- 10 Mayıs 2014
- 185
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kullanıyordun canım hap sen?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
qlarısta canım sen?
Yasmin kullanıyordum canım ben de en iyi o diye bildiğim için onu kullandım senin kullandığını hiç duymadım
Hadi hayırlısı guzelimmmm
Aslinda bnm kullandigim cok iyi bi ilac ama doktorada gittim galiba bende pokikistik over var iste onu tedavi etmeye calisiyoruz ama adetim bu sefer 7 gun gecti bakalim daha ne kadar gececek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar,
Oncelikle hepinizin kandili mubarek olsun. Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah:) konu basligini biraz okudum da insallah hepimiz hayirli zamanda evlatlarimizi kucagimiza aliriz. Beni. Size bir kac sorum var da. Nasip olursa biz de eylul ekim aylarinda denemelere baslamak istiyoruz. Gecen yaz bir dusuk yaptim. 9. Haftada doktora gittim, kalp atisi goremedi, 27 agustosta da kurtajla aldilar. Kararsiz bir donemimize denk gelmisti, gerekli vitamini vs almamistim. Yine ayni seyleri yasamak sitemiyorum. Allah kimseye de yasatmasin insallah..
Sorum su ki; ne kadar onceden folik aside baslamak gerek? Gunluk ne kadar alayim? Hangi saatte? Baska onemli olan vitaminler vs nedir?
Tecrubelerinize guveniyorum:)
Günaydın kızlar adetim iki gün erken başladı bu ayda nasip olmadı yeni bat 11 temmuz
Merhaba kizlar,
Oncelikle hepinizin kandili mubarek olsun. Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah:) konu basligini biraz okudum da insallah hepimiz hayirli zamanda evlatlarimizi kucagimiza aliriz. Beni. Size bir kac sorum var da. Nasip olursa biz de eylul ekim aylarinda denemelere baslamak istiyoruz. Gecen yaz bir dusuk yaptim. 9. Haftada doktora gittim, kalp atisi goremedi, 27 agustosta da kurtajla aldilar. Kararsiz bir donemimize denk gelmisti, gerekli vitamini vs almamistim. Yine ayni seyleri yasamak sitemiyorum. Allah kimseye de yasatmasin insallah..
Sorum su ki; ne kadar onceden folik aside baslamak gerek? Gunluk ne kadar alayim? Hangi saatte? Baska onemli olan vitaminler vs nedir?
Tecrubelerinize guveniyorum:)
Canim benim inş bi dahaki aya nasip olur bebişin bekletmez seni ama neyseki adetin gecikmedi de hem heveslenip sonra uzulmemis oldun hem de bi dahaki ayki calismalara daha erken baslayabileceksin:)
Gunaydin arkadaslar dun gece yazamadim Rabbim okuduklarimizi ve dualarimizi kabul etmiştir ins .bu gun karne günü karneleri verdikten sonra doktordan randevu almistim umarim hersey yolundadir ve kese gozukur en son pazar gunu kan verebilme firsatim olmustu ondan beri kan da vermiyorum biraz tirsiyorum acikcasi
günaydın esra üzülme bir dahaki aya olur inşallah benimde adet bugün olacak herhalde sancım varGünaydın kızlar adetim iki gün erken başladı bu ayda nasip olmadı yeni bat 11 temmuz
3 ay öncesinden folio asit baslamann yeterli ben folic plus kullanıyorum günde 3 defa :) hoşgeldin aramiza
canım bıde ıyı tarafından bak adet oldun hayırlısı ıle bebekte olur sen sıkma canını olurmuGünaydın kızlar adetim iki gün erken başladı bu ayda nasip olmadı yeni bat 11 temmuz
Gunaydin arkadaslar dun gece yazamadim Rabbim okuduklarimizi ve dualarimizi kabul etmiştir ins .bu gun karne günü karneleri verdikten sonra doktordan randevu almistim umarim hersey yolundadir ve kese gozukur en son pazar gunu kan verebilme firsatim olmustu ondan beri kan da vermiyorum biraz tirsiyorum acikcasi