2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

kızlar kimse kuaförü ayarlamadı mı hala? ben bornovada hanifi ile görüşüyorum bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi çççookkk sevinirim

kızlar kimse kuaförü ayarlamadı mı hala? ben bornovada hanifi ile görüşüyorum bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi çççookkk sevinirim

Ben de izmirdeyim canım ama bornovayı pek bilmem.

kuaförü bende ayarladım hatta 1 ay olmuştur

şimdiden al derim,malum Ramazan öncesi düğünler bol olur diye düşünüyorum:44:

kuaförü bende ayarladım hatta 1 ay olmuştur

şimdiden al derim,malum Ramazan öncesi düğünler bol olur diye düşünüyorum:44:

Ben de daha ayarlamadım canım ama benim düğün kısmetse cuma günü ve 2 mayısta.
Pek doluluk yok o yüzden rahatım.

Ben de daha ayarlamadım canım ama benim düğün kısmetse cuma günü ve 2 mayısta.
Pek doluluk yok o yüzden rahatım.

almadınmı,ay canım ben hayatta duramam he
benim tam düğün günü mezuniyet baloları fln var,o yüzden almam gerekliydi.. gerçi baloo olmasada alırdım herhalde böyle erken,..
fazlamı heyecanlıyım acep

almadınmı,ay canım ben hayatta duramam he
benim tam düğün günü mezuniyet baloları fln var,o yüzden almam gerekliydi.. gerçi baloo olmasada alırdım herhalde böyle erken,..
fazlamı heyecanlıyım acep

Mizaç olarak stresli bir yapın olabilir canım.
Ama sen yoğun bir dönemde evleniceksen alman iyi olmuş.
Kafan rahat olur.

18 mayısta benim de düğünüm ikincisi de 24ünde :)günler azaldıkça hazırlıklar hızlanıyo

Yeni gelen mayıs gelinleri hoşgeldinizz :) Zaman çok mu çabuk geçiyor nedir :) veee biz dün mobilyalarimizi aldıkk beyaz esyalarımıza dugunden önce almıştık artık bıseyler almayı bıraktım cünkü ev belli değil eve yerlestikten sonra geri kalanları alıcm ceyız derseniz öyle aman aman evi doldurup tasırıcak ceyızım yok en acil olanları evime gectigimde kullanacaklarimi aldım geri kalan kısmı yavas yavas almayı planlıyorum :) insan esyalarıda aldımı cok farklı oluyor sıra artk dugun icin olan hazırlıklarda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…