- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 34
Nişanlım farklı şehirde olduğu için nişana geldiğinde sormuştuk yaniii ağustostaevet canım.
ne zaman gitmiştiniz ki? :)
Nişanlım farklı şehirde olduğu için nişana geldiğinde sormuştuk yaniii ağustostaordaki memur gülmüştü bize
bu ne acele demiştir. :)
demiştir valla ama şimdi onun yüzünden nikahı muhtemelen salonda yapamicaznolurdu bi kaç aycık erkenden gün verseydi
haklısın canım.
Hayırlısı ne ise o olsun diyelim madem.
vardır bunda da bir hayır.
Mrb bende mayıs geliniyim 8 mayısda kınam ve 10 mayısda da Allahın izniyle düğünüm var...Bende konuya dahil olmak istedim
Zaman çok kısıtlı artık ve sanki ortada hiçbirşey yokmuş gibi geliyor banaDüğün ve kına için salon tuttuk o gün için nikahı ayarladık... Oturacağımız evin tadilatı yapılıyor büyük ölçüde bitti ama daha mutfak banyo wc gardrop falan yapılacak bir aylık işi var gibi...Beyaz eşyaları ve büyük eşyaları hallettik sıra perde ve halıda onlara bakmaya başladık...Benim çeyiz birkaç eksiğiyle tamam sayılır gerçi alacak o kadar çok şey çıkıyor dolaştıkça araştırdıkça hiç bitecek gibi gelmiyor... Bir yandan da annemle kına ve bohça işleriyle uğraşıyoruz;mumlar, hediyelikler, tepsiler, el çiçekleri, keseler hurçlar vb. şeyleri hep el emeği göz nuru kendimiz hazırlıyoruz iş çok yani Ama işin en önemli kısmı damatlık, kına kıyafetleri, bindallı ve gelinlik işine hiç başlamadım daha nasıl olacak bilmiyorum, biraz zayıflayıp öyle bakayım dedim ama kilolarda gitmiyor umarım uygun bişeyler bulabilirim umarım yetişir... Yetişir mi sizce kızlar? Gelinlik modelim aklımda dantelli istiyorum ama bana yakışır mı olur mu onuda bilmiyorum Stress ve sıkıntı başladı son safhada yetişmez diye çok tedirgin oluyorum haftaiçi çalıştığım için sadece haftasonları bakabiliyorum dolanıyorum umarım dertsiz tasasız bir şekilde hallederim...Bişeyleri halledikçe adım adım paylaşırım artık bilgi heyecan stress alışverişinde bulunalım tüm gelin adaylarına kolay gelsin
haklısın canım.
Hayırlısı ne ise o olsun diyelim madem.
vardır bunda da bir hayır.
Gozun aydin tugce basladin nikah tarihi islemlerine
Sonunda bugun esyalarimi aldim. Bu seferde tuttugumuz evi tutmaktan vazgectik. Umraniye cevresin de ev ariyoruz. :) yarin da gelinlik bakmaya cikiyorum sanirim gec mi kaldim ? Bn de gelinlik konusunda anlam veremedigim bi rahatlik var bilmiyorum niye :)) ilk duragimiz farih. Hayirlisiyla olur insallah ALLAH SIZLERE KOLAYLIK VERSIN KIZLAR ... butun ev , yuva kuracaklara INSALLAH...
Hazir alirsin bosver gelinlik dedigin ne ki
Suan gelinlige karar verdim ve eve donuyorum. Bikac magazaya baktiktan sonra buldum. Bulduktan sonra da baska yere bkmadim. Fransiz dantel A kesim. Biraz kilom var ama bu sene zayiflarinda tercihi olan bir model. 2.500 satilikta 2.700 dedi cok mu ?
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar??
Yoğun canım.
Senin nasıl gidiyor?
Yava$ yava$ hallediyoruz canim..
Daha cok sey var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?