canım bide gelinoyu kimden çalcaksın gürcücemi olucak ben badem grubundan olanı da sevmiştim ama bilmiyorum senin düşüncen çok güzel
24 mayısta düğünüm hala gelinlik bakmaya fırsat bulamadım diktirmeyi düşünüyorum geç kalmışmıyımdır ki:18:
kızlar nasılsınızz
uğrayamadım yine uzun zamandır:26:
nasipse az kaldı mayıs ayımıza inşallah
hazırlıklarınız ne durumda
Kızlar yaa nasıl gidiyorr?? heyecan stres başladı mı sizlerde?? bende stres tavan bu aralar gelinlik seçmedim daha kınalıkda ikisinide diktireceğim inşallah yetişir ya evim hazır döşendi ama eksiğim çok daha çok stresliyim yaa
Evin hazirmis eksiklerini alirsin ama gelinlik isini hallet mutlaka
evet canım az kaldı gerçekten.
hazırlıklar tam gez devam. hatta bu son 2 ay artar artık.
Bu arada ben de dün davetiyemi seçtim.
hayırlı uğurlu olsun.
maşallah canım
ne güzel seçmişsiniz,ben herşeyde ok kararsızım ya nasıl olacak acaba
hayırlısıyla gelse geçse artık
bende 24 mayıs da evşeneceğimmm inşallah ama sanki hiç evlenmeyecekmişim geliyo tuhaf his ediyorum sanki ailemden hiç ayrılmayacakmışım gibi:)
kızlar nasılsınızz
uğrayamadım yine uzun zamandır:26:
nasipse az kaldı mayıs ayımıza inşallah
hazırlıklarınız ne durumda
evet canım az kaldı gerçekten.
hazırlıklar tam gez devam. hatta bu son 2 ay artar artık.
Bu arada ben de dün davetiyemi seçtim.
hayırlı uğurlu olsun.
bende 24 mayıs da evşeneceğimmm inşallah ama sanki hiç evlenmeyecekmişim geliyo tuhaf his ediyorum sanki ailemden hiç ayrılmayacakmışım gibi:)
ben onları düüşünsem bterim :):)...eşimin işi gereği yedi yılda bir farklı illere atamamız olacak..ama ne yapim huzurlu olayımm..şükrediyorum..annemin ne annesi var ne babası..hemde evlendiğinden beri ...huzurum olsun d,yorum hem bugünlerin tadını çıkarmamız lazım ..ben sürekli arkadaşlarımla ailemle vakit geçiriyorum geziyıorumm..çünkü ilerde keşke o günleri daha iiyi değerlendirseydim d,yeceğimi biliyorum:):)...içini ferah tut canımmmBende tam tersi nasıl ayrılıcm nasıl olacak arkadaslarım mahallemı aılemı nası bırakıcm zaman daraldıkca gerılıormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?