- Konu Sahibi kokohantes
Sagol canım, transfer olalı bugün 2gün olducok şükür, ama ama bugün çokk üzücü bi haber aldım
Canım başın sağolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım, transfer olalı bugün 2gün olducok şükür, ama ama bugün çokk üzücü bi haber aldım
Canım başın sağolsun[/
Sagol canım
Sagol canım,bende çok üzüldüm inanamıyo insan vakit saat tamam olmuş,rabbimden gelene razıyız,hayat dolu bi insandı konuşkan neşeli,emekli ögretim görevlisiydi,çok şey ögrendim ondan,
Valla bende hiç belirti yok,çok normal hissediyorum,bide kaşıntı başladı bende aradım dr jel den olabilir dedi oda beni çok tedirgin etti ay nebilim ya hayırlısı allah tan,düşündükçe işin içinden cıkılmıyo, sana ne zaman test günü verdi canım,bana 25 i dedi dr um,
Canim başın sağolsun. Cok uzuldum.insallah yeni gunler cok guzel haberlere gebedir senin icin
Kizlaar bugun transferim oldu bekleme safhasina gectik sukur allah yardimcimiz olsun bu yolda👪
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim test günü bu pazar ama pzrts yaptırcam benimde ilk günden beri kasık ve bel ağrım var..batma oluyo heralde çok yatmaktan
Hayırlı olsun transferin canım bizde beklemedeyiz:)
Benimde genelde kasık agrım var arada da belim agrıyo iyimi kötümü bilemedim.hayırlısı artık hakkımızda rabbim yardımcımız olsun
Hayirli haberler ver inş cnm test gunun yakinmissin senin kapiyo arala arkandan gelelim inş😊😊 bnm test gunume daha coook var beklemeye devam
vala aynen öle canım yaa..dün klinikten aradılar nasılsınız diye bende ağrılarımı ve batmayı söyledim..jele bağladı..zaten sinir oluyorum şu jele..katılaşıo içerde..ve değişik bi ağrı yapıo...bana sanki tutmadı gibi gelio..bilemiyorum ya ilk günler heycanla geçti ama şimdi bi burukluk var içimde..hiç test yaptırmak istemiorum bile
Evet canım sen daha yeni başladın:)biz baya sona geldik, rabbim gönlümüzdejini hayırla versin inşallah,dua edelim birbirimize, kaçında senin test günün?
Tabiki de edelim bol bol😊😊😊 bugunde persembe gecesi.test gunum 26sinda daha 1 haftaa var
kızlar bugün 11. günüm..idrar testi yaptım ince silik bi çizgi çıktı..pzrts kan tahlili vercem..çok heycanlıyımmmmmm
kan testimi yaptırdım ve sonuc 101.70..sanırım hamileyim kızlarrrrr
Haydi hayirlisii olsuuunn😇😇
Sen ne yaptın canım dün test günündü?