inşallah gönlüne göre bulursun canım.
hangi renk düşünüyorsun bindallını?
Zumrut yesili ve borda renkleri begeniyorum. Insallah bulurum canim
mayıs gelinleri ne hallerdesiniz?
Az kaldı.
yorgunluk stres hüzün heyecan halimiz harap
:) heyecan hat safhada canım.
Güzel olcak inşallah her şey.
Mayıs gelinlerinin bir tanesi hala uyuyamadıNolcak böyle bilmemkii:26:
İnşallah İnşallah canım herşey gönlümüzce olsun :)
Gelinligimden vazgecip dukkani gelinlikcinin basina yikmak istiyorum. Dugunum 3 mayista kim bna gelinlik yetistirsin .. bu kacinci prova oldu guya iki prova olacakti. Olan bana oldu. Bugun provam var ve bnim icin moral bozucu olacagina inaniyorum.
Gelinligimden vazgecip dukkani gelinlikcinin basina yikmak istiyorum. Dugunum 3 mayista kim bna gelinlik yetistirsin .. bu kacinci prova oldu guya iki prova olacakti. Olan bana oldu. Bugun provam var ve bnim icin moral bozucu olacagina inaniyorum.
Düğünüme 15 gün kaldı ve o kadar stresli nişanlımla birbirimizi hiç hırpalamadığımız kadar hırpaladığımız,tartıştığımız bir dönem geçirdim ki
açıkcası heyecanım bile kalmadıherşeye kafa yormak o nasıl olacak bu nasıl olacak derken kendimi çok yorgun düşürdüm.
Bnde düğünden çok balayını istiyorum dinlenmek üstümde ki şu stresi atmak için.
Sizlerde böyle mi oldunuz merak ediyorum.
Düğünüme 15 gün kaldı ve o kadar stresli nişanlımla birbirimizi hiç hırpalamadığımız kadar hırpaladığımız,tartıştığımız bir dönem geçirdim ki
açıkcası heyecanım bile kalmadıherşeye kafa yormak o nasıl olacak bu nasıl olacak derken kendimi çok yorgun düşürdüm.
Bnde düğünden çok balayını istiyorum dinlenmek üstümde ki şu stresi atmak için.
Sizlerde böyle mi oldunuz merak ediyorum.
yorgunluk stres hüzün heyecan halimiz harap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?