2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hemen diş gebeliği kabul etme banada ole dediler kimyasal cikyi tazegelinde ole

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar BETIBOOP/UZUM/LOVELYS/CANKUS/MOGAMI ve bana cevap yazip aklima gelmeyenler hepinize tek tek yazamadim ama desteginiz icin cok tesekkur ederim.bu arada petty agrim biraz fazla belim ve kasiklarim cok agriyor inş geçer ve degerim tamamen sifirlanir haftaya gidip kontrol olmak istiyorum parca falan kalmaz inş. Bu arada dualarinizi eksik etmeyin kendimi hem fiziksel hem ruhsal toparlamam icin ruhsal olarak biraz daha iyiyim ama fiziksel de toparlanirom ins.ve Rabbim ins bizlere de hayirli , saglikli, mutlu evlatlar nasip eder.

ay kızlar bne buranın müptelası oldum eşimden pcyi nasıl alacağımı şaşırıyorum bakmak için :) ben bu konularda biraz cahilim kızlar bilenler bana söyleyebilir mi bu dış gebelik kimyasal gebelik ne ola ilk kez duyuyorum :44:
Afrodit bence bu konularda cahil olmak en iyisi bilme!!! Bildikce okudukça korkuyorsun ve korktugun başına geliyor.bu ay kimyasal gebelik yasamis biri olarak soyluyorum arastirmasan bilmesen daha iyi canim.

Günaydın kızlar benim adetime 2 gün kaldı bekliyorum neler olacagını ama dünden beri bir konu içimi kemiriyor ben çalııyorum benim bebeğime kayınvalidem bakacak :KK43: eminim iyide bakar ama yinede içim rahat etmiyor benim gibi koruyabilirmi söyle olurmu böyle olurmu diye düünüyorum bu duygunun üstesinden nasıl gelebilirim

Canım o sıkıntı bende de var ama öğretmen olduğum için sadece yarım gün bırakacak olmam içimi rahatlatıyor. Benim endişelenmem için çok geçerli sebeplerim var ama eltiöin çocuğuna kayın validem bakıyor ve İnan çocuğu sadece cipa ve şekerle besliyor. Yemek vermeyi birkez deniyor çocuk istemeZse cips yesin benim oğlum deyip cips veriyor ağladığı zaman şeker çikolata bütün abur cuburları veriyor. Eltim kaç kere söyledi ama umursamıyor. Çocuk 3,5 yaşına geldi hala çişini söylemiyor çünkü bütün gün kayınvalidem hiç ilgilenmiyor onun için çocuk bakmak sadece ağlamamasını sağlamak eltim daha fazla dayanamadı gecen hafta işten çıktı. Uyyyhhh amma yazdım kayınvalideyi beaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar BETIBOOP/UZUM/LOVELYS/CANKUS/MOGAMI ve bana cevap yazip aklima gelmeyenler hepinize tek tek yazamadim ama desteginiz icin cok tesekkur ederim.bu arada petty agrim biraz fazla belim ve kasiklarim cok agriyor inş geçer ve degerim tamamen sifirlanir haftaya gidip kontrol olmak istiyorum parca falan kalmaz inş. Bu arada dualarinizi eksik etmeyin kendimi hem fiziksel hem ruhsal toparlamam icin ruhsal olarak biraz daha iyiyim ama fiziksel de toparlanirom ins.ve Rabbim ins bizlere de hayirli , saglikli, mutlu evlatlar nasip eder.

Hayırlısıyla çabucak atlatırsın inşallah canım ve bir an önce sağlık ve sıhatle bebbişine kavuşursun.

Canimm cok sevindim:) ozellikle bu ay kimyasal gebelik gecirenlere umut oldun ins saglikla devam eder gebeligin kendine dikkat et bebise de :)

Allah razı olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. Hepimizin yüzü gülsün inşallah.

ay kızlar bne buranın müptelası oldum eşimden pcyi nasıl alacağımı şaşırıyorum bakmak için :) ben bu konularda biraz cahilim kızlar bilenler bana söyleyebilir mi bu dış gebelik kimyasal gebelik ne ola ilk kez duyuyorum :44:

Canım sakın araştırma bu dönemde zaten kaygılıyız bir de insan olumsuz şeyleri görünce iyice artıyor kaygısı kafamızda kura kura korktuğumuz şeyi yaşıyoruz. Geçen ay kimyasal gebelik yaşamış biri olarak söylüyorum

Blummmm sende var mi bi degisiklik kac gun gecti ustunden bekliyorum heyecanla :) ben iki saat once gordum cift cizgiyi ve yarin sabah dort gunlugune tatile gidiyorum bi tek bu gecemiz var canim.skildi ama olursa bi kere de de olur diyorum artik. Benim bat 2 temmuz senin ne zaman

canım benım yumurtlamanın üstünden tam 3 gün geçti bugun 4 .gundeyım bi değişiklik yok bat 30u :) canım ne kadar güzel denk gelmıs tatılde daha bi güzel olur çalışma :) tadını çıkar kesin tutacaktır:KK9:

Hayırlısıyla inşallah vakti geldiğinde olur.
temmuz uğurlu gelsin inşallah canım

İnşallah hayırlısı olmadığına sevindim ama bu ara rahatsızlandım çok fazla ilaç kullanmak zorunda kaldım. Bir sürü sıkıntı, stres vardı olmaması iyi oldu diyorum.

Canım o sıkıntı bende de var ama öğretmen olduğum için sadece yarım gün bırakacak olmam içimi rahatlatıyor. Benim endişelenmem için çok geçerli sebeplerim var ama eltiöin çocuğuna kayın validem bakıyor ve İnan çocuğu sadece cipa ve şekerle besliyor. Yemek vermeyi birkez deniyor çocuk istemeZse cips yesin benim oğlum deyip cips veriyor ağladığı zaman şeker çikolata bütün abur cuburları veriyor. Eltim kaç kere söyledi ama umursamıyor. Çocuk 3,5 yaşına geldi hala çişini söylemiyor çünkü bütün gün kayınvalidem hiç ilgilenmiyor onun için çocuk bakmak sadece ağlamamasını sağlamak eltim daha fazla dayanamadı gecen hafta işten çıktı. Uyyyhhh amma yazdım kayınvalideyi beaaaa

Anladım canım sen ne güzel şanslıymışsın ben sabah 8.30 aksam 18.00 çalısıyorum yemek konusundada kayınvalidem ilgilenir her türlü yemegını yapar yedirir ondan şüphem yok ama yinede bazı konularda niye eskiden bumu vardı dediği oluyor bunlrda beni düşündürüyor biz yeni evliyiz işten çıkma gibi durumumda yok borçlarımız var çünkü eşimede dün söyledim eğer hamiile kalmadıysam korunalım dedim ani bir kararla eşiminde canı sıkıldı ne yapacağımı bilmmiyorum ve bu ay nedense çok gergınım herseye sinir oluyorum dengem bozuldu sankı

Merhaba arkadaşlar bizde şubat ayından beri bebek düşünüyoruz ama kesin istediğimden emin olalı 2ay oldu ancak idrar yolu enfeksiyonu oldum 2 defa antbytk kullandım o yüzden mayıs haziran hep korunduk sadece haziranın 14 ünde korunmadık(hapım yeni bittiği için) yani adetimin 17. Günü korunmamış olduk keşke 17. Gün yumurtlamış olsam:KK43: bu arada nisanda korunmamıştık ama olmadı:KK43: inşallah hepimiz 2014te hayırlısıyla hamile kalırız

Cnm biliyorsun bende bugun testleri yaptigimda adetime iki gun vardi, gecikme soz konusu degil ama pozitif cikti. Ne yazik ki her birimizin bunyesi ayni tepki vermiyor. Madem kasiklarinda batma var, ki bu beni suphelendiren en temel belirtiydi, kesin adet gecikmesini bekle ve yeni test yap derim, belki dollenme sende daha gec olmustur ve hormon idrara gecmemistir daha. Insallah bir kac gune Rabbim senin de yuzunu guldurur cnm...

Anladım canım evet kasıklarımda şuan bile var bazen olmuyor ama inallah canım hayırlısı bakalım bekleyip görelim yarın son günüm :)

Anladım canım sen ne güzel şanslıymışsın ben sabah 8.30 aksam 18.00 çalısıyorum yemek konusundada kayınvalidem ilgilenir her türlü yemegını yapar yedirir ondan şüphem yok ama yinede bazı konularda niye eskiden bumu vardı dediği oluyor bunlrda beni düşündürüyor biz yeni evliyiz işten çıkma gibi durumumda yok borçlarımız var çünkü eşimede dün söyledim eğer hamiile kalmadıysam korunalım dedim ani bir kararla eşiminde canı sıkıldı ne yapacağımı bilmmiyorum ve bu ay nedense çok gergınım herseye sinir oluyorum dengem bozuldu sankı

Kayınvalidene oturur konuşursun canım onu kırmadan tabi önce bu endişeni elimle bir paylaş bence adam birden bire niye korunuyoruz Kİ olmasın canım.

Kayınvalidene oturur konuşursun canım onu kırmadan tabi önce bu endişeni elimle bir paylaş bence adam birden bire niye korunuyoruz Kİ olmasın canım.

Eşimle konuşacaktım ama beni dinlemedi canı sıkılınca çünkü bir kaç gün önce ben kendisine eğer bu ay hamile kalmamısam korunmayı tamamen bırakalım demiştim çünkü biz şimdiye kadar bir kere korunmadık dünde korunalım dediğimde sinirlendi biraz eğleniyor gibi bir öyle bir öyle diyorsun dedi bende sınırlenınce sustum tartısmamak için canım bu hafta ben cok sınırlı gergınım neden bılmıyorum hersey beni sinirlendiryor anlamadım gitti

Merhaba arkadaşlar bizde şubat ayından beri bebek düşünüyoruz ama kesin istediğimden emin olalı 2ay oldu ancak idrar yolu enfeksiyonu oldum 2 defa antbytk kullandım o yüzden mayıs haziran hep korunduk sadece haziranın 14 ünde korunmadık(hapım yeni bittiği için) yani adetimin 17. Günü korunmamış olduk keşke 17. Gün yumurtlamış olsam:KK43: bu arada nisanda korunmamıştık ama olmadı:KK43: inşallah hepimiz 2014te hayırlısıyla hamile kalırız

İnşallah canım Hayırlısıyla Allah herkese nasip etsin

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> :KK50:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme -----------> :KK50:
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme ----------> :KK50:
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme ----------> :KK50:
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme ------------> :KK50:
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme -----------> :KK50:
Nursekbr ---------------------> 16 Haziran ---------> 1. deneme -----------> :KK50:
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme -----------> HAMİŞ :KK52:
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme ----------> :KK50:
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
elisa -------------------------> 20 Haziran ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ---------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran ----------> 3. deneme
BenimAskPastam ------------> 30 Haziran ----------> 1. deneme

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz ---------> 2. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz --------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz --------> 10. deneme
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz --------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Mogami benide bi umut ekler misin arkadaşım bat 27 haziran 2. Deneme

X