- 8 Nisan 2013
- 1.427
- 793
- 178
sabah uyanınca 09:00 gibi 1 avuç ceviz veya fındık
saat 10:00
bir bardak süt [ köyden hafta sonları alıp kaynatıyorum bir zararı yoktur inşallah bakteri açısından falan doktoruma bir sorucam )
1 adet haşlanmış yumurta (köy yumurtası bir tatlı oluyor sormayın)
1 dilim ekmek
bir parça peynir
zetinyağlı domates - salatalık
arada 1 şeftali biraz üzüm
14:00 gibi az makarna 2 ızgara köfte
akşam
yeşil salata
taze fasülye
cacık
1 dilim ekmek
birde ben çok susuyorum en az 2,5 içiyorum durmadan wc deyim yaaaa su ihtiyacı ile ilgili sıfır problem
sabah kahvaltısı aynen devam zaten haftada
1 akşam balık -bursa gemlikliyim eşim taze taze tutuyor balıkları çokda severim ohhh afiyetle yiyeceğim
1 tavuk
1 kuru bakliyat
1 sebze
1 kırmızı et - aram hiç iyi değil ama idare edicez bebiş için
şeklinde yemeye çalışacağım
geceleri meyve bazende sütlü tatlılarla kendimi ödüllendiricem...
kış geldiğinde ne yapıcam bilemiyorum benim kilolar alıp başını gitmese 1,67 63 kiloyom şuan
2.ay 64
3.ay 65
4.ay 66
5.ay 67
6.ay 69
7.ay 72
8.ay 75
9.ay 77 şeklinde gitsem süper olacak ama bakalım kilo almayada çok yatkınım normalde spor yapıyorum haftada 2 gün bu hamilelik sürecinde onuda yapamayacağız bakalım hamile pilatesi falan yapmayı düşünüyorum YOLUMUZ AÇIK BEBİŞLER SAĞLIKLI OLSUN
saat 10:00
bir bardak süt [ köyden hafta sonları alıp kaynatıyorum bir zararı yoktur inşallah bakteri açısından falan doktoruma bir sorucam )
1 adet haşlanmış yumurta (köy yumurtası bir tatlı oluyor sormayın)
1 dilim ekmek
bir parça peynir
zetinyağlı domates - salatalık
arada 1 şeftali biraz üzüm
14:00 gibi az makarna 2 ızgara köfte
akşam
yeşil salata
taze fasülye
cacık
1 dilim ekmek
birde ben çok susuyorum en az 2,5 içiyorum durmadan wc deyim yaaaa su ihtiyacı ile ilgili sıfır problem
sabah kahvaltısı aynen devam zaten haftada
1 akşam balık -bursa gemlikliyim eşim taze taze tutuyor balıkları çokda severim ohhh afiyetle yiyeceğim
1 tavuk
1 kuru bakliyat
1 sebze
1 kırmızı et - aram hiç iyi değil ama idare edicez bebiş için
şeklinde yemeye çalışacağım
geceleri meyve bazende sütlü tatlılarla kendimi ödüllendiricem...
kış geldiğinde ne yapıcam bilemiyorum benim kilolar alıp başını gitmese 1,67 63 kiloyom şuan
2.ay 64
3.ay 65
4.ay 66
5.ay 67
6.ay 69
7.ay 72
8.ay 75
9.ay 77 şeklinde gitsem süper olacak ama bakalım kilo almayada çok yatkınım normalde spor yapıyorum haftada 2 gün bu hamilelik sürecinde onuda yapamayacağız bakalım hamile pilatesi falan yapmayı düşünüyorum YOLUMUZ AÇIK BEBİŞLER SAĞLIKLI OLSUN