2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

canım bide gelinoyu kimden çalcaksın gürcücemi olucak ben badem grubundan olanı da sevmiştim ama bilmiyorum senin düşüncen çok güzel

Gurcice olacak canim zaten yabanci gelmez bİzim kinaya isim guzelligide gurcice olmasinda bakarsin gelirse benim yegenlerim onlar soyler

http://youtu.be/DGbsSJcGxOw

24 mayısta düğünüm hala gelinlik bakmaya fırsat bulamadım diktirmeyi düşünüyorum geç kalmışmıyımdır ki :18:

kızlar nasılsınızz
uğrayamadım yine uzun zamandır:26:

nasipse az kaldı mayıs ayımıza inşallah

hazırlıklarınız ne durumda

kızlar nasılsınızz

evet canım az kaldı gerçekten.
hazırlıklar tam gez devam. hatta bu son 2 ay artar artık.
Bu arada ben de dün davetiyemi seçtim.
hayırlı uğurlu olsun.

Kızlar yaa nasıl gidiyorr?? heyecan stres başladı mı sizlerde?? bende stres tavan bu aralar gelinlik seçmedim daha kınalıkda ikisinide diktireceğim inşallah yetişir ya evim hazır döşendi ama eksiğim çok daha çok stresliyim yaa

Son düzenleme:

Evin hazirmis eksiklerini alirsin ama gelinlik isini hallet mutlaka

Evin hazirmis eksiklerini alirsin ama gelinlik isini hallet mutlaka

çok şükür evim neredeyse hazır eşyalarım falan hazır bitek çeyizim gidip yerleşecek, gelinliği bu hafta halledeceğiz inşallah bakalım ya bi beğenseydim onu epey rahatlayacağım :)

hayırlı uğurlu olsun.

maşallah canım
ne güzel seçmişsiniz,ben herşeyde ok kararsızım ya nasıl olacak acaba
hayırlısıyla gelse geçse artık

kızlar arkadaşım çok cici gelin damat kadehleri, takı kurdelaları vb yapıyor. O kadar şekerler ki, bakmanızı tavsiye ederim, yeni başladı tanıtım amaçlı çok da uygun ürünleri..facebookda "ÖZEL günlerin UFAK ayrıntıları" adlı sayfasında yayınlıyor..benimkiler hazır bile:) en azından bakıp bi fikir alırsınız, şimdiden herkese mutluluklar :)

bende 24 mayıs da evşeneceğimmm inşallah ama sanki hiç evlenmeyecekmişim geliyo tuhaf his ediyorum sanki ailemden hiç ayrılmayacakmışım gibi:)

maşallah canım
ne güzel seçmişsiniz,ben herşeyde ok kararsızım ya nasıl olacak acaba
hayırlısıyla gelse geçse artık

içinden hangisi geliyorsa ve en çok beğendiğini seçiceksin artık canım.

bende 24 mayıs da evşeneceğimmm inşallah ama sanki hiç evlenmeyecekmişim geliyo tuhaf his ediyorum sanki ailemden hiç ayrılmayacakmışım gibi:)

evet canım garip bir his. :)

kızlar nasılsınızz

Selam canim ben de anlatayim son durumu kisacik
Kina icin bindallim ve abiyem hazir
Dagitilacak tac kina bileklikler hazir kurabiye siparisimi verdim ayrica sabun yaptirdim cicili bicili
Gelinligim hazir evin tum esalari hazir birkac ufak eksiklik disinda artik sadece sahsi esyalar kiyaetler gidecek
Dugun salonu hair cerezleri kendimiz alcaz sadece
Kuafore gidip prova yaptircam dugun salonunda bir prova olacak cikis icin falan bir de muzikler secilecek
Allah tez zamanda hepimizi sevdigine hayirlisiyla kavustursun insallah

hayırlı uğurlu olsun.

Allah tamamina erdirsin insallah canim hayirli ugurlu olsun
Ben daha davetiye secemedim kismetse bu hafta halledebiliriz belki

Kızlarrrrr selammm mayısa az kaldııı :)) hzrlklr son gaz devam

Bende tam tersi nasıl ayrılıcm nasıl olacak arkadaslarım mahallemı aılemı nası bırakıcm zaman daraldıkca gerılıormm

Bende tam tersi nasıl ayrılıcm nasıl olacak arkadaslarım mahallemı aılemı nası bırakıcm zaman daraldıkca gerılıormm
ben onları düüşünsem bterim :):)...eşimin işi gereği yedi yılda bir farklı illere atamamız olacak..ama ne yapim huzurlu olayımm..şükrediyorum..annemin ne annesi var ne babası..hemde evlendiğinden beri ...huzurum olsun d,yorum hem bugünlerin tadını çıkarmamız lazım ..ben sürekli arkadaşlarımla ailemle vakit geçiriyorum geziyıorumm..çünkü ilerde keşke o günleri daha iiyi değerlendirseydim d,yeceğimi biliyorum:):)...içini ferah tut canımmm

O zaman evlenmeyin kizlar madem ailenizden ayrilamiyorsunuz vazgecin oturun baba evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…