- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
hayyırlı olsun canım Allah bizlerede nasp etsın ınşallah :)
Sağol canım âmin hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayyırlı olsun canım Allah bizlerede nasp etsın ınşallah :)
Gözünaydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)
. Kizlar sabahtan itibaren cok mesajlar yazilmis hepsini okuyamadim, sanirim burda benden soz ediyorsunuz. Sabah dedigim gibi kan tahlilini yaptirdim ve sonuc hcg 169.80, randevumu anca haftaya persembeye alabildim ama tahlili kan alan hemsireye sordum ve pozitif dedi :) insallah haberimi bekleyen herkese umit olurum, biraz gec yazdigim icin kusura bakmayin:) buraya kadar hersey cok guzel fakat eve gelince kahverengi gibi bir akinti fark ettim, haftaya kadar aklima takilacak belli ki adet olurum diye korkuyorm, bu durum hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa paylassin lutfen ...
Kızlar değerim artmış 97 den 249 olmuş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Gozunaydin )))
Yupiii aç aç gelir bakariz bizde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dikkat et kendine canım bisey olmamistir endisede ediyosan bi ultrason yap tir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bende hamileyim sitede yeniyim... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)))
Anladım canım markası oncomed evet canım mecbur bekleyeceğim az kaldı bekleyim bakalım sonuç ne olacak kasıklarımdaki o yanma gibi sancı olmasa düşünmeyeceğim ama beni düşündüren o
Kizlar bende hamileyim sitede yeniyim... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)))
Hayırlı olsun canım amin Allah herkese nasip etsin
. Insallah oyledir cnm, bende hic kotu dusunmek istemiyorum ama iste... Ister istemez engel olamiyorum bazen. Allah hepimize kolay hamilelik ve saglikli , melek gibi bebisler nasip etsin....
açtım tatlım ama şuan google aramalarında çıkmıyor daha face sayfasından bebekli mutfaklar diye bulabilirsiniz. ordan linke tıklayarak bloğa ulaşabilirsiniz.
Simdi evimdeyim dus alip dinleniyorum agrim biraz gecti cok şükür
İnşallah bebiştendır canım hadi hayırlısı heyecanla beklıyoruz sonucu :)
İnşallah canım bende değişik duygularla bekliyorum sonucu :)
İnşallah bebiştendır canım hadi hayırlısı heyecanla beklıyoruz sonucu :)
Tebrıkler Allah sagsalım kucagına almayı nasp etsin inşallah :)