- Konu Sahibi kokohantes
-
mrb canim benimde pazartesi ilk randevum yarin kacinci günün görüsmenin muayenenin nasil gectigini anlatirsin insallah sadece rahim kalinliginimi ölcüyorlar yoksa baska testlerde yapiliyormu[/
Merhaba canım 25nisanda gitmiştim,yarın kanda vericem,bakalım benim biraz sıkıntılarım var .kullandıgım bantlar dan sanırım kanamam var dr la görüştüm yarın duruma göre karar vericekler. Bakalım hayırlısı allahtan,
Kızlar;
Merhaba benim transferim bidahaki aya ertelendi.rahimde enfeksiyon oluşmuş,bide progestoron hormonum yüksek çıkmış. Dr um riske etmeyelim bidahaki ay yapalım dedi. Hayırlısı allah tan benden haberler bukadar:))sizler nasılsınız , hiçç sesiniz çıkmıyo
hayirlisi olsun canim sonucun negatif olacagini bile bile ilerlemektense ara verip diger ayda daha saglikli pozitifi görmeyi nasip etsin rabbim isteye herkese
benim ilk randevum p.tesi 11. günüm oluyor hic bilmiyorum nasil bir kontrol olacak
Ben burdayım :) dün ve bugün yogundum biraz giremedim.neler yapıyosunuz nasıl gidyo benim yarın kontrolüm var nasipse
Transfer i olan arkadaş:)) sen nasılsın neler yapıyosun..?
mrb canim benimde pazartesi ilk randevum yarin kacinci günün görüsmenin muayenenin nasil gectigini anlatirsin insallah sadece rahim kalinliginimi ölcüyorlar yoksa baska testlerde yapiliyormu
Kızlar;
Merhaba benim transferim bidahaki aya ertelendi.rahimde enfeksiyon oluşmuş,bide progestoron hormonum yüksek çıkmış. Dr um riske etmeyelim bidahaki ay yapalım dedi. Hayırlısı allah tan benden haberler bukadar:))sizler nasılsınız , hiçç sesiniz çıkmıyo
hayirlisi olsun canim sonucun negatif olacagini bile bile ilerlemektense ara verip diger ayda daha saglikli pozitifi görmeyi nasip etsin rabbim isteye herkese
benim ilk randevum p.tesi 11. günüm oluyor hic bilmiyorum nasil bir kontrol olacak
canım nasıl geçti kontrolün? Transferin ne zaman?
rahim kalinligim 7 mm di persembe günü transfer olacak benim dr. 2 tane cözdürüp transfer etmeyi istiyordu ama ben ikna ettim 4 tane cikarip en iyi olan 2 yada 3 tane transfer edilecek bakalim bu sefer sonuc ne olacak sizde durumlar nasil
benim 8mmdi. cok buyuk ihtimal persembe transfer. bana da iki tane koyulacak her ne kadar doktorum 1 ya da 2nin bir sey degistirmedigini soylese de :) simdi merkezden telefon bekliyorum. hala aramadilar
süperrr ayni zamande transferimiz olacak birlikte pozitifleri görürüz insallah
persembe günü senin kacinci günün oluyor
benim 14. günüm
insallah canim insallah benim 18. gun oluyor. estrofem disinda bi ilac kullaniyor musun?
Anladım canım. Muhtemelen içerikleri aynıdır. Hayırlı olsun hakkımızda ya. Beni heyecan basmaya başladı valla.ben yurtdisindayim canim progynova diye bir ilac kullaniyorum birde bu aksamdan itibaren utrogest fitil kullanmaya baslayacagim
Anladım canım. Muhtemelen içerikleri aynıdır. Hayırlı olsun hakkımızda ya. Beni heyecan basmaya başladı valla.
cok güzel heyecanli olman bende birsey yok daha
Anlaşılan koskoca mayıs ayında iki kişiden başka donmuş bebeklerini alacak kimse yok
Hadi kızlar ya nerdesiniz
Çok da güzel değil aslında. Daha rahat olmayı isterdim. Yine hayal kurmalara başladım. Kendimi çok çabuk kaptırıyorum ben malesef. Sonra sonuç hüsran olunca daha kötü...
merhaba...benimde bu ay transferim olacak inşallah.hatta yarın belli olacak. geçen ay hormonlar yüksek diye ertelendi inşallah bu sefer bir sorun olmaz. bu arada bizim dondurulmuş spermler vardı bahçelievler medical parkta. çok ısrar ettiler burda yapalım diye ama ben bahçeciyi istedim. umarım memnunsundur ordan.
hayal kurmak da guzel sonucta olacak inş..sonuclarınızı merakla bekliyorum inş.sen ve izmir123ten pozitif haberleri alırız..transferleriniz oldu mu?
hayal kurmak da guzel sonucta olacak inş..sonuclarınızı merakla bekliyorum inş.sen ve izmir123ten pozitif haberleri alırız..transferleriniz oldu mu?
Çok da güzel değil aslında. Daha rahat olmayı isterdim. Yine hayal kurmalara başladım. Kendimi çok çabuk kaptırıyorum ben malesef. Sonra sonuç hüsran olunca daha kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?