- Konu Sahibi kokohantes
-
öncelikle hepiniz için hayırlı gebelikler dilerim..
arkadaşlar sizin embriyolar ne zaman donduruldu? benm 5. güne gelen 1.kalite 13 tane emb. vardı..transferden sonra bana dondurma işlemi için yarın karar vericez dediler ve sonuçta hiç dondurulmuşum yok...eşimle çok takıldık bu olaya ve merkeze güvenimizi yitirdik...
bununla ilgili bir fikriniz var mı arkadaşlar?
Bu konuda doktor esimin yanında sürekli 12 gün yatmaya gerek yok normal hayatına devam ediceksin diyor benimde ilk transferim ne yapsam bilemiyorum esimde doktor öyle diyor abartma diyor bilemiyorum hiç.
Ben takmıyormuş gibi görünmeye çalışıp bütün enerjimi çevremdekileri haşlamaya harcıyorum :) Daha önce de demiştim tamamen teslim olsak aslında Allah'tan gelene daha rahat olabiliriz. Şu an Uğur Koşar'ın bi kitabını okuyorum (Allah de Ötesini Bırak) Kitap biraz yavan gelse de içindeki bazı şeyler gözümü açmaya yardımcı oldu aslında. Biz dua ederken bile hep olumsuzu aklımızın bir köşesinde tutuyoruz. Ya da duamız kabul olmayınca hemen sorgulamaya başlıyoruz bazı şeyleri. Allah en kolay şekilde atlatmamıza yardım etsin inşallah.
Dün de sordum ama görmedin sanırım hangi merkezdesin?
öncelikle hepiniz için hayırlı gebelikler dilerim..
arkadaşlar sizin embriyolar ne zaman donduruldu? benm 5. güne gelen 1.kalite 13 tane emb. vardı..transferden sonra bana dondurma işlemi için yarın karar vericez dediler ve sonuçta hiç dondurulmuşum yok...eşimle çok takıldık bu olaya ve merkeze güvenimizi yitirdik...
bununla ilgili bir fikriniz var mı arkadaşlar?
Merhaba ben her iki transferimdede 3 gün yattım eşim işe gitmedi sonuç negativ şimdi 3. Transferim yapıldı kendim yanlız gittim transferim için eve metroyla geldim inan kendimi çok iyi hissediyorum sana tavsiyem kendini yoracak işler yapma ama normal hayatına devam et rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Transferin hayırlı olsun canım.rabbim yüzünü güldürsün inşallah hadi bakalım:) bekliyoruz
Hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun. Dondurulmuş olması çok iyi ya rahat rahat geçiriyoruz transfere kadar olan dönemi. Kaçıncı gün embriyosu senin bebelerin :) Bir de 2 denemen tutmamış ya bir şey dedi mi doktorlar? Araştırma falan yapacaklar mı neden tutmadı diye?
Tedavin hayırlı olsun canıminlşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın
Bende diger kitabını okuyorum canım ,onu okudum.evet biraz yavan geliyo.ama güzel bi kitap insanı aydınlatıyo bişeyleri anlamanı saglıyo,bende bana allah yeter kıtabını okuyorum yeni başladım,evet ettigimiz dua da dahil herşeyi sorguluyoruz.aslında en büyük hatayı orda yapıyoruz.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah,kaderde ne varsa onu görücez arkadaşım biz yolunda bulunduk takdir allah ın
Ben ist da bahçecı fulya dayım canım sen hangi merkezdesin ist damı yaşıyosun?
Hayırlısı olsun arkadaşım. İlaçların etkisiyle sökülememiş olabilirsin. Ben jel kullanmıştım o beni adetimde mahvetmişti. Evet dondurulmuşlarda 2. gün başlanıyor. Hiç ara vermeyecek misin dondurulmuş için?Kızlar bende pazartesı gunü negatıfı gordum sımdı donmuslarımı kullancam bu ay bugün adet oldum ama çok az bı şey geldı sokulemedım herade anlamadım kızlar oldummu olmadımmı yrn Dr arıyacam herade donmuş ıcın adetın 2. Gunü başlanıyormuş hakkımızda hayırlısı tez zamanda gelırler ınsallah
sağol canım.3.gün embriyosu dondurulmuşlarım cnm.bu ay kromozom testi yapıcaklar neden olmadı diye.eğer bozukluk varsa pgt yapıcaklarmış.nasip bakalım
İlaç ne kullanıyorsun?
Merhaba ben her iki transferimdede 3 gün yattım eşim işe gitmedi sonuç negativ şimdi 3. Transferim yapıldı kendim yanlız gittim transferim için eve metroyla geldim inan kendimi çok iyi hissediyorum sana tavsiyem kendini yoracak işler yapma ama normal hayatına devam et rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunu duyunca icim rahatladı canım çünkü ailem basımda dikilip bir hafta yataktan çıkartmamayi planlıyor beni.benimde ilk transfer olacağı icin bilmiyorum herkesin kafasından bir ses.sende hayirlisiyla saglikla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım
İlaç olarak rahmin kalınlasmasi icin estrofem,klasik folik asit folbiol,seker ilacı ama yumurta gelişimine iyi geliyormuş düşükleri engelliyormuş glifor,corasprin kullanıyorum şimdilik bu Pazartesi kontrolde yeni ilaçlar ilave edilecek canım sen başladın mı ilacalara?
Kızlar bende geldım bugün başladım ben bu ay negatıfı görüp hıc beklemeden bu ay donmuşumuda kullancam ınsallah sağlıklı sihirli güzel ALLAHIM bebek basıp eder
Hepimize inşallah bakalım
Dr.ıstedıgın ayı başlayabilirsin derdi bende bı an önce olamak istedim. Dondurulmuslarımla ınsallah hayırlısı olur
Ben burdayım :) dün ve bugün yogundum biraz giremedim.neler yapıyosunuz nasıl gidyo benim yarın kontrolüm var nasipse
Transfer i olan arkadaş:)) sen nasılsın neler yapıyosun..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?