2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ateş tabloma devam

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün) *
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2 *
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2 *
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2 *
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3 *
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6 *
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7
09.06 -- 36.5
10.06 -- 36.5 *
11.06 -- 36.7

Eki Görüntüle 1153425

adetin ne zaman kız çok merak ediyorum tutacak mı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

adetin ne zaman kız çok merak ediyorum tutacak mı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

17 si canım yani 6 gün var ama bu tabloya ve akıntıya göre yumurtlama 5 inde olmuş ateş topiğindeki kızların hepsi böyle söyledi dolayısıyla yumurtlamanın üstünden daha 6 gün geçti döllenme olmuş olsa daha yeni rahme düşmesi lazım o yüzden beklemedeyim ayrıca bende acayip merak içindeyim :KK1:

17 si canım yani 6 gün var ama bu tabloya ve akıntıya göre yumurtlama 5 inde olmuş ateş topiğindeki kızların hepsi böyle söyledi dolayısıyla yumurtlamanın üstünden daha 6 gün geçti döllenme olmuş olsa daha yeni rahme düşmesi lazım o yüzden beklemedeyim ayrıca bende acayip merak içindeyim :KK1:

Canım hayırlısı insallah battaş ve yol arkadaşı oluruz :) ben yarın sabah testi tekrarlayacağım. Kan testine henüz cesaretim yok. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun bekleyecek misin adet gününü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hayırlısı insallah battaş ve yol arkadaşı oluruz :) ben yarın sabah testi tekrarlayacağım. Kan testine henüz cesaretim yok. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun bekleyecek misin adet gününü

bekleyeceğim canım zaten eğer döllenme olduysa bugün yarın anca düşer rahme o sebepten çıkmaz ki testte ama inşallah bende senin gibi görürüm o silik çizgiyi hem ov. testlerinden alıştık çizgi görmeye bi de idrarda görsek :KK16: sen tekrarla bakalım canım kan içinde istersen batı bekle

çalışamalara devam :KK52::KK52::KK52::KK52:

Canim sanki bebek konusunda esin hakli gibi tayin islerini ben de yasadim uzaktayken bebek cok zor olur en güzel i evine yerlestikten sonra dusunmek aslinda..kilo konusunda da hepimiz ayniyiz merak etme beyefendilerin aklina evlendikten sonra geliyo kilolarimiz ☺
Malesef kilo ,iş hepsi aynı anda düzene girene kadar hamile kalamazsam diye korkuyorum ...

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

kocamlaben -----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
Baya hizli ilerliyor sayfalar:)
Her girdigimde okuyorum mutlaka.. ama daha calismalara baslamayinca ne yazsam bilemiyorum:KK66:

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

kızlar haftaya çarşamba randevum var. Ultrasona gircem Hayırlısı artık. Ben ilçede yaşıyorum ve yaşadığım yerde Kan testi geçici olarak yapılmıyor. Merkeze gitmek lazım. Benim de haftaya randevum var gitmişken ultrason Kan testi falan yapılacak. Bugün yine idrar testi yaptım. 2.çizgi artık 1.ile aynı çıktı

Baya hizli ilerliyor sayfalar:)
Her girdigimde okuyorum mutlaka.. ama daha calismalara baslamayinca ne yazsam bilemiyorum:KK66:

bize başarılar dile kuzum o vakit sende başladığında takipçin olacağım :KK70:

kızlar haftaya çarşamba randevum var. Ultrasona gircem Hayırlısı artık. Ben ilçede yaşıyorum ve yaşadığım yerde Kan testi geçici olarak yapılmıyor. Merkeze gitmek lazım. Benim de haftaya randevum var gitmişken ultrason Kan testi falan yapılacak. Bugün yine idrar testi yaptım. 2.çizgi artık 1.ile aynı çıktı

Hayirli olsun.
Tebrik ederim:)

ooooo güzel haber koyulaşması demek ki değerin bayaa yükseldi

bekleyeceğim canım zaten eğer döllenme olduysa bugün yarın anca düşer rahme o sebepten çıkmaz ki testte ama inşallah bende senin gibi görürüm o silik çizgiyi hem ov. testlerinden alıştık çizgi görmeye bi de idrarda görsek :KK16: sen tekrarla bakalım canım kan içinde istersen batı bekle

İnşallah canım ya Allah gönlümüze göre versin. Kan için bekleyeceğim kanın artışını beklemek daha zor çünkü. Bu arada testle kontrol ederim koyulaşma oluyorsa tamamdır Allah'ın izniyle.

İnşallah canım ya Allah gönlümüze göre versin. Kan için bekleyeceğim kanın artışını beklemek daha zor çünkü. Bu arada testle kontrol ederim koyulaşma oluyorsa tamamdır Allah'ın izniyle.

ovv bebısmı gelıyor :) ınsallah bu defa sıkıca tutunur bebısın canım

X