2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

demiştir valla ama şimdi onun yüzünden nikahı muhtemelen salonda yapamicaz nolurdu bi kaç aycık erkenden gün verseydi

haklısın canım.
Hayırlısı ne ise o olsun diyelim madem.
vardır bunda da bir hayır.

Yetisir skinti yapma relax ol

Kendinize skinti stres yapmayin oldugu kadar artik sonra bir gun benim gibi herseyi birakip yazik dersiniz

Sonunda bugun esyalarimi aldim. Bu seferde tuttugumuz evi tutmaktan vazgectik. Umraniye cevresin de ev ariyoruz. :) yarin da gelinlik bakmaya cikiyorum sanirim gec mi kaldim ? Bn de gelinlik konusunda anlam veremedigim bi rahatlik var bilmiyorum niye :)) ilk duragimiz farih. Hayirlisiyla olur insallah ALLAH SIZLERE KOLAYLIK VERSIN KIZLAR ... butun ev , yuva kuracaklara INSALLAH...

Hazir alirsin bosver gelinlik dedigin ne ki

Hazir alirsin bosver gelinlik dedigin ne ki

Suan gelinlige karar verdim ve eve donuyorum. Bikac magazaya baktiktan sonra buldum. Bulduktan sonra da baska yere bkmadim. Fransiz dantel A kesim. Biraz kilom var ama bu sene zayiflarinda tercihi olan bir model. 2.500 satilikta 2.700 dedi cok mu ?

Suan gelinlige karar verdim ve eve donuyorum. Bikac magazaya baktiktan sonra buldum. Bulduktan sonra da baska yere bkmadim. Fransiz dantel A kesim. Biraz kilom var ama bu sene zayiflarinda tercihi olan bir model. 2.500 satilikta 2.700 dedi cok mu ?

ben de 2.500 a anlaştım.
normal canım bence.
güle güle giy.

Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar??

Çok sessiz kalmış burası mayıs gelinleri nerelerdesiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…