aynennn ayyynasıl yorgunum nasıl uykusuzum çok şükür güzel telaşlar az kaldı inşallah dinlenmeye yuvamıza kavurşmaya hepimiz inşallah çok mutlu oluruz tüm mayıs gelinleri
aynen öyle cnm ya biz çok tartışmıyoruz çok şükür ama olmicak ufak şeylere bile sinirlenir oldum artık. çok yorgun hissediyorum kendimi çok yorulduk dua ediyorum Allah'a inşallah emekelrimiz boşa çıkmaz çok mutlu mesut oluruz
Amin canım İnşallah çok mutlu oluruz...
Bu arada fikrinize ihtiyacım var benim nikahım düğün salonunda düğün günü olacak.
Nikah şekeri/lavanta o tarz şirin küçük hediyelik dağıtayım istiyorum.siz ne yapıyorsunuz fikir verebilirmisiniz.
bilgisi olan fiyat verebilir mi?
Amin canım İnşallah çok mutlu oluruz...
Bu arada fikrinize ihtiyacım var benim nikahım düğün salonunda düğün günü olacak.
Nikah şekeri/lavanta o tarz şirin küçük hediyelik dağıtayım istiyorum.siz ne yapıyorsunuz fikir verebilirmisiniz.
bilgisi olan fiyat verebilir mi?
OOOOFFFFsendemi miss defne mağdurusun bende Taç gelinlikten aldım kınalığımı kınalığa kol istiyoruz parça yok diyorlar gögüs kısmı hiç olmamamış arkada ipleri öle bir aralıklı yapmışlarki büzgü büzgü oluyorrr rezillikkkkk
Bizim komsunun kizida benzer durumda mayista dugunu hersey hazir gelinlikci ha bugun ha yarin 3 provayi 6 provaya bitiremedi. Kiz kilo falan da degistirmedi sacma seyler bunlar sanki baska dert yokmus gibi:/
aynennn ayyyNasıl yorgunum nasıl uykusuzum çok şükür güzel telaşlar az kaldı inşallah dinlenmeye yuvamıza kavurşmaya Hepimiz inşallah çok mutlu oluruz tüm mayıs gelinleri
Mayıs gelinleri çok az kaldı...
Mayıs gelinleri çok az kaldı...
bende heyecan doruktaaaa
ehh aynı zamanda evde bu modda dolaşıyorum
Kıyamam canım.
Heyecan var tabi ama ben kendimi telkin ediyorum.
öyle ya evden ayrılacak olduğumu düşünmemeye çalışıyorum artık
ne garip de mi bu hafta içinde Allah kısmet ederse eşlerimizle uyuyor olacaz bu saatlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?