kafa yoruyorsun yani bolca
iyiyim tuğçecim bende, napayım..
oturdum esrayı seyrediyorum
gel gel kuzum..
topicleri geze geze bitirecez inşallah şu şafakları
bişi aklıma geldi
topic topic geze geze ooooo
oldum ben bir geveze oo oo ooo
oğLuna gönül veeerdim,
darıLma kv teyze
oooo teyzem oooof
ee desene kapanışı sen yapacaksın
önceden çok rahattım ama
artık beynimi masada bırakcak kadarr yoruyorum ve bundan sonra da yorcam
Sekreterim canım..
800 + 200 ticket eyemk kartı alıyorum..yol ücreti vermiyorlar 800 tl içinden bu ay itibari ile 155 tl aylık akbil parası vericem ( daha önce ögrenci oldugumdan 70 tl idi ama ocaktan itibaren ögrenci degilim) ve kaldı ban 645
2 vesait olarask geliyorum buraya otobüs sonra metro - metrobüsmesefe cok uzun degil indi bindi gibi oluyor ama 2 vesait işte
Evlenince %70 dahada uzaga tasınıcam sabah 9 aksam 6 ama günde 1.5 aksam 1.5 saat sabah olmak üzere ortalama 3 saatim yolda gecmiş olacak..
Burası cok sakin yorucu degil ama vaktim burada geciyor işte..
Bilmiyorum ne yapacagımı inan
Mantıklı olan tabiki 645 tl ye bütün bunlar cekilmez
kızlar ben sıkıntıdan stresten 48 kilo olmuştum düğünümde düğünden 6 ay sonra 10 kilo aldımdaha sağlıklıyım tabide bi 5 kilo verebilsem, şimdi 59 kiloyum yani demem o ki çok düşünüp stres sıkıntı yapmayın, herşey olacağına varıyor, bir ömür boyu mutlu olursunuz, inşallah
ben 2012 mayısta evlendim :) yıllar hemencicek geçiyor az kalsın 2013 mayıs dicektim
kızlar mayıs gelinleri selamlar panik yapıp üzülmeyin arkadaşlar herşey olacağna avrıyor inanın bizde bir bir yapıyoruz alıyoruz ama ben bir zamanlar çok aşırı pnaik kendimi sıkan biriydim ki bundan 1 ay öncesine kadar öleydim ama şimdi çok rahatım Allah bozmasın bu halimi çünkü daha çok sevdim o yüzden merak etmeyin herşe yolacağna varıyor zaman yaklaştıkça aillerde üzerine düşeni yapacaktır
İnşallah daha iyi şartlara sahip bir iş bulabilirisin canım.
Hem de evine daha yakın olur inşallah.
Gizcim ahh ahh ben senin kadar yol gelseydim baribenim ne evim belli ne esyam 0 durumdayım
ne zaman hafifliyor canım yada hep mi yogun kalacak :44:
ilahii tutkum ya sesli gülmemek için tutuyorum kendimi ne güzel uydu buayyy teyze anne ufff hadi nişanı atlattımda ben bu pazarı anne- baba demeden nasıl atlatırım :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yaaa neden kendini üzüyorsun bunların hepsi birgünde bile oluyor yeterki eşyalara karar ver şak diye alırsın ne var yani ailler birileri yardım eder beyaz eşyada model araştır hepsi aklında olsun
kendii kasma sıkma siz yaopamazsanız ailler diyecek hemen işin ucundan tutalım destek olallım diye kimse çocğunu kötü göstermek istermi ele güne karşı mantığı bende yok ama elallem ne derin kaygısında genelde herkes o yüzden ubnlar olacaktır
zor şeyler değil emin ol kararında makul şeyler var o yüzden üzmeeee kendini sıkma ben bir ara çok kötüydüm o yüzden o hali kimseye tavsiye emiyorum şimdi çok rahatım herşey belli diye değil sıkıntıya düşüp kilo verdim hasta oldum değmedi herkes üstüne düşeni yapıyor baktım kimse elimi cebie attırmıyor ben neden stres olayım yapsın dursunlar dedim
sende feraha ereceksin bak gör
yaaa neden kendini üzüyorsun bunların hepsi birgünde bile oluyor yeterki eşyalara karar ver şak diye alırsın ne var yani ailler birileri yardım eder beyaz eşyada model araştır hepsi aklında olsun
kendii kasma sıkma siz yaopamazsanız ailler diyecek hemen işin ucundan tutalım destek olallım diye kimse çocğunu kötü göstermek istermi ele güne karşı mantığı bende yok ama elallem ne derin kaygısında genelde herkes o yüzden ubnlar olacaktır
zor şeyler değil emin ol kararında makul şeyler var o yüzden üzmeeee kendini sıkma ben bir ara çok kötüydüm o yüzden o hali kimseye tavsiye emiyorum şimdi çok rahatım herşey belli diye değil sıkıntıya düşüp kilo verdim hasta oldum değmedi herkes üstüne düşeni yapıyor baktım kimse elimi cebie attırmıyor ben neden stres olayım yapsın dursunlar dedim
sende feraha ereceksin bak gör
yok canım bundan sonrası böyleee
sahiiiii gelin hanıım anne-baba diyebiliyomusun,bak nasıl sormadım ben bunu sana
söylemeye çalış canım,tatlı dilli olduğunu düşünüyolar sonra,ilk başta banada zor gelmişti,ama ister istemez alışılıyo, gerçi kendi ailemin yanında hala diyemiyorum ama neyse..
hadi ya olsun hayırlısı bak yine buraya yazabiliyorsun buna şükür
tutkucum ben sana de de diye tutturmusmuydum topikten klimdi hatırlamıyorum cok kolay neden diyemiyosun diyodum ama öyle olmuyormusdiyemiyorum eskiden demek istiyordum hala istiyorum gerci ama dilimin ucuna gelmiyo eskiden burada yazraken bile müstakbel annem babam yazıyodum şimdi kv kp işte ailemin yanında cok daha zor geliyo pazar ne olacak bakalım :18:çok erteleersem hic diyemicem biliyorum ama ben derken sevdigim anne ve babası dısında kimse olmamaluı evde bu yüzden yılbasından sonraki gün tatil olursa ikimizede size gidelim mi diyorum belki yanlız olunca daha rahat söylerim
mesela kahvaltıya gitsem
anne tabaklar nerede diyebilirim
yada babası ellerine saglık dese ( evde bişey yapmam lazım bunun için yada orda hazırlamam) afiyet olsun baba diyebilirimama bohcada kesin yine diyemem herkesin ortasında uff
dimii o yeterrr
*
ayrıca dilin alışınca öyle güzel diyosunkii
ben ilk zamanlar sohbete ortasından dalıyodum sırf anne baba demiim dieee
sora başabaş kalınca hıkk mıkk mecbur diyosunn
öyle tabi canım olsa olsa 2 gün yani buda 2 hafta demek :44: am tabi olup bitince insan rahatlıyor bi ohh buda tamam diyo
senin nasıl gidiyor canım neler yapıyorsun bu aralar ev tamam mı
inşallah canım
hadi ya olsun hayırlısı bak yine buraya yazabiliyorsun buna şükür
tutkucum ben sana de de diye tutturmusmuydum topikten klimdi hatırlamıyorum cok kolay neden diyemiyosun diyodum ama öyle olmuyormusdiyemiyorum eskiden demek istiyordum hala istiyorum gerci ama dilimin ucuna gelmiyo eskiden burada yazraken bile müstakbel annem babam yazıyodum şimdi kv kp işte ailemin yanında cok daha zor geliyo pazar ne olacak bakalım :18:çok erteleersem hic diyemicem biliyorum ama ben derken sevdigim anne ve babası dısında kimse olmamaluı evde bu yüzden yılbasından sonraki gün tatil olursa ikimizede size gidelim mi diyorum belki yanlız olunca daha rahat söylerim
mesela kahvaltıya gitsem
anne tabaklar nerede diyebilirim
yada babası ellerine saglık dese ( evde bişey yapmam lazım bunun için yada orda hazırlamam) afiyet olsun baba diyebilirimama bohcada kesin yine diyemem herkesin ortasında uff
bi alışsa dilimacele etmiyim yani zamanla dermiyim tamam tamam demem lazım
kızlar ben cıkıyorum ve sizi kocaman öpüyorum
bazen ters işliyor, kilo alan da evlenince verirmi acabaahh ahh keske stres yapınca kilo versem yemin ederim bolca yaparım
maşallah canım.. Rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah
bizede gelse o zamanlar hayırlısıyla
gizim nasılsın canım
haklısın aslında,paniğe gerek yok.. tek evlenen bizlerde değiliz ama işte..
gerçi heyecan yapmamıza daha var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?