- Konu Sahibi kokohantes
Kizlar gunaydin.nasilsiniz
İyi geceler canım:)))) buraları terk etmişler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar gunaydin.nasilsiniz
İyi geceler canım:)))) buraları terk etmişler:)
Biz iyiyiz canım asıl sen nasılsın? Ayın 5'i geçti.Canım nasılsın bebişler nasıl?
Biz iyiyiz canım asıl sen nasılsın? Ayın 5'i geçti.
slm kızlar nasılsınız..ben pek sık giremiorum ama girdiğimde yazılanları tek tek okuyorum..dün kontrolüm vardı endometrium 9mm olmuş..salı günü 2 tane 1.kalite 3.gün embriosu koncak bakalım...çok heycanlıyımmm dua edin banada nolur
Evrem transferimiz aynı zamana geliyo diye konşmuşuz daha önce baktımda şimdi:)
evet canım konuşmuştuk daha önce..beraber bekleriz artık test gününü...benim salı sabahı çözdürecekler..senin niye erken çözülüyo..kaçıncı gün embriosuydu seninki..ayyyy birbirimize destek oluruz artık
slm kızlar nasılsınız..ben pek sık giremiorum ama girdiğimde yazılanları tek tek okuyorum..dün kontrolüm vardı endometrium 9mm olmuş..salı günü 2 tane 1.kalite 3.gün embriosu koncak bakalım...çok heycanlıyımmm dua edin banada nolur
Bende hamdolsun iyiyim canım,yarın yada salı transfer olacak nasip olursa heyecanlıyım biraz:)
Kızlarr ben çok sık giremiyorum ama aklımdasınız. Muhtemelen transferleriniz yapıldı. İnşallah güzel sonuçlanır. Bu mübarek günde Rabbim hepimizin bebeklerine güzel yazılar yazsın inşallah. Nasılsınız?
Sagol canım, transfer olalı bugün 2gün
olducok şükür, ama ama bugün çokk üzücü bi haber aldım
canim hayirdir ne uzucu haberi.
Abimin kayınvalidesini kaybettik,şu an yazarken bile inanamıyorum(kazada kaybettik çok severdim kendisini,2 gün önce konuşmuştuk,transfer için aramıştı (((çok üzüldüm,
Sagol canım, transfer olalı bugün 2gün olducok şükür, ama ama bugün çokk üzücü bi haber aldım
basiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. cok uzulmussundur eminim ama bebegini dusun cok yipratma kendini.
canım nasılsınız nası geçio beklemek...bu arada başın saolsun çok üzüldüm ama sen üzülmeki bebeklere yansımasın
Kizlar hepinize merhabalar. ..transferleriniz hayirli ugurlu sansli olsun inş. Tutunsunlar bebisler sizlere.. bnmde transferin 2 gun sonra olcak inş hakkimizda hayirlisi olsun.. eylul ayinda 21 haftalik kizimi erken dogumda kaybettim ( cok sukur cok daha iyiyiim doktorumda uygun gordu basladik yeniden tedaviye allah yardimcimiz olsun hepimizin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.