2014 Mayıs Gelinleri Çeyizleriii :)

angeelll

Mucizemi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
271
57
73
Merhaba Mayıs Gelincikleri :) Düğünümüze hemen hemen 2-3 ay kala çeyizlerimizde neler var,evlerimize ne ciciler almışız,eksiklerimiz neler,hazırlıklarımız ne alemde gelin konuşalımmm :) :16::16::16:

Bunlar benim ;

Kahvaltı takımım:
Eki Görüntüle 983258

Günlük yemek takımım: (günlük çatal bıçağıda resimdeki )
Eki Görüntüle 983259

Misafir yemek takımım:
$635213190814552577.webp

Misafir çatal bıçak takımıııım :
Eki Görüntüle 983264

Hepsini Evlilik seti olarak bernardodan aldım :) Bu üç takımı da kendim seçtim ama.. Nasıl kızlar beğendinizmi ?? Hadi sizde kendinizinkileriş paylaşııııııııııın :)

o kahvaltı takımını bende gördm ve bayıldım ama alamadım çünkü 1 sene önce schferre dan 2 takım kahvaltı takımı alıp 12 kişiliğe tamamladım :D malum annemede şimdi ben bunu istiyorum al diyemedim. iyi günlerde kullan tatlım mutlu lezzetetli sofraların olsun:31::31:

benim çeyizim bitmiş durumdasadece saç kurutma makinem kaldı:46: gelinliğimide geçen hafta ankaradan aldım prenses modeli dantelli ve inci :) off daha bir sürü teferruat var düşündükçe geriliyorum ben:ssz::ssz::ssz: sizde böyle misiniz?

o kahvaltı takımını bende gördm ve bayıldım ama alamadım çünkü 1 sene önce schferre dan 2 takım kahvaltı takımı alıp 12 kişiliğe tamamladım :D malum annemede şimdi ben bunu istiyorum al diyemedim. iyi günlerde kullan tatlım mutlu lezzetetli sofraların olsun:31::31:

Canım çok teşekkür ederimm:16: bende görünce vurulmuştum resmen heheh :52: ama ilk gördüğümde çok pahalıydı,sonra indirimde çeyiz paketi olayını görünce hemencecik aldım:16: sende güle güle kullan canımmm yeni gelinler olarak sürekli birşeyler beğeniyoruz zaten bunun sonu yoooooook :)))

benim çeyizim bitmiş durumdasadece saç kurutma makinem kaldı:46: gelinliğimide geçen hafta ankaradan aldım prenses modeli dantelli ve inci :) off daha bir sürü teferruat var düşündükçe geriliyorum ben:ssz::ssz::ssz: sizde böyle misiniz?

Kesinlikleee saç makyaj gece uykularım kaçıyo valla,bir an önce karar verip bir kuaförle anlaşmak istiyorum saç ve makyaj olaylarında ama karar veremedim :/ sadece buda değil evle ilgili şeyleride bir anda aklıma eksik bişi geliyor off eksikler bitmiyor vallahi.. Canım gelinliğin hayırlı olsun prenses modeli çok güzel gerçekten daltel ve incide gelinliğe inanılmaz yakışan şeyler:16: benimde gelinliğim sırf dantel ama benimki balık modeli..Birde çok zayıf olduğum için hiç bir gelinlik üstüme olmadı (gelinlikler 38 bedenden başlıyormuş ben 32-24 bedenim ) o nedenle dikiliyor.. Modacıya elimde resimle gittim : dikilen gelinliğim bu Eki Görüntüle 984428

Sende gelinliğini göstersene tatlım bizee:16::16:

Hayırlı olsun canım çeyizciklerin romance günlük yemek takımımız aynı güle güle kullan :nazar::16:

Canım sende güle güle kullan, inşallah çoook güzel yemekler,sofralar hazırlarız yemek takımımızla :) günlük yemek takımımızda çok tatlıııııı:nazar::nazar::nazar: tabi yemek takımları hazır ama ben yemek yapmayı bilmiyorum oda ayrı bir konu ahahah :52: sen nasılsın bu konuda ?

Al al bitmiyo yavrular :)
ben mobilyalarimi begendim bu hafta halledicez insaallah. Gelinlik icin de bu haftasonu gelinlikcileri gezicez. Biraz panik yapmaya basladim aslinda fazla kalmadi. 17 mayista dugunum. Herkes gelinligi halletmis Masaallah :)

Canım sende güle güle kullan, inşallah çoook güzel yemekler,sofralar hazırlarız yemek takımımızla :) günlük yemek takımımızda çok tatlıııııı:nazar::nazar::nazar: tabi yemek takımları hazır ama ben yemek yapmayı bilmiyorum oda ayrı bir konu ahahah :52: sen nasılsın bu konuda ?

Hhahahah al bendende o kadar herşeyim var tencerelerim yemek takımlarım ama yemek konusunda bilgim yok tek sorun bu :9::9:

Hhahahah al bendende o kadar herşeyim var tencerelerim yemek takımlarım ama yemek konusunda bilgim yok tek sorun bu :9::9:

Ahaha aynen ya en ince ayrıntıya kadar düşünüp alıyoruz ama kullanabilecekmiyiz bakalım:26: ben internetten umutluyum ama her ayrıntıya kadar anlatan yemek siteleri vs var artık baka baka yapçam şuan makarnadan başka bişi bilmiyorum :26:

Al al bitmiyo yavrular :)
ben mobilyalarimi begendim bu hafta halledicez insaallah. Gelinlik icin de bu haftasonu gelinlikcileri gezicez. Biraz panik yapmaya basladim aslinda fazla kalmadi. 17 mayista dugunum. Herkes gelinligi halletmis Masaallah :)

ayyneeeennn bitmiyooooooo tatlım :26: Vala bende 2 hafta oldu sanırım gelinliği halledeli canım..Ama sende biran önce bak artık gelinlik işi malum zor bi iş diktirmen gerekirse zaman gerekebilir.3 ay öncesi gelinmesi gerek diyor moda evleri,az zaman kala bırakınca birazda maliyet artıyormuş.. Mobilyalarını nerden aldın canım ? Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:nazar:

ayyneeeennn bitmiyooooooo tatlım :26: Vala bende 2 hafta oldu sanırım gelinliği halledeli canım..Ama sende biran önce bak artık gelinlik işi malum zor bi iş diktirmen gerekirse zaman gerekebilir.3 ay öncesi gelinmesi gerek diyor moda evleri,az zaman kala bırakınca birazda maliyet artıyormuş.. Mobilyalarını nerden aldın canım ? Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:nazar:

Aynen oyle canim nisanlim baska sehirde oldugu icin gelemedi artik bu haftasonu hallederiz INSAALLAH :) mobilyayi begendik evgorden alicaz nasip olursa.

Aynen oyle canim nisanlim baska sehirde oldugu icin gelemedi artik bu haftasonu hallederiz INSAALLAH :) mobilyayi begendik evgorden alicaz nasip olursa.

Evgörde gerçekten çok güzel mobilyalar var canım bende bayılmıştım ama cesaret edemedik internetten olduğu için güle güle kullan tatlım umarım içine siner :nazar: nişanlınla ayrı şehirlerdemi yaşıyorsunuz ?

Evgörde gerçekten çok güzel mobilyalar var canım bende bayılmıştım ama cesaret edemedik internetten olduğu için güle güle kullan tatlım umarım içine siner :nazar: nişanlınla ayrı şehirlerdemi yaşıyorsunuz ?

Evgorun kasimpasa subesine daha once gitmistik. Mobilyalar ayni nette oldugu gibi bu sefer anlasma yapmaya gidicez sartlar uyarsa :). Maalesef ayri sehirlerdeyiz :((

Evgorun kasimpasa subesine daha once gitmistik. Mobilyalar ayni nette oldugu gibi bu sefer anlasma yapmaya gidicez sartlar uyarsa :). Maalesef ayri sehirlerdeyiz :((

Evgörün sadece İstanbulda şubesi olduğu için bizim gidip görme şansımız olmadı :( tüh ya o zaman gören birini bulsaydım senin gibi alabilirdim o zaman:26: bizde ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla canım hemde otobüsle 8 saatlik bir uzunlukta... Sendemi gurbete gidiceksin benim gibi evlenince ?....

Hepsi birbirinden güzel canim iyi gunlerde kullan misafir yemek takimini cok begendim ozellikle

Canım çoooooooooooook teşekkürler :16::16::16: misafir yemek takımını bende çok beğenerek aldım canım kareleri çok beğeniyordum aslında ama onlar çok pahalı ya:30: evlilik setine girmiyo hep ayrı satılıyo kare takımlar..sonra bu takımı görünce vazgeçtim zaten kareden :)

Canım çoooooooooooook teşekkürler :16::16::16: misafir yemek takımını bende çok beğenerek aldım canım kareleri çok beğeniyordum aslında ama onlar çok pahalı ya:30: evlilik setine girmiyo hep ayrı satılıyo kare takımlar..sonra bu takımı görünce vazgeçtim zaten kareden :)

Hangi markanin bu

Back
X