2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

öyle tabi ben en cok anneme üzülüorum cünkü bir erkek kardesım var o calısıyor eve gec geliyor babamda öle ramazanlarda genelde ikimiz iftar yapıyorduk simdi tek kalacak aksamlarıda tek kalacak öyle kimseye gitmezde vakit geciriyoruz elimizden geldigincede ileriyide düsünmeden olmuyor. Senin işinde zor canımm

ne güzel valla maşallah çoğu işleri halletmişsiniz hepiniz

bizim daha evde boya bile yok,gelinlik yok,çeyizin büüüyük kısmı yok,mobilya falan zaten yok..

inşallah hayırlısıyla yetiştiririz herşeyi

benim çeyizim bitti sayılır gelinliği de diktirmeye verdim ..inşallah kıa abiyesini filan da halletcem..yani canım anlayacağın ince şeyler tmm daa:):)..eve alınacak büyük şeyler hazır değil..o da eşimin tayininin nereye çıkacağını bekliyoruz..Allahtan artık mağazalar çok gelişti bi günde herşeyi seçip bi günde teslimat oluyo içimi ferah tutup Allaha dua ediyorum bu konuda yapacak bişeyimiz yok çünkü:):)

Canım ya Allah herseyın kolaylığını verıyor benimde esyalarım var evim yok kirada oturacagımız icin hala ev bulamadık arıyoruz. Allah yardımcın olsunn

Arkadaşlar 24 Mayısta düğünümüz var fakat müziklere hala karar veremedik.

Çıkış Müziği/Dans ve Pasta Müziğinde tavsiyeleriniz var mıdır ?

çok teşekkür ederim canım fikirlerin ve yardımların için. son dakikada bi arkadaşımın diktirdiği yere gözümü karartıp diktirmeye karar verdim. alsancakta bi modaeviyle anlaştım sonunda :) gelinlik tercihi konusunda seninle aynı fikirdeyim. umarım herşey gönlünün istediği gibi olur, görüşmek üzere

Canım çok teşekkürler,inşallah seninde herşeyin gönlüne göre olur hayırlısı olsun canım Alsancaktaki moda evleri iyidir zaten genelde herkez oralarda diktiriyor İzmirde

Merhabalar herkese her geçen gün daha da çok yaklaşıyoruz düğüne heyecan, stres ne durumda kızlar

Mrb bende mayıs geliniyim 8 mayısda kınam ve 10 mayısda da Allahın izniyle düğünüm var...Bende konuya dahil olmak istedim

Zaman çok kısıtlı artık ve sanki ortada hiçbirşey yokmuş gibi geliyor bana Düğün ve kına için salon tuttuk o gün için nikahı ayarladık... Oturacağımız evin tadilatı yapılıyor büyük ölçüde bitti ama daha mutfak banyo wc gardrop falan yapılacak bir aylık işi var gibi...Beyaz eşyaları ve büyük eşyaları hallettik sıra perde ve halıda onlara bakmaya başladık...Benim çeyiz birkaç eksiğiyle tamam sayılır gerçi alacak o kadar çok şey çıkıyor dolaştıkça araştırdıkça hiç bitecek gibi gelmiyor... Bir yandan da annemle kına ve bohça işleriyle uğraşıyoruz;mumlar, hediyelikler, tepsiler, el çiçekleri, keseler hurçlar vb. şeyleri hep el emeği göz nuru kendimiz hazırlıyoruz iş çok yani Ama işin en önemli kısmı damatlık, kına kıyafetleri, bindallı ve gelinlik işine hiç başlamadım daha nasıl olacak bilmiyorum, biraz zayıflayıp öyle bakayım dedim ama kilolarda gitmiyor umarım uygun bişeyler bulabilirim umarım yetişir... Yetişir mi sizce kızlar? Gelinlik modelim aklımda dantelli istiyorum ama bana yakışır mı olur mu onuda bilmiyorum Stress ve sıkıntı başladı son safhada yetişmez diye çok tedirgin oluyorum haftaiçi çalıştığım için sadece haftasonları bakabiliyorum dolanıyorum umarım dertsiz tasasız bir şekilde hallederim...Bişeyleri halledikçe adım adım paylaşırım artık bilgi heyecan stress alışverişinde bulunalım tüm gelin adaylarına kolay gelsin

bu topiğe hiç bakmak istemiyorum ruhum daralıyor sanki..artık çeyiz, düğün, hazırlık, telaş falan filan duymak okumak istemiyorum galiba ben çok stres yapıyorum kızlar :26::26::26::18::18::18::18:

bu topiğe hiç bakmak istemiyorum ruhum daralıyor sanki..artık çeyiz, düğün, hazırlık, telaş falan filan duymak okumak istemiyorum galiba ben çok stres yapıyorum kızlar :26::26::26::18::18::18::18:

Evet olsun ve bitsin.Yapmamız gereken bir görev gibi geliyor bana da ve rüya gibi. İnanasım gelmiyor hiç sanki başkası evlenecek gibi

Evet olsun ve bitsin.Yapmamız gereken bir görev gibi geliyor bana da ve rüya gibi. İnanasım gelmiyor hiç sanki başkası evlenecek gibi

Aynen canim ya
Ben daha durumun farkinda degilim ayrintilari dusunmekten yoruldum artik..
Bir de sanki dugunden sonra baba evine geri doncem saniyorum artik ayrilacagimin bilincinde degilim..

Kızlarr sonunda gelinliğimi ve kına kıyafetimi verdim diktiriyorum üzerimden çoook büyük bi yük kalktı inanın ya ikiside içime sindi çok mutluyum yaa

kına kıyafetim bu nasıl sizce???

Eklentiler

• $59553_401761466574345_1763936249_n.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba canım nasılsın :)

Off stress de heycan da tavan yapmış durumda bir an önce het şey bitsin istiyorum artık.

İyiyim canım sen nasılsın?
bugün kan aldırdım. akciğer filmi çektirdim.
Yorgunum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…