heyooooooooooooo bendeeee varımmmmmmmmmmmm18 mayıssssss
Merhaba canım...
Ben de İzmirdeyim.
Düğün mü nikah mı olacak canım?
Düğün ise yer tuttunuz mu?
mrb benim de 18 mayıs 2014Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inş. hepimizin gönlüne göre olur herşey hayırlısıyla atlatırız
tuğçeciğim yer tutmadık henüz diğer konudan da yazdım sana.. Bugün kesemize göre düğünmü nikahmı olcak karar verilcek canım.. Valla düğün özentisi bi tip değilim yani herkez kurtlarını dökcek düğünde sende para bayılcan olmuyosa zorlamamak lazım.. Bugün fuar golf ile kübana ya bakıcam.. 3e düşerlerse tutcam düşmezlerse keyifleri bilir yanii.. Sen naptın canım?
dimii o yeterrr
*
ayrıca dilin alışınca öyle güzel diyosunkii
ben ilk zamanlar sohbete ortasından dalıyodum sırf anne baba demiim dieee
sora başabaş kalınca hıkk mıkk mecbur diyosunn
mrb benim de 18 mayıs 2014Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inş. hepimizin gönlüne göre olur herşey hayırlısıyla atlatırız
Kızlarrr benimde 18 Mayısss az kaldı azzz =))
ayy aynı gün evleniyoruzzhazırlıklar ne aşamada ben süsü püsü halletim gelinliğimide aldım pek bişey kalmadı aminnnnnnnnnn valla inşallh çok güzel geçer şöyle dolu dolu eğlenceliii korkuyorumm problem filan olur diye :18:[/QU
evet aynı gündeyizsöyle bir baktım da baya 18 mayıs var :) mayıs güzel bir ay bence ya evlilik için tam ideal, bahar, kuşlar, çiçekler, yeni bir hayat Hazırlıklar güzel, baya bitti aslında ama daha gelinlik bakmaya fırsatım olmadı çeyizin son demleri işte ama bitirdi beni bu çeyiz ne kadar emek isteyen, özen isteyen bir şeymiş öyle, hiç bitmeyecek sanıyorum bazen
kızlar benimde düğünüm 25 mayısta olacak ALLAH kısmet edersehazırlıklar başladıııı
Hayırlı olsun canım.
Benim de kısmetse 2 Mayısta.
İnşallah herşey su gibi akar ve herşey çok güzel olur hepimiz için.
aminn hepimizin düğünü hayellerimizdeki gibi ,umduğumuz gibi olur inş.
kızlar benimde düğünüm 25 mayısta olacak ALLAH kısmet edersehazırlıklar başladıııı
benimde 25 mayısta
selam kızlar bende 1 yıldır mayıs geliniyim. Allah'a şükürler olsun az kaldı mutluluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?