2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

blummmm ve mogami, hadı hayırlısı hepimiz icin inş.. yasmın sonrası daha 3. ayımdayım bu yuzden cok umıtlı değilim ama bakcaz.

canım benimde yazz dan sonra 3. ayım umutsuz değilim ben sende umutsuz olma bakıyım cıssssssssssss

mogamı haklısın arkadasım umutsuz olmamak lazım ama olmayacak gıbı gelıyo bana:KK50: 24 unde regl olmayıp pozıtıfı gormek ruya gıbı cook uzak gıbı gelıyo.

mogamı haklısın arkadasım umutsuz olmamak lazım ama olmayacak gıbı gelıyo bana:KK50: 24 unde regl olmayıp pozıtıfı gormek ruya gıbı cook uzak gıbı gelıyo.

gerçekleşebilecek bir hayal bu sonuçta yatlar katlar istemiyoruz :KK1: :KK1: :KK1: olur kuzum daha senin de benimde 3 ay olmuş görürüz elbet o çizgiyi

saolasın arkadasım :) sorma tablo basıma bela oldu aksam dugunden sonra annemlerde otururken gece 2 de kuzenıme yaptrmaya calıstım oda beceremedı sana göstercem dıye telef oldum yahu :)

kaçtın mı hemen bak paylaştım tabloyu

evet cnm olmus nasıl yaptın

bak sana bi arkadaşın yazısını göndereyim ben öyle yaptım

Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.

bütün yazı için link şu : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392878

sen de benim gibisin desene mogamicim, ben de ne hissediyosam ne oluyosa dirrek yumurtluyorum eşime:KK9:

ya zaten bişey demesem de eşim suratımdan anlar anında kesin sende de öyledir yaaa hem oda benim gibi hemen öğrensin strese girmesin, adette bitmiş hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
ya zaten bişey demesem de eşim suratımdan anlar anında kesin sende de öyledir yaaa hem oda benim gibi hemen öğrensin strese girmesin, adette bitmiş hayırlısı bakalım

bitmesine bitti ama kayınvalideler gelcek bu aydan da pek umudum yok:KK50: doktora gitmek istiyorum ama bakalım:44:

Ben de şu an aynısını diyorum canım normalde 16sında olduysam 3-4 gün önce olurdum geçen ay 16sında oldum bugün 14ü göğüslerim ve kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor ama ben 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıkktığı için ımutlanamıyorum :KK43:

Gunun gecmesini bekle ben 5 gun geciktim oyle testte çıktı

Aynen canım bekleyeceğim zaten söz verdim kendime gün geçmeden test yapmayacağım bir yandan da akıntım çok geliyor her defasında adet oldm zannediyorum ama olamadım bi hala :KK70:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

blummmm öğrendiğin an önce burası sonra eşin ona göre :KK51:

sweetamber canım benim önce bi bebeleri yapalım da mala da sıra gelir :KK1: :KK1:

bendimahi sen fırsat bulduğun an çök eşinin tepesine bebek için herşey müstehak :KK1: :KK1:

Kızlar kaçtım ben iyi geceler bakalım :KK16:

X