Canim inşallah bu sefer bebis seninledir bu arada tebrik ederim iki ay üst üste nasıl başardın benim bu ay dördüncü deneme ama yine olmadı galiba dört gün var çok üzülüyorum akıntı falan var mıydı peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
waysofmom bebeğin inşallah seninledir bu sefer. baya hızlı bir gelisme olmuş :)
Slm arkadaslar benide eklermisiniz bat 19 haziran
Bi tane oglum var 4,5 yaşında ikinci bebek istiyoruz yaklaşık 8 aydir olmuyo
6 ay once kimyasal gebelik yaşadım merakla takip ediyorum bu topigi bu ay.ovulasyon testi kullandim adetimin 10. Günü iki koyu cizgiyi yakaladim demekki erken yumurtlama oluyomus
Teşekkürler canim insallaahh :) Hayır normal ultrason rabbim herkeze nasip etsin inşallah sen ne ne zman gideceksin drYaaa cok güzel gozun aydin canim darisi bizim başımıza:) vajinal ultrasonla mi gordunuz?
Merhaba kizlar...o kdar cok istememe ragmn esimi ikna edemiyorum bebek konusuna.... Surekli bahaneleri var... Yeni evliyiz ( evleneli 9 ay oldu ama bunun 7 ayi haftada iki kez gorusebildik cunku tayinim cikmadi... ) simdi ucretsiz izindyim tayin lmuyor dye bu defada is olayini cozelim deemeye basladi... Ayrica 60 kiloyum boyumda 159 kilo knusunu da kafasina takiyor sisman kadin istemezmis... Artik o kdr sklddm ki yasimda 27 kendisi 28 bebek istiyorum...
Merhaba kizlar...o kdar cok istememe ragmn esimi ikna edemiyorum bebek konusuna.... Surekli bahaneleri var... Yeni evliyiz ( evleneli 9 ay oldu ama bunun 7 ayi haftada iki kez gorusebildik cunku tayinim cikmadi... ) simdi ucretsiz izindyim tayin lmuyor dye bu defada is olayini cozelim deemeye basladi... Ayrica 60 kiloyum boyumda 159 kilo knusunu da kafasina takiyor sisman kadin istemezmis... Artik o kdr sklddm ki yasimda 27 kendisi 28 bebek istiyorum...
Gunaydin bayanlar ben hala sancı cekiyorum nasıl olacak böle bilemiyorum ikinciyi denemeyede korkucam bu gidişle
Gunaydin bayanlar ben hala sancı cekiyorum nasıl olacak böle bilemiyorum ikinciyi denemeyede korkucam bu gidişle
Canım hoşgeldin eklerim tabi ama deneme sayısı olarak kaç yazmamı istersin
canım geçmişi şimdi okudum çok geçmiş olsun. allahım inş. hemen sana tekrar bebiş yollar
canım bugun olctum 36.1 normalde 9 hazıranda regl olmam gerekıyordu nıye yukselıyorkı bu:44:
yani aslında daha yüksek olması lazım yani ovulasyondan sonra yükselip sonra hiç düşmemesi lazım kuzum seninki bu duruma pek uymuyo
ama benım ovulasyon falan gectı onu dıyorum adet gunumde dusuktu sımdı yukselıse gectım yenıden mı yumurtluycam acaba
canım kaçtan kaça yükseldin önce o önemli ayrıca adet günün geçmiş yani yumurtlama olur mu açıkçası emin değilim bu durumu ov. testleri belirler ya da akıntı inşallah tekrar yumurtluyorsundur yada hamilesindir valla bütün kuralları altüst edersin hamileysen