- 2 Ocak 2013
- 31
- 4
Canım senin ilk denemen miydi?
Bu 2. Ayimizdi☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin ilk denemen miydi?
bu topicte neden kimse bana cevap vermiyo? Herkes tanıdıklarıyla konuşuyor...
Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii yeniden ama bu kez sağlıklı hamile olabilmeyi herşeyden çooook istiyorum
Eki Görüntüle 1147950 kızlar bu yaptığım ateş ölçüm tablom yatay olarak günleri dikey olarak da 35,5 ten 39 a kadar dereceleri yazdım iki gündür işaretliyorum sonra noktaları birleştirip grafiğimizde görmüş olacağımmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu 2. Ayimizdi☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun canım ne güzel çok bekletmemiş. Çabuk hamile kalanlar nasıl hamiş kaldığınızı da yazsanız süper olur. Tazegelin sende gelince yazar mısın lütfen.
Eki Görüntüle 1147950 kızlar bu yaptığım ateş ölçüm tablom yatay olarak günleri dikey olarak da 35,5 ten 39 a kadar dereceleri yazdım iki gündür işaretliyorum sonra noktaları birleştirip grafiğimizde görmüş olacağımmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben hastalığım bitnce 2 günde bir çalışmaya başladık. Hiç ovulasyon tarihi felan beklemedim. Hastaligima birkaç gün kalana kadar devam ettik. Çok şükür denememizin 2. Ayında hamile kaldım.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Mogami bana hamiş olabilirsin gibi geldi bu tabloya bakınca.
Ağzından bal damlıyor Ama daha yeni bitti yumurtlama günlerim, ov. testim de çok silikleşti, şimdilik sadece sağ kasığımda ağrı var o kadar
Canım ben hastalığım bitnce 2 günde bir çalışmaya başladık. Hiç ovulasyon tarihi felan beklemedim. Hastaligima birkaç gün kalana kadar devam ettik. Çok şükür denememizin 2. Ayında hamile kaldım.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Böyle yüksek seyrederse hamiş olma ihtimalin artacak ama. Hadi inş.
Kızlar ovuluasyon testi yapıyorum ne zamandır 11 gün çift çizgi idi sonra hiç çizgi yoktu. Adete 3 gün var. İkinci çizgi silik ve yumurta aki gibi akıntı var biraz. Ben yine mi yumurtluyor olabilir mıyım.
Maşallah canım sana. Ya 2 gunde bır ılıskı hayal bıze galıba nasıl olucak bılmem Ya ıkımızde cok yorgun oluyoruz ısten gelınce hafta ıcı zaten ıkımızde yıgılıyoruz resmen :) Haftasonu ancak, o da ovulasyona ne zaman denk gelicek hak getire
Bızde geçen ay karar verdik, ilk deneme de sadece o hafta tek denememiz vardı, vay halimize
Bizde aynı durumdayız çok yorgun oluyoruz ve hafta içi tık yok. Yemek ye, duş al, biraz televizyon - internet derken uykumuz geliyor zaten. Sabah haftaiçi çalışanlara ise diyecek birşey bulamıyorum valla harikasınız. Ben sabah 07:30 kalkıyorum, eşim 08:30 doğru işe. Birbirimizi göremiyoruz sabah doğru dürüst. Haftasonumuz var bir tek birbirimize vakit ayırabildiğimiz ama gebelik düşündüğümüz ay yemekten sonra gün aşırı çalışıcaz artık napalım. O yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum tabi.