- 2 Eylül 2013
- 151
- 2
Ay inş dedigin gibi sıkı sıkı tutulmuştur canim:) bebis ben burdayım demeye basladi demek kac haftalik olmustu?
Kizlar pazar hcg 275 iken 5 gun sonra sadece 680 e yukselmis kese de gozukmedi zaten aglamaktan basima agrilar girdi cok kotuyum saglikli gebelik degil mi acaba artislara bakarsakdoktor bisey demek icine eken 2 gun sonra tekrar gel dedi ama benim moral sıfır
Günaydın kizlarrr
Kizlar sancim ara ara oluyor daha kirmizilar gelmedi of beklemek ne kadar zor olacaksa hemen olsun adet gunu sanci cekipte hamile olan varmi aranizda
Merhaba benide eklermisiniz Haziran Bat 20 ilk denemeiPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamile oldugumu öğrendiğim gun şimdi hastalanicam birazdan hastalanicam diyordum ama icini ferah tut hakkimizda hayırlısı olsun biliyorum demek kolay ama rabbimin bir bildiği var ve herseyin zamani var..rabbim gonlunuze göre versin
Merhaba benide eklermisiniz Haziran Bat 20 ilk deneme
Onu Mogami ekliyor canım ben geçen alıntı yapacağım diye kendimi en alta ekleyip paylaştım yanlışlıkla da :) Mogamiii duy bizi de ekle canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzellikler bugün bat gunüm test yaptım veee yine negatiffff
dur bakalım kuzum adet olmayı bekle bakarsın olmazsın
Herkese günaydıııın.Kızlar hamilelik ilişkiden kaç gün sonra idrar testinde çıkar.Yani en erken.
Onu Mogami ekliyor canım ben geçen alıntı yapacağım diye kendimi en alta ekleyip paylaştım yanlışlıkla da :) Mogamiii duy bizi de ekle canım :)
Slm kizlar bugun adet oldum bu ayda olmadi
canım kişiye göre değişir ama şöyle diyelim ilişkiden 11- 14 gün sonra belli olur, geç döllenme değilse