2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

benim bat 30 hazıran canım daha yumurtlamaya başlamadım test yapıyorum her gun ve ateş ölçüyorum bakalım ne zman yumurtlucam :) senın gelen giden yok mu? belirtin var mı

Ara ara sancim oluyor daha kirmizilar gelmedi insallah hamis oluruz

Hayirlisi olsun canim insallah hamis olursun

canım doktor Ahmet Aydın öyle demiyor fazlası zararlıymış. Bak ne diyor:

"Günde tüketilen folik asidin 1mg ın üzerinde alınmasının kansere yol açabilme ihtimali var. ülkemizde satılan preparatlar da maalesef 5 mg lık tabletler şeklinde." ben bunu duyduğumdan beri 4-5 günde bir tane folbiol alıyorum..bi sonrakini de solgar almayı düşünüyorum o 400 mikrogramlık çıkarmış ve bu yeterliymiş

Bende Dr dan çıktım şimdi kan testi yaptırmadı bat yarın uç gün geçsin olmazsan o zaman yaparız dedi.rahim duvarın kalınlaşmış güzel dedi ama bu adet içinde olabilir dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım hamilesinizdir bende çok merak ediyorum acaba hamile kaldımmmı diye bat 20 hazıran acaba sizde hıc belırtı oldu bende merak ediyorum bir yerlerden bireyler yakalamaya calısıyorum

Tazegelin naptin nin gordunmu keseyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar pazar hcg 275 iken 5 gun sonra sadece 680 e yukselmis kese de gozukmedi zaten aglamaktan basima agrilar girdi cok kotuyum saglikli gebelik degil mi acaba artislara bakarsakdoktor bisey demek icine eken 2 gun sonra tekrar gel dedi ama benim moral sıfır

Canim benim doktor prof bide cok sever beni 14yildir ona gidiyorum zarari olsa inan vermez ama bilemiyorum tabikide sen bilirsin ben kullandim

Canim bi bekle bakalim kese gorunmeden umudunu yitirme belki artar ama artmassa dis gebelik olabilir bence kese icinde erken

Üzülmek için çok erken canım daha.Kaç haftalık peki?Kese için erken olabilir.

Canim bi bekle bakalim kese gorunmeden umudunu yitirme belki artar ama artmassa dis gebelik olabilir bence kese icinde erken

Uzuuuummçok kotu oldum annemeler bile keseyi gormeden soylemedim fazla heveslenmek istemedim ama yine icten ice heveslenmisim alismisim bu fikre degeri gorunce cok agladim .bugun adetimi tam 1 hafta gecti ve artis duzenli degil cok Üzgünümsen degerlerini hatirliyor musun ya da boyle olup sonradan artan

Canim uzulme insallah hersey gonlunce olurkese icin erken olabilir

Merhaba canlar ben de geçen ay hamileyim diye sevincle uçarken bu ay düşük yaptım. Şimdi korunma zamanı bi süre daha bekliycem yani. Ama buraya da üye oldum. Allah'tan hayırlısını diliyorum hepimiz için...

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Benim gibi başlamış inşaallah sonu benzemez..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Heveslenmez mi insan tabi heveslenir canım benim.Ama kalbini ferah tut bakalım.Bekleyip görelim ne olacak.Henüz kesinleşmiş birşey yok.Allah hakkında hayırlısını versin.

İnsallah hamilesindir teyze oluruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…