2014 Mayıs Gelinleri Çeyizleriii :)

Selam canım hayırlısı olsun öncelikle inşallah kocişlerimizde masal gibi düğünlerimiz ve evliliğimiz olur inşallah:16: Aldıklarını çok beğendimmm güle güle kullan canım :16::16::16: Sende benim gibi farklı şehir mağdurumusuuuun :( eşya taşı taşı bitiremedim valla... kaç araba çeyiz taşıdık burdan bilmiyorum:52: benim çoook az kaldı haftaya cumartesi kına gecem var :) kına müziklerini internetten fln buldum gerisini ailemle arkadaşlarımla vs hep birlikte sevdiğimiz şarkılardan oluşturup bir liste yaptık..popüler şarkılarda koyduk biz gençler için :) ikram olarakta anlaştığımız yer herkeze bir adet ekler ve içecek dağıtacak onun dışındada klasik kına gecesi çerezi var işte..
Hmm çok az kalmış senin :) hayırlı olur yuvan inşallah. Düğünün kina gecen hepsi istediğin gibi olsun inşallah:) ben de dun gece geldim. Ev yerleştirme ve temizlik işleri bitti.evimi bıraktım öylece 20 gün sonra gidicem insallah.kina gecesi hazirliklarina çok onem verdim ben.karoke falan baya biseyler hazirladin.ikramliklar da olacak.bakakim hayirlisiyle altindan kalkarim insallah :)

Back