2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

kızlar ben sıkıntıdan stresten 48 kilo olmuştum düğünümde düğünden 6 ay sonra 10 kilo aldım daha sağlıklıyım tabide bi 5 kilo verebilsem, şimdi 59 kiloyum yani demem o ki çok düşünüp stres sıkıntı yapmayın, herşey olacağına varıyor, bir ömür boyu mutlu olursunuz, inşallah

ilahii tutkum ya sesli gülmemek için tutuyorum kendimi ne güzel uydu bu ayyy teyze anne ufff hadi nişanı atlattımda ben bu pazarı anne- baba demeden nasıl atlatırım :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

önceden çok rahattım ama
artık beynimi masada bırakcak kadarr yoruyorum ve bundan sonra da yorcam

ne zaman hafifliyor canım yada hep mi yogun kalacak :44:

İnşallah daha iyi şartlara sahip bir iş bulabilirisin canım.
Hem de evine daha yakın olur inşallah.

ahh ahh keske stres yapınca kilo versem yemin ederim bolca yaparım

ben 2012 mayısta evlendim :) yıllar hemencicek geçiyor az kalsın 2013 mayıs dicektim

maşallah canım.. Rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah
bizede gelse o zamanlar hayırlısıyla

gizim nasılsın canım
haklısın aslında,paniğe gerek yok.. tek evlenen bizlerde değiliz ama işte..
gerçi heyecan yapmamıza daha var ama

İnşallah daha iyi şartlara sahip bir iş bulabilirisin canım.
Hem de evine daha yakın olur inşallah.

mesefa olarak yakın bi yere tasınırsak yine şimdiki gibi aman az para olsun dayan eda dicem ama eger tahmin ettigimiz yere tasınırsak iyice düşünmem lazım

Gizcim ahh ahh ben senin kadar yol gelseydim bari benim ne evim belli ne esyam 0 durumdayım

yaaa neden kendini üzüyorsun bunların hepsi birgünde bile oluyor yeterki eşyalara karar ver şak diye alırsın ne var yani ailler birileri yardım eder beyaz eşyada model araştır hepsi aklında olsun

kendii kasma sıkma siz yaopamazsanız ailler diyecek hemen işin ucundan tutalım destek olallım diye kimse çocğunu kötü göstermek istermi ele güne karşı mantığı bende yok ama elallem ne derin kaygısında genelde herkes o yüzden ubnlar olacaktır

zor şeyler değil emin ol kararında makul şeyler var o yüzden üzmeeee kendini sıkma ben bir ara çok kötüydüm o yüzden o hali kimseye tavsiye emiyorum şimdi çok rahatım herşey belli diye değil sıkıntıya düşüp kilo verdim hasta oldum değmedi herkes üstüne düşeni yapıyor baktım kimse elimi cebie attırmıyor ben neden stres olayım yapsın dursunlar dedim

sende feraha ereceksin bak gör

ilahii tutkum ya sesli gülmemek için tutuyorum kendimi ne güzel uydu bu ayyy teyze anne ufff hadi nişanı atlattımda ben bu pazarı anne- baba demeden nasıl atlatırım :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sahiiiii gelin hanıım anne-baba diyebiliyomusun,bak nasıl sormadım ben bunu sana

söylemeye çalış canım,tatlı dilli olduğunu düşünüyolar sonra
,ilk başta banada zor gelmişti,ama ister istemez alışılıyo, gerçi kendi ailemin yanında hala diyemiyorum ama neyse..

En güzeli canım. En güzeli rahat olmak ve akışa bırakmak dediğin gibi.
Allah yardım ediyor zaten.

öyle tabi canım olsa olsa 2 gün yani buda 2 hafta demek :44: am tabi olup bitince insan rahatlıyor bi ohh buda tamam diyo
senin nasıl gidiyor canım neler yapıyorsun bu aralar ev tamam mı
inşallah canım
yok canım bundan sonrası böyleee

hadi ya olsun hayırlısı bak yine buraya yazabiliyorsun buna şükür

tutkucum ben sana de de diye tutturmusmuydum topikten klimdi hatırlamıyorum cok kolay neden diyemiyosun diyodum ama öyle olmuyormus diyemiyorum eskiden demek istiyordum hala istiyorum gerci ama dilimin ucuna gelmiyo eskiden burada yazraken bile müstakbel annem babam yazıyodum şimdi kv kp işte ailemin yanında cok daha zor geliyo pazar ne olacak bakalım :18:çok erteleersem hic diyemicem biliyorum ama ben derken sevdigim anne ve babası dısında kimse olmamaluı evde bu yüzden yılbasından sonraki gün tatil olursa ikimizede size gidelim mi diyorum belki yanlız olunca daha rahat söylerim
mesela kahvaltıya gitsem
anne tabaklar nerede diyebilirim
yada babası ellerine saglık dese ( evde bişey yapmam lazım bunun için yada orda hazırlamam) afiyet olsun baba diyebilirim ama bohcada kesin yine diyemem herkesin ortasında uff

dimii o yeterrr
*
ayrıca dilin alışınca öyle güzel diyosunkii
ben ilk zamanlar sohbete ortasından dalıyodum sırf anne baba demiim dieee
sora başabaş kalınca hıkk mıkk mecbur diyosunn

dimii o yeterrr
*
ayrıca dilin alışınca öyle güzel diyosunkii
ben ilk zamanlar sohbete ortasından dalıyodum sırf anne baba demiim dieee
sora başabaş kalınca hıkk mıkk mecbur diyosunn

bi alışsa dilim acele etmiyim yani zamanla dermiyim tamam tamam demem lazım

kızlar ben cıkıyorum ve sizi kocaman öpüyorum

hatırlıyorum vardı öyle bişiler

ben o derece zorlandımki yalanım olmasın iğreniyordum gerçekten bak kimden,neden iğreniyodum bilmem ama işte

sonra onlara gittikçe hoş geldin diyodu, ben de hoş buldum anne veya baba diyodum işte..,öyle böyle daha onun dışında demedim ama olsun buda bişi benim için

telefonda demek daha kolay aslında,ordan başlasan

ahh ahh keske stres yapınca kilo versem yemin ederim bolca yaparım
bazen ters işliyor, kilo alan da evlenince verirmi acaba

Aminnn ...hemen gelir canım anlayamazsın zaman geçerrr gider Rabbim herkese huzurlu ve mutlu yuva versin inşallah

Sevgili Ankaralı gelinler uygun fiyata dış mekan çekimi yapacağım
Fiyatın uygun olma sebebi sadece portfolyo genışletmek istememdir.özelden yazanlara örnek gösterebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…