sabretmek lazım başka ne gelirken elden herşey rabbimden:
Eki Görüntüle 1152802
Kızlar silik çizgiyi gördüm ama adete 6 gün var bekleyeceğim. Kan testi için bir kaç gün beklicem. Dua edin bana çok korkuyorum yine kimyasal olmasından
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooooooooooooooo şahane bi haber çook sevindim kuzum yaa gözün aydın ama korkma lütfen sabret bikaç gün dediğin gibi sonra yap kan testini ha bi de yarın sabah idrarınla tekrarla
Canım benim çok sağol Allah tamamına erdirsin inşallah. Bekleyeceğim eşime de söylemicem inşallah devamı gelir
Canım benim çok sağol Allah tamamına erdirsin inşallah. Bekleyeceğim eşime de söylemicem inşallah devamı gelir
merhaba kızlar, bende 2 yıllık evlıyım artık bebek ıstıyorum.her nekadar esım ben kadar ıstemesedeevlendıgımden berı yasmın kullanıyordum MART sonu ıtıbarıyle yasmın ı bıraktım o zamandan berı korunmuyoruz.3 aydır duzensız adetlerım. en son 24 gunde oldum.sat 1 hazıran.adetım 6 hazıranda bıttı. Bugun işteyken sol kasıgımda karıncalanma gıbı sankı kas seğirmesi gibi birseyler hıssettım acaba yumurtluyormuyum.?bır de akıntım el kremı gıbı, beyaz ıdı dun.bu nedemek benı aydınlatırmısınız. bırde sıze gore bu ay da gebelık olmaz mı ne yapmalıyım yardım edın
listeye ekliyim mi totem yapayım
hakkında hayırlısı inş. Allah gonlune gore versin
Canım korkuyorum kan testi ile belli olsun da ondan sonra eklersin :)
Canım hoşgeldin, bende mart sonu yazz ı bıraktım ama allahtan adet düzensizliğim olmadı yine de benimde bebek olmadı daha hapı bırakınca hemen yumurtlama olmayabiliyor ayrıca bu bahsettiğin akıntı ve kasık ağrısı yumurtlama döneminde olduğunun işaretidir önümüzdeki 5 günü iyi değerlendir ve gün aşırı ilişkiye gir ilişki sonrası yataktan hemen kalkma
hoşbulduk tatlım.mart sonu ıtıbarıyle senle eş zamanlı gıdıyoruz ozaman bakalım hangımız once kalcak :) ılk evlendıgım zmanalar en ufak şeyden hamıle kalacağımı sanyordumhalbukı nekadar zormuş yaw bırkerede basaranlara benden koccaman alkışlarrrr
evlilik olarakta eşit sayılırızbende aynen senin gibi düşünüyordum hapı bıraktığım an hamile kalırım sanırdım ama nerdeeeeeeee hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah bu ay hamile kalırsın
tamam canım var mı peki belirti? çok erken çıkmış sende çizgi demek ki erken döllenme
her sabah 6:30 - 7:00 gibi ölç kuzum yataktan kalkma termometreyi de yastığının altına koy kolay olur bir sürü insan bu yolla hamile kalmış inş sende hamile kalırsın :) ölçmeye başlayınca tablonu koy buraya
Eki Görüntüle 1152802
Kızlar silik çizgiyi gördüm ama adete 6 gün var bekleyeceğim. Kan testi için bir kaç gün beklicem. Dua edin bana çok korkuyorum yine kimyasal olmasından
Umarim.bu sefer gerçek gebeliktir canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım bugün adet ağrısı gibi ağrılarım başladı onun dışında bişey yok
Canım korkuyorum kan testi ile belli olsun da ondan sonra eklersin :)