• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

slm kızlar nasılsınız..ben pek sık giremiorum ama girdiğimde yazılanları tek tek okuyorum..dün kontrolüm vardı endometrium 9mm olmuş..salı günü 2 tane 1.kalite 3.gün embriosu koncak bakalım...çok heycanlıyımmm dua edin banada nolur

slm kızlar nasılsınız..ben pek sık giremiorum ama girdiğimde yazılanları tek tek okuyorum..dün kontrolüm vardı endometrium 9mm olmuş..salı günü 2 tane 1.kalite 3.gün embriosu koncak bakalım...çok heycanlıyımmm dua edin banada nolur

Aa aynıyız benimde salı yada pazartesi olacak yarın arayacaklar:) bugün çözdürmüşler,rabbim hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza,

Evrem transferimiz aynı zamana geliyo diye konşmuşuz daha önce baktımda şimdi:)

evet canım konuşmuştuk daha önce..beraber bekleriz artık test gününü...benim salı sabahı çözdürecekler..senin niye erken çözülüyo..kaçıncı gün embriosuydu seninki..ayyyy birbirimize destek oluruz artık

evet canım konuşmuştuk daha önce..beraber bekleriz artık test gününü...benim salı sabahı çözdürecekler..senin niye erken çözülüyo..kaçıncı gün embriosuydu seninki..ayyyy birbirimize destek oluruz artık

Bilmiyorimki canım ya bu sabah aradılar beni çözdürdük diye dr la konuşmuştuk zaten söylemişti,yarın sabah tekrar arayacaklar herşey iyi giderse salıya beklicek embriyoların durumuna göre,yarında transfer olabilir,sabah haber verecekler,senin salı çözdürüpaynı gün mü transfer olacak?benimkileri 3. Gün dondurmuşlardı,rabbim hayırlısıyla kavuştursun bizi inşsllah.hep destek tam destek:))neler görücez bakalım:)çokk heyecanlı :))))

Bende hamdolsun iyiyim canım,yarın yada salı transfer olacak nasip olursa heyecanlıyım biraz:)

Kızlarr ben çok sık giremiyorum ama aklımdasınız. Muhtemelen transferleriniz yapıldı. İnşallah güzel sonuçlanır. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin bebeklerine güzel yazılar yazsın inşallah. Nasılsınız?

Kızlarr ben çok sık giremiyorum ama aklımdasınız. Muhtemelen transferleriniz yapıldı. İnşallah güzel sonuçlanır. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin bebeklerine güzel yazılar yazsın inşallah. Nasılsınız?

Sagol canım, transfer olalı bugün 2gün olducok şükür, ama ama bugün çokk üzücü bi haber aldım:(

Abimin kayınvalidesini kaybettik,şu an yazarken bile inanamıyorum:((kazada kaybettik çok severdim kendisini,2 gün önce konuşmuştuk,transfer için aramıştı :((((çok üzüldüm,

basiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. cok uzulmussundur eminim ama bebegini dusun cok yipratma kendini.

kokohantes nasılsın canım bebişler nasıl...ya ben salı günü transfer oldu ve o günden beri bel ağrısından ölüyorum resmen ve arada kasıklarımda ani batmalar oluyo..sen tecrübelisin bunlar iyimi kötümü

canım nasılsınız nası geçio beklemek...bu arada başın saolsun çok üzüldüm ama sen üzülmeki bebeklere yansımasın

Sagol canım,bende çok üzüldüm inanamıyo insan vakit saat tamam olmuş,rabbimden gelene razıyız,hayat dolu bi insandı konuşkan neşeli,emekli ögretim görevlisiydi,çok şey ögrendim ondan,
Valla bende hiç belirti yok,çok normal hissediyorum,bide kaşıntı başladı bende aradım dr jel den olabilir dedi oda beni çok tedirgin etti ay nebilim ya hayırlısı allah tan,düşündükçe işin içinden cıkılmıyo, sana ne zaman test günü verdi canım,bana 25 i dedi dr um,

Kizlar hepinize merhabalar. ..transferleriniz hayirli ugurlu sansli olsun inş. Tutunsunlar bebisler sizlere.. bnmde transferin 2 gun sonra olcak inş hakkimizda hayirlisi olsun.. eylul ayinda 21 haftalik kizimi erken dogumda kaybettim :(( cok sukur cok daha iyiyiim doktorumda uygun gordu basladik yeniden tedaviye allah yardimcimiz olsun hepimizin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hepinize merhabalar. ..transferleriniz hayirli ugurlu sansli olsun inş. Tutunsunlar bebisler sizlere.. bnmde transferin 2 gun sonra olcak inş hakkimizda hayirlisi olsun.. eylul ayinda 21 haftalik kizimi erken dogumda kaybettim :(( cok sukur cok daha iyiyiim doktorumda uygun gordu basladik yeniden tedaviye allah yardimcimiz olsun hepimizin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim başın sağolsun. Cok uzuldum.insallah yeni gunler cok guzel haberlere gebedir senin icin

Back