Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan testi için çok erken bu vakitte üzülmek için çok erken. Idrar testine takılma derim ben. Biraz daha sabret sabır sabır sabır:26:
Ya sabır haklısın
Insallah Elifim saglikla alirsn kucagna cok rahatldm sen konsnca boyle dedklerni uyglycm insallah
Allah razı olsun burda sizler olmasanız ben kafayı yerdim iyi ki varsınız iyi ki iyi ki iyi ki çok zor beklemek hele negatif testleri görüp ilaçları kullanmak çok zor
HATİBULUT
Canım hamilelik takvimimi nasıl yaptın? Keseyi görmeden yapmak istemiyorum ama öğreneyim de inş görünce hemen yapmak istiyorum![]()
dün gece herkese dua ettim insan başkasına dua edince daha huzur buluyo bende öyle yaptım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.
Arkadasim kacinci gunun
Canım benim gerçekten çok erken davranmissin sen ilaçlarını kullanmaya devam et ve yaptığın testi unut lütfen gününü bekle canım inşallah çok güzel olucak herşey.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ya kanda da çıksın sonra 9 ay hemen geçsin kucağına da aş tavrını inşallah:) dua ediyorum hepimiz için hep, iyi bak minnağına.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dua edin ne olur , dayanmaya çalışıyorum
Dua edin ne olur , dayanmaya çalışıyorum
kısmet kuzucummm önümüzdeki aylarda seni de görcez o zamanSaol cnm ama benim aşılama tutmadı hasta oldum nasip bidahaki tüp bbege artık sen kendine iyi bak inşallah
:) o konuda üstüme tanımam zaten kuzucum:)
hamile değilken bile hamile hisseden ve ona göre vucudunda değişmeler olan kaç kişi vardır
Ben ben ben... Karnım burnumda 2 gündür 5 AYLİK hamile gibiyim afedersiniz gaz şişkinliği var bende karnimi içime cekmiyorum sallana sallana geziniyorum evin içinde :) yakında suyum gelirse hiç sasirmam![]()
![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.allah iyiliğini versin elifiiimm. suyun 9 ay sonra gelecek
kelebekimmmm şükür rabbime. eenn kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallahhh.. amiiiiiinnnnnnnnncanım yaaaaaaAllahım nasıl mutlu oldum anlatamam nasıl ümit oldun bizlere çoook şükür Rabb'ime. Maşallah barekallah... Eşime söyledim ikimiz de çok mutlu olduk:)) Gıdım gıdım artışını gördün işte:) şimdi sıra bizde :))) bu mübarek gecede tesbihimiz ya muizzu: bizi dünyada mal ve evlat, ahirette cennet ve cemalinle müşerreflendir...
kızzzz içine mi doğduuuuuuu Elif demişsiiinnnBen bu sınavı yaşamasaydım şayet, hiç bir zaman bir insanın bu kelimeleri için gözlerim dolarak heyecanlanıp sevinçten çıldıracak gibi olmayacaktım:) büyük bir derdim yok derdimden büyük Rabbim var! Zaferler bizim için, sevinçler bizim için, teyzesinin kuzusu nasıl ümit oldu Elif'im bize :))))))))elif mi gelecek oğlum mu gelecek rabbim hayırlısıyla versin inşallah.. en kısa sürede de sizlere kuzucuuumm
"Çekil şimdi aradan" ay sen çok yaşa canım sıra bize geldi dimii, evet evet evet :))))hadi bakalım
allah razı olsun canım. rabbim sizlere de nasip etsin inşallaaaaaaahhhCanim benim çok sevindim. tebrik ederim.hHamile haberi aldıkca çok seviniyorummm:)
allah razı olsun canımmm... çok dua ettim çoookk hepinize ayrı ayrı dua ettim. laf olsun diye söylemiyorum yemin ederim hepiniz için dua ettim. rabbim kabul etsin inşallahhhhcanımmmmmmmmmm gözünaydın olsun tebrikler şükürler olsun yaradana Rabbim tamamına erdirsinohhohhhhoh Maşallah sübhanallah kandil gecesi yüzüsuyu hürmetine Rabbim dileyen bekleyen herkese nasip etsin bu sevincini bizede dua et kuzummm
şimdi sen ne güzel anne hissediyorsundur kendini Maşallah sana tutu
hophop uğraş dur artık
![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn rabbim size de nasip etsin canımmmKatbekat artar inşallaaaaahhhhh... Bu mübarek günde, Rabbim tamamına erdirsin inşallah mutluluğun daim olsun![]()
sağol canımmm allah razı olsun. inşallah rabbim nasip etsin size de..Tebrikler! Bize de bize de gelsin bebekler
Rabbim bu kandil gecesinde dualarımızı kabul eylesin inşallah
bu defa yaşadıklarım psikolojik değilmiş
hoşgeldin aramıza çok şükür iyi haberleri teker teker alıyoruz. bu ay fire vermek yok ona göre:)Slm kader arkadaşlarım, bazılarınız mutlu haberleri almışlar bile:) hayırlı olsun, Allah sağlıklı, uzun ömürlü, imanlı evlatlar versin inşallah. Ben 33 yaşındayım, iki yıl önce doğal yolla hamile kaldım, 11. haftada kaybettim ve bir daha hamile kalamadım maalesef, eşimin spermleri az, 2 tüp bebek birde dondurulmuş denememiz var bu 3. Tüp bebek denememiz, inşallah son olur artık. Biz Almanya'da yasşyoruz, 26.05 tarihinde regel kanamamın ikinci gunü tedaviye başladık, dün yumurtalar toplandı, 14 tane topladılar, sadece 7 tanesi bölünmüş, ayın 29u yada 30unda 5. gün taransferim olacak inşallah.
Aminn duaların için.
26.05 mi dedin yoksa yanlış mı söyledin? rabbim budefa yüzünü güldürsün inşallagggg
şükürler olsun songülcümmm aminnn allah razı olsunnn rabbim size de göstersin bu güzel günleri inşallah...bak işte şükürler olsun hamilesin...Allahım size bağışlasin canım... artık usenmeyip bi liste yaparsın kuzum
yapıyodum valla bugün iş yerinde aldım elime kağıt kalem tek tek isimleri yazıp bu güne kadar neler yapılmış nasıl sonuçlanmış çıkaıryodumsen benden önce davranmışsın
hayırlı olsun canım tedavin. rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallahslm kızlar..bende dondurulmuşlarla tedavime başladım..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim olcak inşallah..banada dua edin olurmu..çok heycanlıyım yaaaa![]()
:) mimiooooooooommm:) nikine bayılıyorum söylemesi çok şeker:)Oooooooo cok sevindimmmm. Böyle guzel sonuclar hepimize umut oluyor. Allah hayırlısı ile kucagına almayi nasip etsin canim =)
Bizleride unutma dualarinda. Ayy cok guzel yaa![]()
Allah razı olsun canım. Elbette umut oluyor, ben kendimden öncekilere bakar bakar da "olacak ya olacak" derdim. Rabbim nasip ediyor hepimize tek tek çok şükür.. Hep dualarımdasınız.
aminnn allah razı olsun canım. rabbim sizlere de nasip etsinşiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm
23.53
12. Gün oldu
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn
darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa
canım hayırlı uğurlu olsun.allah kucağına almayı nasip etsin inş.
sağol canım. inşallah yarını sorunsuz bi şekilde atlatırsın. sende sabırsız bi şekilde bekleyişe girersin inşallah:))Hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum rabbim saglikli sihhatli versn insallah yarin bnmde yumurtalarim toplancak insallah ilk tup bebek denemsnde tutan varmi cok merak edyrm.bi asilamam oldu tutmadi ilk tup bebek denemem esimde ileri hareketli sorunu var
benim tuttu. ilk tüp bebek denememdi. aşılama tutmadı.
harekete bakmıyor bu tüp bebek. isterse hareketsiz hantal bişi olsun::)
sana da bakmıyor. sen pcos olsan avantajı bile var:)
hayırlarla sonuçlansın tedavin inşallah.
heheheeeüşengeç kızlarımm :) sizin listeyi yayınlayacağınız yok.. herkes bana yaşını transfer gününü neden tüp bebek yaptırdığını ve hangi hastanede yapptırdığını yazsınn.. ben yapacam listeyii![]()
yaş 28, 13 mayıs (2. gün emriyosuyla 3 emriyo) transfer 26 mayıs sonuç 35
ne yüzsüzüm dimiiiii
hastanemi yazmıyayım kuzucum ya. çok yazdım bi tanıdık manıdık çıkcakdoğudayım. siz batıdakiler gelcekseniz buraya, yazcam
yuppiiiiiiiiiiiiiiiKızlar herkese selam yumurtalar toplandı :) 12 adet. Buraya özellikle anestezi mevzusunu yazayım benim gibi panik ataklı olup korkanlar varsa diye, lokal diye tutturmuştum ama genel anestezi oldu yanarım o korkudan uykularımın kaçmasına çok basitmiş her şey.
6 ilaç 2 vitamin 1 progestan iğnem var.
ilaç fobili ve panikataklı arkadaşım benimben senden daha fazla stres yaptım. demekki neymiiiiiiiiiişşşşşşşş önyargılı olmayacakmışsııınnnnn...
ilaçlarını düzenli kullan. anestezinin vücudundan hemen çıkması için çooook su iç emi kuzucuumm
kızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422![]()
ikizli üçüzlü geliyoooooooooooooooooooooo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar benim göbeğimin çevresi acıyo, belim ağrıyo, adet belirtilerim başladı. Uff cumaya kadar sabretmem lazım ama galiba benim olmadı ya.Bugün 6. Günüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildiduymayayım bidaha!!!!! sakın öyle düşünme. Rabbim nasıl beklersen öyle olur dememişmi?
adet belirtileri şuan bende bile varsorsan herkes yaşamıştır. ama bu olmadığı anlamına gelmez
HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNnnnKızlar bugün 9. Günüm şimdi test yaptım silik çıktı sevinsemmi bilemedim biri bişey desin nolur heyecandan olucem
kıııııııııızzzzzzzzzzzz bak demedi deme geliyo ikiz2. gün embriyosu ve 9. gününde idrarda çıktı
![]()
hiç merak etme bundan sonrasını. ben seni çoooooook tebrik ediyorum. rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.
Sağ salim inşallah.
ben transfer gününde salya sümüktümArkadaşlar merhaba transferden 1 saat sonra oksuruk tuttu bir zararı olmusmudur acaba kafama cok takıldı cevaplarsaniz cok sevinirimnasıl grip nasıl hastaydım anlatamam. transfer gününü de geçtim. pazar günü yumurta toplanacak cumartesi bende bi grip bi grip allaaaahh felaket oldum.
koca bi peçeteyi doladılar doladılar elime verdiler narkozdan önce:) karnımın üstüne almışım uyumuş kalmışım:) çıkınca hapşurmamak için sürekli burnumu silmekten kıpkırmızı yara oldu. e bir tut iki tut dayanamadım hapşurdum. hapşurur hapşurmaz ağladım
dışardan bakınca çok komik görünüyormuş.ama şükür tutundu şuan bebişim
sert öksürme bişey olmaz..
canım seninkiyle kıyaslayınca biraz üzülüyordum ben.erken olurmu ben 6.gün test yapmştım sonra silik görünce hergün yaptım bak bu 8.gün testim sonra iyice koyulaştı...10.gün 153 çıktı kanda..yani gebelik var sende hayırlı uğurlu olsun
Eki Görüntüle 1131021o yüzden bi ekleme yapmak istiyorum müsadenle.
seninkisi 5. gün transferi
6. gün çıkması çok normal. 11 gün ediyor çünkü
ben 2. gün gittim. alttan baktı:) hazırlıklı git canımKızlar bugün adet oldum doktoru aradım yarın sabah çağırdı... ilk gün hangi uygulama yapıyor vajinal muayene falan oluyor mu.. oba göre gidicem de yaptıranlara sorayım dedim..:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.![]()
Ya kizlar bende adet agrisi gibi bisileer vaar ya![]()