• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

kaça y ara verdiniz yani ben gecen ay 25nisanda sonuc aldım gidip mayıs sonu adetimle baslasam haziranda transferim olsa cok mu erken olur acaba?

Ben ikinci adetimde başladım tedaviye. 2 ay vücudun dinlense daha iyi olmaz mı? Biraz erken gibi geldi bana. Doktorunla konuştun mu ne diyor?

Henuz konusmadim canim sehir degistirme zorunlulugumuz olustu acelem ondan..

O zaman biran önce konuş canım sen. Şehir değiştirirsen çünkü yeni merkez ara, tekrar tedavi falan uzar işin. Dondurulmuşun var mı peki? Çünkü yoksa vücudun o kadar ilacı kaldıramayabilir? uzak bir şehre mi gideceksiniz. hani biraz beklesen tedavi döneminde git gel yapsan?

Kızlar bugün kontrole gittim her şey iyi dedi. endometrium 7mm olmuş. ilacı günde 3 e çıkardı. son kontrolüm cumartesi. 14-15i gibi transfer yapılacak dedi doktorum.

Sizler transferden sonra neler yapacaksınız? Çalışan varsa izin almayı düşünüyor mu? Ben ilk denememde bir hafta rapor almıştım. 2. hafta işe başlamıştım ama olumsuzu alınca acaba evde yatsa mıydım diye çok düşündüm. Bu sefer işe gitmeyi düşünmüyorum. 12 gün yatmasam da en azından okul öğrenci stresini çekmeyeyim diyorum bakalım artık.

Bende nasıipse 9 unda gidecegim kontrole, ben bant kullanıyorum canım ama bugün akş lekelenme oldu bide sanki regli olacakmışım gibi karın agrısı var, dr umu aradım normal dedi,sizdede oldumu böyle bi durum?

Kızlar bu arada tanışalım ya hangi şehirlerdensiniz, hangi merkezde tedavi görüyorsunuz vs vs.

Bende nasıipse 9 unda gidecegim kontrole, ben bant kullanıyorum canım ama bugün akş lekelenme oldu bide sanki regli olacakmışım gibi karın agrısı var, dr umu aradım normal dedi,sizdede oldumu böyle bi durum?

Ya ona bugün ben de dikkat ettim biliyor musun? Kanama falan olmadı ama bazen ani ani regl sancısı gibi ağrı giriyo. Bugün kontrolde yumurta falan da yoktu hani onlar da yapmaz ağrı ama. İlaçtandır belki canım. Yan etkilerini hatırlamıyorum şuan ama belki yan etkisidir.

Ya ona bugün ben de dikkat ettim biliyor musun? Kanama falan olmadı ama bazen ani ani regl sancısı gibi ağrı giriyo. Bugün kontrolde yumurta falan da yoktu hani onlar da yapmaz ağrı ama. İlaçtandır belki canım. Yan etkilerini hatırlamıyorum şuan ama belki yan etkisidir.

Doktorum artarsa ara dedi şimdilik normal dedi ama canım sıkıldı birzcık:(

Evet ya 12 saatlik bi sehre gidicem ve gittigim yerde tup bebek merkezi yok 6tane var dondurulmus blast canim en iyisi doktorumla konusmam

Erteleme ihtimaliniz yok mu şehir değişikliğini falan ne güzel bak 6 tane varmış hem de maşallah... Bi konuş bakalım ne diyecek. Ohss falan oldun mu canım? Eğer olmadıysan belki çok ara vermek istemez doktorun

Doktorum artarsa ara dedi şimdilik normal dedi ama canım sıkıldı birzcık:(

Sıkma canını daha şimdiden bir bekle bakalım. Hem artsa bile vardır bir yolu doktor biliyordur canım.
Tatlım şimdi baktım düzensiz vajinal kanama yan etkileri arasında.

Evet kuzu ya fazla fazla bi ay daha ertelenir,evet bende baktım varmış öyle bi yan etki,

Her şeyin hayırlısı canım. Dediğin gibi en kötüsü bir ay ertelenir. Allah'ım bizim için kararlaştırdı biz zamanını bilmiyoruz sadece. Tam teslim edebilsek bi kendimizi Allah'a. Ama insanız işte, sürecimiz çok zorlu, hep en kötüsünü düşünüyoruz.
Hele ben bu ara öyle fena bi insan oldum çıktım ki bi gerginlik bi asabiyet.Kocam beni boşamazsa iyidir:) hep korkudan bunlar, ya olmazsa vesvesesinden.Sıkma sen canını her şey olacağına varır.

Bu zorlu süreci sıkıntı stres yapmamaya çalışarak beraber atlatalım kızlar buyrun.
Önce kendi durumumdan bahsedeyim.

29 yaşındayım. Polikistik over illetiyle kendimi bildim bileli uğraşıyorum. Eşimde bir problem yok.
2012 yılında negatif bir aşılamam oldu. Mart ayında ilk tüp bebeğimi yaptırdım. 5. gün blast koyulmuştu.
Doktorum çok umutluydu, biz de öyle. Ama 12. gün kanda negatifi gördük.
Çok üzüldüm ama bizim gibiler için yıkılmak lüks biliyorsunuz. Bir an önce toparlanıp yeniden başlamalıyız dedik.
Doktorum 2. adetinde gel dedi. Dün 2. günümdü. Hemen estrofeme başladık.
Muhtemelen iki hafta içinde transferim olur.
İstanbul Bahçelievler Medical Park'ta yaptırıyorum işlemlerimi. 8 tane buz bebeğim var orada. İnşallah iki tanesini alıp geleceğiz.:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba.ben de nasipse bu ay dondurulmuşlarımı almaya gidicem :) adetimi bekliyorum.daha önce 1 aşılama 2 tüp denedik olmadı.4 tane dondurulmuşum var benim de. ben de sizin gibi pko luyum ve eşimde sorun yok. bundan bir önceki denemem de dondurulmuşlarlaydı.inşallah bu sefer olur.Allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin.

merhaba.ben de nasipse bu ay dondurulmuşlarımı almaya gidicem :) adetimi bekliyorum.daha önce 1 aşılama 2 tüp denedik olmadı.4 tane dondurulmuşum var benim de. ben de sizin gibi pko luyum ve eşimde sorun yok. bundan bir önceki denemem de dondurulmuşlarlaydı.inşallah bu sefer olur.Allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin.

Hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun. Dondurulmuş olması çok iyi ya rahat rahat geçiriyoruz transfere kadar olan dönemi. Kaçıncı gün embriyosu senin bebelerin :) Bir de 2 denemen tutmamış ya bir şey dedi mi doktorlar? Araştırma falan yapacaklar mı neden tutmadı diye?

Tedavin hayırlı olsun canıminlşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın

Her şeyin hayırlısı canım. Dediğin gibi en kötüsü bir ay ertelenir. Allah'ım bizim için kararlaştırdı biz zamanını bilmiyoruz sadece. Tam teslim edebilsek bi kendimizi Allah'a. Ama insanız işte, sürecimiz çok zorlu, hep en kötüsünü düşünüyoruz.
Hele ben bu ara öyle fena bi insan oldum çıktım ki bi gerginlik bi asabiyet.Kocam beni boşamazsa iyidir:) hep korkudan bunlar, ya olmazsa vesvesesinden.Sıkma sen canını her şey olacağına varır.

Aynen bende öyle oldum canım ya herkesi fırcalıyasım geliyo hemen sinirleniyorum şakaları bile anlamıyorum ciddiye alıyorum allah sonumuzu hayretsin:)aslında biliyomusun tedaviye başlamadan önce daha çok takıyodum şimdi kafam daha rahat, rabbimizden gelene razıyız, böyle düşününce rahatlıyorum,

Aynen bende öyle oldum canım ya herkesi fırcalıyasım geliyo hemen sinirleniyorum şakaları bile anlamıyorum ciddiye alıyorum allah sonumuzu hayretsin:)aslında biliyomusun tedaviye başlamadan önce daha çok takıyodum şimdi kafam daha rahat, rabbimizden gelene razıyız, böyle düşününce rahatlıyorum,

Ben takmıyormuş gibi görünmeye çalışıp bütün enerjimi çevremdekileri haşlamaya harcıyorum :) Daha önce de demiştim tamamen teslim olsak aslında Allah'tan gelene daha rahat olabiliriz. Şu an Uğur Koşar'ın bi kitabını okuyorum (Allah de Ötesini Bırak) Kitap biraz yavan gelse de içindeki bazı şeyler gözümü açmaya yardımcı oldu aslında. Biz dua ederken bile hep olumsuzu aklımızın bir köşesinde tutuyoruz. Ya da duamız kabul olmayınca hemen sorgulamaya başlıyoruz bazı şeyleri. Allah en kolay şekilde atlatmamıza yardım etsin inşallah.
Dün de sordum ama görmedin sanırım hangi merkezdesin?

Back