ben onları düüşünsem bterim :):)...eşimin işi gereği yedi yılda bir farklı illere atamamız olacak..ama ne yapim huzurlu olayımm..şükrediyorum..annemin ne annesi var ne babası..hemde evlendiğinden beri ...huzurum olsun d,yorum hem bugünlerin tadını çıkarmamız lazım ..ben sürekli arkadaşlarımla ailemle vakit geçiriyorum geziyıorumm..çünkü ilerde keşke o günleri daha iiyi değerlendirseydim d,yeceğimi biliyorum:):)...içini ferah tut canımmm
benim çeyizim bitti sayılır gelinliği de diktirmeye verdim ..inşallah kıa abiyesini filan da halletcem..yani canım anlayacağın ince şeyler tmm daa:):)..eve alınacak büyük şeyler hazır değil..o da eşimin tayininin nereye çıkacağını bekliyoruz..Allahtan artık mağazalar çok gelişti bi günde herşeyi seçip bi günde teslimat oluyo içimi ferah tutup Allaha dua ediyorum bu konuda yapacak bişeyimiz yok çünkü:):)ne güzel valla maşallah çoğu işleri halletmişsiniz hepiniz
bizim daha evde boya bile yok,gelinlik yok,çeyizin büüüyük kısmı yok,mobilya falan zaten yok..
inşallah hayırlısıyla yetiştiririz herşeyi
Allah tamamina erdirsin insallah canim hayirli ugurlu olsun
Ben daha davetiye secemedim kismetse bu hafta halledebiliriz belki
ne güzel valla maşallah çoğu işleri halletmişsiniz hepiniz
bizim daha evde boya bile yok,gelinlik yok,çeyizin büüüyük kısmı yok,mobilya falan zaten yok..
inşallah hayırlısıyla yetiştiririz herşeyi
aynen canım bende hazırda hiç böyle bir model görmedim,neredeyse tüm gelinlikler straplez ve açıkçası straplezi hiç sevmiyorum bir gelin daha masum daha saf daha romantik gözükmesi gerekir gibi geliyor bana..fazla abartı gelinliktede makyajdada saçtada tercih etmicem o nedenle..Ama zevk işi tabiki.. Evet bende çok korkuyordum,gelinlik bakmaya ilk çıktığımdada bana hiç bir gelinliğin olmayacağını biliyordum zaten vucut tipimden ve zayıflıgımdan dolayı ama sırf diktirdiğimde istediğim gibi olmaz diye gittim inatla denedim,ama tabiki ne model istediğim vardı nede denediklerim bana oldu..Ama bir kaç moda evine gittim bana güven verende orası oldu inşallah istediğim gibi yapacağına inanıyorum. Zaten bir yerini beğenmesen bile hemen müdahale edip değiştirebiliyorlar.O kadar korkulacak bişey yok yani :) Sende kesinlikle artık git görüş canım çünkü dikim işi gün geçtikçe size pahalıya patlar ve benim gelinliğimi diken bayan taa kasım düğünlerinden bile sipariş alıyordu düşün artık.. Canım ben 3000tlye anlaştım,gelinliğim sırf fransız danteli ama,dantele göre fiyat çok değişebiliyormuş. Saol canım inşallah seninde herşeyin gönlüne göre olur,az kaldı evliliklerimize inşallah minik ailemizle çooooook mutlu oluruz
çok teşekkür ederim canım fikirlerin ve yardımların için. son dakikada bi arkadaşımın diktirdiği yere gözümü karartıp diktirmeye karar verdim. alsancakta bi modaeviyle anlaştım sonunda :) gelinlik tercihi konusunda seninle aynı fikirdeyim. umarım herşey gönlünün istediği gibi olur, görüşmek üzere
Merhaba canım nasılsın :)Merhaba mayıs gelinleri.
Off stress de heycan da tavan yapmış durumda bir an önce het şey bitsin istiyorum artık.Merhabalar herkese her geçen gün daha da çok yaklaşıyoruz düğüne heyecan, stres ne durumda kızlar
bu topiğe hiç bakmak istemiyorum ruhum daralıyor sanki..artık çeyiz, düğün, hazırlık, telaş falan filan duymak okumak istemiyorumgaliba ben çok stres yapıyorum kızlar :26::26::26::18::18::18::18:
Evet olsun ve bitsin.Yapmamız gereken bir görev gibi geliyor bana da ve rüya gibi. İnanasım gelmiyor hiç sanki başkası evlenecek gibi
Merhaba canım nasılsın :)
Off stress de heycan da tavan yapmış durumda bir an önce het şey bitsin istiyorum artık.
Nikah işlemleri için mi canım :) ben de yapyırmıştım ama erken gitmişiz tekrar yaptırıcamİyiyim canım sen nasılsın?
bugün kan aldırdım. akciğer filmi çektirdim.
Yorgunum valla.
Nikah işlemleri için mi canım :) ben de yapyırmıştım ama erken gitmişiz tekrar yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?