Nikah kiyilma şartı yok zaten bg icin ama nisanlim benim de cifte vatandas olmami istiyor cunku sık sık bg ye gidiyor evlenince yanliz gitmicegi icin benim cifte vatandas olmamam ugrastirir. Bizde arastirdik nikah kiyilmasi gerekiyormus ama orda olmasi sartmi diil mi bilgi sahibi değilim:)
Kızlar bugün evlendirme dairesini gittim. Pazartesiye izin alamadım işten bugüne aldım:) 2014 kayıtları ocakta başlıyormuş bilginiz olsun. Hem avcılar Belediyesindeki Memur hemde Beylikdüzü Belediyesindeki memur Ocakta başladığını belirtti. O yüzden Ocak ayının ilk haftalarında kayıt yaptırmamız lazımmış dolabilir dedi. Bilginize...
Ocak ayinda muracat edelim :)Her sene nikah ücretleri filan de değişiyormuş ondan sanırım forumda bir arkadaş yazmıştı o yıl için en erken o yılın ocak ayında alınabiliyor ama yılın ortasında filan en fazla 6 ay önce veriyorlar demişti sen yazınca hatırladım şimdi.
nasıLsınız kızlar
hmm işte benim bildiğime göre burda nikaha gerek yok diye biliyorum,sadece pasaportla falan uğraşıyosun işte.
İnşallah sizide fazla uğraştırmazlar canım
Her sene nikah ücretleri filan de değişiyormuş ondan sanırım forumda bir arkadaş yazmıştı o yıl için en erken o yılın ocak ayında alınabiliyor ama yılın ortasında filan en fazla 6 ay önce veriyorlar demişti sen yazınca hatırladım şimdi.
Evet canım öyleymiş. Bide kadın dediki zaten aldığınız raporların geçerliliğide 6 ay. Ocak ayında itibaren başvurun dedi avcılar belediyesinde memur düğün yapağımız yere 250 ye geliyormus.
66 tl de cüzdan masrafınız var dedi.
İyi diyelim iyi olalım tatlım uğraşıyoruz. Dün evimize gittik ölçü falan aldık yavaştan mobilyalara bakmaya başlıcaz ölçüler belli artık:)
Bg deki prosedürü öğrenmem lazım araştırcam bi ara olmadı konsolosluğa gidicem:)
daha cok bakıcaz ama bellona ve ıstıkbal kesınlıkle tercıhım degıl yahu bır model begendım bakın bı nasıl sızceAllah yardimciniz olsun canim. Beyaz eşyaların icin bosch iyi bir marka ama lg hic kullanmadim bilmiyorum ama tvleri cok kaliteli.
Ama benden sana tavsiye mobilyalarini Rapsodi alma sakin fiyati uygun geliyo ilk basta ama cok sorunlu mobilyalari var. Ve sorun ciktiginda ise kimse ilgilenmiyor. Baska secenekler bak canim nisanlimin ailesindeki mobilyalar rapsodi idi 1 bucuk yil olmadan dagildilar.
daha cok bakıcaz ama bellona ve ıstıkbal kesınlıkle tercıhım degıl yahu bır model begendım bakın bı nasıl sızce
nasılEki Görüntüle 750458
daha cok bakıcaz ama bellona ve ıstıkbal kesınlıkle tercıhım degıl yahu bır model begendım bakın bı nasıl sızce
nasılEki Görüntüle 750458
Bellona ve istikbal ben de istemiyorum ya bir adam akıllı modern mobilyalar yapamadılar hala aynı kafadalar biraz güzel gibi görünen modeller de çok pahalı orada değmez yani.
bende geldim arkadaşlarrrr :) nasipse 18 mayısta evleniyoruzzz :) o günler gelir mi acaba hayal gibi geliyor :S
Bellona ve istikbal ben de istemiyorum ya bir adam akıllı modern mobilyalar yapamadılar hala aynı kafadalar biraz güzel gibi görünen modeller de çok pahalı orada değmez yani.
Kızlar tarihleri sıraya koyuyorum yanlışlık varsa düzeltin:)
Giz08 10 Mayıs 2014
Morfistan 18 Mayıs 2014
Almor 24 Mayıs 2014
Melo34 25 Mayıs 2014
Gülcan88 25 Mayıs 2014
Lilyumas 31 Mayıs 2014
Tutkku Mayıs 2014
Gunaydin kizlarrrrr ise gitmeye calisiyorum ama tam bir trafik canavari dolmusa denk geldim
Gelecek inşallah canım ya benim sözlüm askerdeyken nişan yerini ayırttık daha nişana 8 ay vardı o zaman:) şimdi nişanımız oldu da üzerinden 1 buçuk ay bile geçti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?