6 Nisan düğün tarihim :) Heyecan dorukta:) Nikahı önceden planladık farklı illerde oldugumuz için, 6 Şubatta yani 12 gün sonra kısmetse nikahım var
Şu 2 ay geçsin ya zaman azaldikca stresim artıyor resmen, neyse ama bu zamanlarda Gecicek illaki, dış çekim yerini ayarladık bugün, gelinlik provalarida başladı sizlerin hazırlıkları nasıl gidiyor?[
neler yaptın? yerleştin mi evine?
biz daha evimisi yeni bulabildik..daha badana boya işleri var..sonrasında yerleşme ıvır zıvır bisürü iş var( gözümde büyüyor
Geçen haftasonu bütün mobilyalar, beyaz eşyalar geldi kuruldu canım, 14 şubatta da yatak odamiz gelicek, bi halı perde olayımiz kaliyor, onlarada yavaştan yapıcaz artık, sizinde ev belli olmuş ne güzel tutulduktan sonra eşya falan hemen halloluyor canım, ama sana şunu diyeyim canım ben eşyalar gelmeden evi kirkladim resmen ama eşyalar geldi bi kuruldu heryer toz toprak o yüzden eşyalar geldikten sonra daha rahat temizlenmesi =)
aynııııı gün evleniyoruz kısmetse benimde 5nisan kına 6nisan düğünüm olcak
Eveeeeettt bilindiği üzere bende 6 nisan geliniyim 5 nisan kınahepimize hayırlı olsun
Benım düğünüm olacağı akşam herkesin kinasi var hey masallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?