2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bizim batlar aynıydı sende erken olmuşsun bende dün akşam kırmızı kartı gördüm neyse birlikte temmuzu bekleriz. inş hayırlı haber temmuzda gelir

İnşallah canım çok beklemeden kavuşuruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kizlarrr bende yeniyim burda,batim 18. haziranda.cok heycanliyim acaba hamilemiyim.belim cok agiriyor hep halsizim uykum cok var.acaba hamilelik belirtilerimi.2 kez kimyasal gebelik yasadim bidaha oyle olmasini hic istemiyorum. test yapsam cikarmi acaba?

Kizlar doktora geldim ameliyattaymis bekliyorum ins keseyi gorebiliriz goremessek kan tahlili ister mi sizce? Isterse de sonucu tekrar tahlil edemez 4 bucukta muaynehane kapaniyorama gozukmezse ben yine de kanima baktiririm

Hosgeldin canim insallah hamilesindir bence erken test icin batini bekle biliyorum beklemek cok zor

Ayy bugün kocacimin doğum günü mumlar balonlar çiçekler güzel bi elbise hersey tamam kızlar ama yemek yapacak halim kalmadı dışardan söylesem olur mu sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zha12 ne zamandir deniyorsunuz benimde ucuncu denemem bugun bat gunum daha olmadim insallah hamileyizdir canim

Olur tabi canim mutlu yillar iyi eglenceler size

Zha12 ne zamandir deniyorsunuz benimde ucuncu denemem bugun bat gunum daha olmadim insallah hamileyizdir canim

canim benimde ucuncu oldu.2 defa kimyasal gebelik oldu.cok korkuyorum bidaha oyle olucagina.insallahh hamileyizdir canim.yaa aslinda idrar testi yapmak istiyorum ama cikarmiki?

canim benimde ucuncu oldu.2 defa kimyasal gebelik oldu.cok korkuyorum bidaha oyle olucagina.insallahh hamileyizdir canim.yaa aslinda idrar testi yapmak istiyorum ama cikarmiki?

Erken gebelik testleri varmis onda cikabilir aslinda bende cok merak ettim simdi teyze oluruz insallah daha once test kullandinmi ben hic kullanmadim

Kan testinde daha cabuk belli oluyor diye duymustum istersen kan testi yaptir bende yarin yaptiracagim

Merhaba ben yeni üyeyim eşimle normalde korunuyorduk ılk defa ayın 10 da korunmadık en son adet tarıhım 22 mayıs, merak edıyorum acaba bu ay hamıle kalırmıyım kaldıysamda adet olurmuyum ayın 20 sı gbı normalde adet olmam gerekıyor sabırsız bır sekılde beklıyorum ılk gebelıgım olacak

Blummmm canim senin bat ne zaman

benim bat 30 hazıran canım daha yumurtlamaya başlamadım test yapıyorum her gun ve ateş ölçüyorum bakalım ne zman yumurtlucam :) senın gelen giden yok mu? belirtin var mı

hayırlısı olsun canım ilk gebelik olacağından heralde bu kadar heycanlıyız :) gerçi üzümün 2.gebeligi ama aynı heyecanı yasıyor ne güzel :) inşallah hamişsindir bebişin senınledır :) bekleyip görcez

Mogamiiiiii.Daha önceki syafalarda yazdım ama görmedin galiba.Beni de ekler misin Bat 24 Haizran deneme sayısı 1

inşallah öyledir canım çok merak ediyorum ayın 20 sı hıc gelmeyecek gıbı sanırım yumurtlama donemıne denk gelmemıs meraklı
sabırsız bır bekleyıs ıcerısındeyım bugun birlemeden sonraki 3 gun bugun kasıklarımda sancıda var sebebını hamılelıge baglıyorum acaba hamıleım ondanmı dıye daha cok erken bılıyorum ama bırseyler yakalamaya calısıyorum cok farklı bır duyguymus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…