2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Mayis gelinlerinde hal kalmadi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Mayıs gelinlerinin bir tanesi hala uyuyamadı Nolcak böyle bilmemkii:26:

Kızlar çok az kaldııııııııııııııııııııııı :44: inanamıyoruuuuum çok yorgunum bitkinim şuan nikah düğün vs'den çok balayı hayalleri kuruyorum bunca yorgunluktan sonra taril şart !

Gelinligimden vazgecip dukkani gelinlikcinin basina yikmak istiyorum. Dugunum 3 mayista kim bna gelinlik yetistirsin .. bu kacinci prova oldu guya iki prova olacakti. Olan bana oldu. Bugun provam var ve bnim icin moral bozucu olacagina inaniyorum.

Gelinligimden vazgecip dukkani gelinlikcinin basina yikmak istiyorum. Dugunum 3 mayista kim bna gelinlik yetistirsin .. bu kacinci prova oldu guya iki prova olacakti. Olan bana oldu. Bugun provam var ve bnim icin moral bozucu olacagina inaniyorum.

neden canım bi problemmi var gelinliğinde istediğin gibi olmadımı ?

OOOOFFFFsendemi miss defne mağdurusun bende Taç gelinlikten aldım kınalığımı kınalığa kol istiyoruz parça yok diyorlar gögüs kısmı hiç olmamamış arkada ipleri öle bir aralıklı yapmışlarki büzgü büzgü oluyorrr rezillikkkkk

Düğünüme 15 gün kaldı ve o kadar stresli nişanlımla birbirimizi hiç hırpalamadığımız kadar hırpaladığımız,tartıştığımız bir dönem geçirdim ki
açıkcası heyecanım bile kalmadı herşeye kafa yormak o nasıl olacak bu nasıl olacak derken kendimi çok yorgun düşürdüm.
Bnde düğünden çok balayını istiyorum dinlenmek üstümde ki şu stresi atmak için.
Sizlerde böyle mi oldunuz merak ediyorum.

Son düzenleme:

Bizim komsunun kizida benzer durumda mayista dugunu hersey hazir gelinlikci ha bugun ha yarin 3 provayi 6 provaya bitiremedi. Kiz kilo falan da degistirmedi sacma seyler bunlar sanki baska dert yokmus gibi:/

evet canım her şey güzel olsun bütçeye uygun olsun içimize sinsin falan derken yıpranıp gidiyoruz.. ben de çok yoruldum artık şu düğün olsa bitse de balayında dinlensem diyorum..

Az kaldı kızlar. Biraz daha sabır...
Herşey güzel olacak diye düşünelim.
benim de elimde sürekli kalem kağıt. not ediyorum her şeyi.
Bugüne kadar da hep not alarak ilerledim.
Her gün yapacak ve alacaklarımı yazıyorum.

aynen öyle cnm ya biz çok tartışmıyoruz çok şükür ama olmicak ufak şeylere bile sinirlenir oldum artık. çok yorgun hissediyorum kendimi çok yorulduk dua ediyorum Allah'a inşallah emekelrimiz boşa çıkmaz çok mutlu mesut oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…