• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

Hoş geldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Aynı dönemlerde olacak desene transferimiz. Rahatsızlığın ne? Kaçıncı gün embriyosu?

Merhaba canım evet kısmetse aynı dönemde transfer olucaz:)inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.bende yumurta rezerv azlıgı var eşimde de azosperm ,anlayacagın samanlıkta igne arıyoruz,ama hamdolsun rabbime şikayetci degilim o herşeyin en iyisini bilir,rabbimden gelene razıyız,emriyolar 3. Gün donduruldu 12 sinde çozdurecegini 13 yada 14 ünde gidişata göre transfer yapacagını söyledi. Bakalım 9 unda kontrolum var ozaman ayrıntılı konuşagız dr la bakalım hayırlısı .senin yarın kontrolün vardı dimi?

Tedavin hayırlı olsun canım nasipse ilk güzel haberi senden alıcaz inşallah :) dua edicem senin için

Teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız bende sizleri tanımıyorum ama inanın hep dualarımdasınız:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb canim tedavin hayirli olsun bende 29 yasindayim almanyadayim esim ve bende hicbir sorunumuz yok 3 asilama sonuc negatif ilk tüp bebegimi gecen ay yaptirdim oda malesef carsamba günü ögrendim negatif 10 tane dondurulmusum var bu ay 2 tanesini transfer edecegiz bu ayin 15 i gibi transferimi gerceklestiririz insallah

Merhaba canım senin de tedavin hayırlı olsun inşallah ne güzel kokohantes sen ve ben aynı dönemlerde trasfer olucaz heyecanı:)

Teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız bende sizleri tanımıyorum ama inanın hep dualarımdasınız:))

Sanırım klasik bi laf olucak amam bizi bizden başkası anlamıyo senin adına ben heyecanlandım şimdi yarın dimi terasferin kaçta gideceksin.:)

Merhaba canım evet kısmetse aynı dönemde transfer olucaz:)inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.bende yumurta rezerv azlıgı var eşimde de azosperm ,anlayacagın samanlıkta igne arıyoruz,ama hamdolsun rabbime şikayetci degilim o herşeyin en iyisini bilir,rabbimden gelene razıyız,emriyolar 3. Gün donduruldu 12 sinde çozdurecegini 13 yada 14 ünde gidişata göre transfer yapacagını söyledi. Bakalım 9 unda kontrolum var ozaman ayrıntılı konuşagız dr la bakalım hayırlısı .senin yarın kontrolün vardı dimi?

Biz daha bu ayrıntıları konuşmadık canım sadece 2 tane koyulması için pazarlığımı yaptım:) Evet kontrolüm yarın bakalım endometrium kalınlaştı mı? Birçok detayı da konuşuruz herhalde yarın.
Samanlıkta iğne arama işini geçmişsiniz canım çok şükür ne güzel bak dondurulmuşların bile var. Birçok kişinin dondurmaya embriyosu bile kalmıyor bin şükür yine halimize.İnşallah 5. güne gider bebeklerin.

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış canım. İnsanlara boşver takma kafanı stres yaparsan olmaz vs demek o kadar kolay geliyor ki. Bu süreçte ne kadar yıprandığımızı görmüyorlar en yakınlarımız bile bazen. O yüzden en iyi biz anlıyoruz birbirimizi.

Saat 12 de taransferim eve gelince yazarım size inşallah, senin nezaman?

Ay çok az kaldı ya ne güzel :) nerde yaptırıyorsun?

Biz daha bu ayrıntıları konuşmadık canım sadece 2 tane koyulması için pazarlığımı yaptım:) Evet kontrolüm yarın bakalım endometrium kalınlaştı mı? Birçok detayı da konuşuruz herhalde yarın.
Samanlıkta iğne arama işini geçmişsiniz canım çok şükür ne güzel bak dondurulmuşların bile var. Birçok kişinin dondurmaya embriyosu bile kalmıyor bin şükür yine halimize.İnşallah 5. güne gider bebeklerin.

İnşallah kuzu. biz hiç transfer yapmadık. Tedaviden sonra direk donduruldular, ve 2 kez ilaç kullandım 2 seferde elde edildi emriyolar ve donduruldular bakalım hayırlısı allah'tan 3 yıl önce de negatif sonuçlanan bi denememiz var.

İnşallah kuzu. biz hiç transfer yapmadık. Tedaviden sonra direk donduruldular, ve 2 kez ilaç kullandım 2 seferde elde edildi emriyolar ve donduruldular bakalım hayırlısı allah'tan 3 yıl önce de negatif sonuçlanan bi denememiz var.

İnşallah bu sefer pozitif sonuçlarımızla bayram yaparız burada canım. Hemen hemen aynı günlerde sonuç alıcaz. Bu süreç tek başına atlatılmıyor ya.

Kızlar bugün kontrole gittim her şey iyi dedi. endometrium 7mm olmuş. ilacı günde 3 e çıkardı. son kontrolüm cumartesi. 14-15i gibi transfer yapılacak dedi doktorum.

Sizler transferden sonra neler yapacaksınız? Çalışan varsa izin almayı düşünüyor mu? Ben ilk denememde bir hafta rapor almıştım. 2. hafta işe başlamıştım ama olumsuzu alınca acaba evde yatsa mıydım diye çok düşündüm. Bu sefer işe gitmeyi düşünmüyorum. 12 gün yatmasam da en azından okul öğrenci stresini çekmeyeyim diyorum bakalım artık.

öncelikle hepiniz için hayırlı gebelikler dilerim..
arkadaşlar sizin embriyolar ne zaman donduruldu? benm 5. güne gelen 1.kalite 13 tane emb. vardı..transferden sonra bana dondurma işlemi için yarın karar vericez dediler ve sonuçta hiç dondurulmuşum yok...eşimle çok takıldık bu olaya ve merkeze güvenimizi yitirdik...
bununla ilgili bir fikriniz var mı arkadaşlar?

Benimde Mayıs ayında 7 dondurulmusum Dan 2si transfer edilecek bugun ilk kontrole gittik ve ilaçlara başladık.simdiye kadar hiç transfer yapılmadı ilk transferi. Dondurulmuslarimdan olacak Allah hepimize gonlumuzdekini versin inşallah.

Kızlar bugün kontrole gittim her şey iyi dedi. endometrium 7mm olmuş. ilacı günde 3 e çıkardı. son kontrolüm cumartesi. 14-15i gibi transfer yapılacak dedi doktorum.

Sizler transferden sonra neler yapacaksınız? Çalışan varsa izin almayı düşünüyor mu? Ben ilk denememde bir hafta rapor almıştım. 2. hafta işe başlamıştım ama olumsuzu alınca acaba evde yatsa mıydım diye çok düşündüm. Bu sefer işe gitmeyi düşünmüyorum. 12 gün yatmasam da en azından okul öğrenci stresini çekmeyeyim diyorum bakalım artık.

Bu konuda doktor esimin yanında sürekli 12 gün yatmaya gerek yok normal hayatına devam ediceksin diyor benimde ilk transferim ne yapsam bilemiyorum esimde doktor öyle diyor abartma diyor bilemiyorum hiç.

öncelikle hepiniz için hayırlı gebelikler dilerim..
arkadaşlar sizin embriyolar ne zaman donduruldu? benm 5. güne gelen 1.kalite 13 tane emb. vardı..transferden sonra bana dondurma işlemi için yarın karar vericez dediler ve sonuçta hiç dondurulmuşum yok...eşimle çok takıldık bu olaya ve merkeze güvenimizi yitirdik...
bununla ilgili bir fikriniz var mı arkadaşlar?

Hoş geldin canım. Hayırlı gebelikler ne güzel demişsin. İnşallah inşallah :)
Benim embriyolar 5. gün donduruldu. tarnsferimde 5. gün oldu aynı gün dondurdular. acaba 6. güne giderler mi diye baktılar ki? Hani kaliteliyse 6. güne giderse o zaman dondururuz diye düşünmüş olabilirler ama 13 tanenin de hepsi mi 1 günde gitti anlamadım valla canım. Hem de 1. kalite diyorsun. Hangi merkezdi? Ayrıntılı sormuşsunuzdur mutlaka ne cevap verdiler peki?

Bu konuda doktor esimin yanında sürekli 12 gün yatmaya gerek yok normal hayatına devam ediceksin diyor benimde ilk transferim ne yapsam bilemiyorum esimde doktor öyle diyor abartma diyor bilemiyorum hiç.

Hoş geldin canım tekrar. Benim doktorum da öyle dedi ağır iş yapma spor yapma ani hareket yapma normal hayatına devam et dedi ama ben 1 hafta sonra normal hayatıma döndüm. İşe giderken ister istemez otobüste ani hareketler oldu. Okulda çocuklarla uğraştım vs şimdi pişmanın keşke işe başlamasaydım diyorum. Sen çalışıyor musun?

Benimde Mayıs ayında 7 dondurulmusum Dan 2si transfer edilecek bugun ilk kontrole gittik ve ilaçlara başladık.simdiye kadar hiç transfer yapılmadı ilk transferi. Dondurulmuslarimdan olacak Allah hepimize gonlumuzdekini versin inşallah.

İlaç ne kullanıyorsun?

kaça y ara verdiniz yani ben gecen ay 25nisanda sonuc aldım gidip mayıs sonu adetimle baslasam haziranda transferim olsa cok mu erken olur acaba?

Back