- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
Önümüzdeki hafta bakmayı planlıyorum Allah nasip ederse.. Sen ne durumdasın seninde az kalmış düğüne
Merhabaaa...
17 mayısta evleniyorum ALLAH'ın izniyle. Her ayrıntıyı önceden uzun uzun düşünüp araştırıp ayarlayan biriyim. o yüzden sürekli heyecan halindeyim :) çeyiz hazırlıklarım neredeyse tamam. Rabbim hepimizi mutlu etsin
Aminnn canım aynı gün evleyoruz inşallah :) benm de çeyizlerimin büyük kısmı bitti geri kalanları da gideceğim yerde halletmek istiyorum...farklı bi şehire gidiyorum da.rabbim kolaylıklar versin hepimize :)
Mayıs 2014 te evlenecek kimse yok mu???
ALLAH mesud etsin ne guzel bir tevafuk oldu :) baska sehre mi gelin gideceksin?
Ben de 4 mayısta evleneceğim. Mobilyalara bakıyoruz.
Gelinligi diktireceksen provalara katilman gerekiyor o kadar zamanin olacak mi istanbul da
Aminnn canım aynı gün evleyoruz inşallah :) benm de çeyizlerimin büyük kısmı bitti geri kalanları da gideceğim yerde halletmek istiyorum...farklı bi şehire gidiyorum da.rabbim kolaylıklar versin hepimize :)
:) :) ayy hayırlı olur inşallaah.izmitte olacak benim düğünüm senin ?Kızlarrrrr aynı gün düğünümüzzz
:) :) ayy hayırlı olur inşallaah.izmitte olacak benim düğünüm senin ?
Merhaba kızlarr bende Allahın izniyle 4 mayıs gelini olarak aranıza geldim
Hoş geldin canım.
Ben de kısmetse 2 mayıs geliniyim.
Teşekkürler canım aa desene 2 gün arayla gelin olacağız :) Allah mesud etsin inşallah
bende
17 mayıs rıze kına
18 mayıs rize düğün
21 nikah
23 mayıs istanbul kına
24 mayıs ıstanbul düğün=))) allah nasip ederse inşallahhh
maşallah canım. :)
çifte düğün. :)
inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?