hoş buldum arkadaşlar..
ee nasıl gidiyo hazırlıklar.çok az kaldı ya hem seviniyorum hem üzülüyorum :44: sizdede varmı aynı durum...
yaşadığım yerden farklı ve uzak bi şehre yerleşeceğim için hem hüzünlüyüm hem mutluyum
kizlar topigi yeni buldum.. Bende mayis 2014te evleniyorum insallah da.. Gelinlik konusunu bilemedim.. DIger kalan ivir zivirlara karar verdim sayilirda yurt disinda istanbula gelicem gelinlik bakmaya tesetturlu nereye gitsem bilemiyorum.. Fatihi cok duydum,kadikoyu duydum bide eminounu var ama eminonundekiler kalitesiz olmasin diye korkuyorum..Siz nerden aldiniz gelinliklernizi yada nereye diktirdiniz? :18:
Benimde düğünüm mayısta.Daha önceden aldığım çeyizlikleri dolaptan çıkarıp eksik olanları tespit ediyorum.Memleketimden uzağa gelin gideceğim.Aldığım tüm nevresimleri pikeleri evde yıkayıp ütüleyip hurca ya da çeyiz sandığına koyup öyle kendi evime götürmeyi düşünüyorum.Kayınvaldem hiç uğraşma aldıklarını kutularıyla götür,kullanacağın zaman açarsın diyor.Ben nevresimleri sık değiştirip farklı kullanmayı seviyorum.Sizler nasıl yapacaksınız?Ben kararsız kaldım kaldım.
kizlar topigi yeni buldum.. Bende mayis 2014te evleniyorum insallah da.. Gelinlik konusunu bilemedim.. DIger kalan ivir zivirlara karar verdim sayilirda yurt disinda istanbula gelicem gelinlik bakmaya tesetturlu nereye gitsem bilemiyorum.. Fatihi cok duydum,kadikoyu duydum bide eminounu var ama eminonundekiler kalitesiz olmasin diye korkuyorum..Siz nerden aldiniz gelinliklernizi yada nereye diktirdiniz? :18:
Canım hayırlı olsun, eminönü nü gelinlik konusunda hiç duymamıştım açıkcası fakat Fatih de istediğini bulacağını düşünüyorum.
Kadıköy ve pendikte de çok güzel gelinlikçiler var.Mesela ben Pendikde yonca moda eviyle anlaşacağım bu haftasonu sanırım
çünkü sorduklarım beni oraya yönlendirdiler.
Benimde düğünüm mayısta.Daha önceden aldığım çeyizlikleri dolaptan çıkarıp eksik olanları tespit ediyorum.Memleketimden uzağa gelin gideceğim.Aldığım tüm nevresimleri pikeleri evde yıkayıp ütüleyip hurca ya da çeyiz sandığına koyup öyle kendi evime götürmeyi düşünüyorum.Kayınvaldem hiç uğraşma aldıklarını kutularıyla götür,kullanacağın zaman açarsın diyor.Ben nevresimleri sık değiştirip farklı kullanmayı seviyorum.Sizler nasıl yapacaksınız?Ben kararsız kaldım kaldım.
fatihte güzel yerler var. face den sayfalarına bak istersen hasret moda mükemmel işler yapıyor. Nişanlığımı oradan almıştım. makyaj ve gelin başında da çok iyiler..
Oyle yapiyorum hatta elimde fatihte guzel gelinlik diktiren moda evleriden bi liste var:) 4 gunde ben ancak o magazalri gezerim:) bide onun karar verme asamasi var:) HAsret modayla, nuasi cok fazla duydum.. Bide su edirne kapi tarafina giderken son bi gelinlikci mi ne varmis onuda met ettiler ama adini hatirlamiyorlar mis..
Nasıl bi gelinlik istiyorsun peki :) Ben baştan sona fransız danteli olsun istiyorum. Nişanlıgım çok abartılıydı gelinlikde biraz masum bi hava vermeye çalışıcam[/Q
gogus kisminda yada kollarda biraz fransiz danteli kullanicam hemen gosgus altinda da 8 cm lik toz pembe tonarinda bir kusak ondan sonrasinda gelinligin etek kismi yavastan kabartma olucak... Etek kismin komple tul olucak o tullerinin uzerine fransiz danteli islemeleri olucak (abartisiz tul komple fransiz dantaliyle kaplanmayacak) etegin ucuda komple fransiz danteli olucak... Eee tabi duvakda gelinligin kuyrugunda uzun olucak en onemlisi :)
bende daha gelinlik bakmadım ne yapcam ben yaaaa uufff
Şubatta bakmaya başla canım.
neden başlamıyorsun?
okadar çok iş varki fırsat bulupta gidemiyorumki canım:18:
Anladım canım ama bir ara fırsat yaratmaya çalış.
En azından modellere bakarsın. sonrada karar verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?