• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

Kusura bakma canım şimdi gördüm yazdığını.Yok canım ne nazarı Allah'a emanet.ben ilk 9. gün baktırdım 263 çıktı. 11. gün 614 çıktı başka da yapılmadı zaten. İstemeyiz canım tabi kaybetmek. Ama sen bunları düşünme bence senin tekti canım...

Maşallah canim. Senin sonucunla karsilastirirsam tek oluyo evet canim hayırlısı artik canim cok saol.saglicakla kucagimiza alal8m inşallah

Yatıcan başka çaren yok tatlım.komedi dizileri falan izle hatta sana bi film söyliyeyim eşinle onu izle. Biz transfer akşamı izledik öldül gülmekten. Hem de hazırlık olur size:) "Senin Hikayen" Timuçin esen nevra serezli falan oynuyor.

Ben nasıl olayım canım ya bebelerime alışmaya çalışıyorum. Son bulantısız günlerimin tadını çıkarıyorum. Hem sen benim bebişlerim olduğunu nerden biliyosun. Dün keseleri gördük ama buraya yazmamıştım:) Ne gün dediler transferine?

Çok teşekkür ederim canım. Benim transferim adetin 19. günü olmuştu. Hatta kendiliğinden adet olamadığım için tarlusal içip ona göre ayarlamıştım transfer dönemini. Ama şimdi sen içsen düzenini bozar mı bilmem. Bi doktoruna sorsana. Ya da ilacın dozunu ona göre ayarlayıp 21inde falan yapabilir belki transferini. Çünkü genelde 18. gün falan oluyor ama 24. gün transfer yapılanı bile duydum ben.

:) kuzum benim çokk sevindim rabbim evlatlarını sana bagışlasın saglıkla kucagına al inşallah:)bilmem içimdrn hep ikiz geçti senin için söyleyene degil söyletene bak:)))) öpüyorum seni

benimde ikinci denemem..eşimde sıkıntı yok ama bende ağır pcos var..önceki ay kendiliğinden denicektik..yumurtalar aşırı olunca toplandı..tüpe çevirdik..opudan sonra ohss olunca donduruldu bu aya kaldı işte..şimdi bantları kullanıyorum..hayırlısı bakalım..rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder

Amin canım inşallah.

Kızlaaaaar bugün test günümü 9. Gün değerim 90 sanırım hamileyiiim darısı isteyen herkese değerim biraz düşük ama inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Bu forum bu konu bana bu süreçte çok destek verdi Rabbim burda bir umutla araştırma yapan çabalayan hasretle yavrusunu bekleyen her anne adayını yavrusuna kavuştursun inşallah.:49:

Maşallah canım hayırlı olsun çok sevindim,rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin kuzunu,;)

Yatıcan başka çaren yok tatlım.komedi dizileri falan izle hatta sana bi film söyliyeyim eşinle onu izle. Biz transfer akşamı izledik öldül gülmekten. Hem de hazırlık olur size:) "Senin Hikayen" Timuçin esen nevra serezli falan oynuyor.

Ben nasıl olayım canım ya bebelerime alışmaya çalışıyorum. Son bulantısız günlerimin tadını çıkarıyorum. Hem sen benim bebişlerim olduğunu nerden biliyosun. Dün keseleri gördük ama buraya yazmamıştım:) Ne gün dediler transferine?

Çok teşekkür ederim canım. Benim transferim adetin 19. günü olmuştu. Hatta kendiliğinden adet olamadığım için tarlusal içip ona göre ayarlamıştım transfer dönemini. Ama şimdi sen içsen düzenini bozar mı bilmem. Bi doktoruna sorsana. Ya da ilacın dozunu ona göre ayarlayıp 21inde falan yapabilir belki transferini. Çünkü genelde 18. gün falan oluyor ama 24. gün transfer yapılanı bile duydum ben.

teşekkürler canım doktoruma sorucam bakalım onaylarsa olacak inş..sağ olasın ..

kocaman bir sifir canim malesef olmadi :43: cok üzgünüm ama yapacak birsey yok ben elimden geleni yapiyorum takdiri rabbime kalmis eger bize uygun görürse yüzümüzü güldürür
cuma günü randevum var bakalim naasil bir yol izleyecek doktor hanim
bu hafta türkiye yolcusuyuz insallah döndükten sonra yolumuza devam pes etmeyecegim

canım inş.yeni tedavinde sil bastan baslar ve bebişine kavusursun..hepimizin imtihanı bu işte kimimizin ilkinde bitiyor bu sınav kiminin 2.de kiminin 3.de ama olacagına inanalım önemli olan bu ...hatırladıgım kadarıyla 1.gun donduruyorlardı orda istersen bu kez konus embriyo kalitesi için kaç hücreli sor resmini iste acıklama iste sonucta orda da para ödüyorsun türkiyede bize her acıklama yapılıyor embriyo resmi videosu veriliyor hucre sayısını biliyoruz...bir de burda gidebiliyorsa 5.güne kadar gidiyor dondurulmadan vardır doktorlarımızın bi bildigi imkanın varsa kal turkiyede dene amerikadan bi akrabamız amerikalı gelinini buraya getirdi tüp bebek için demek ki burası iyi ..sağlıcakla kal canım..allah tüm isteyenlereeee nasip etsin..

2 embriyo koydukları için ikiz için düşük dedi hemşire problem değil bir olsun bizim olsun:) yok canım hiç yatmadım hiç aklıma getirmemeye çalıştım herşeyi yaptım unutmaya çalıştım 2 gündür kasıklarımda ağrı belimde ağrı var adet oluyorum diye çok kormuştum çok şükür bizi bırakmamış tutunmuş bebiş:)

nasıl basardın canım düşünmemeyi o 10 gun gecmiyor cunku ve ben tamamen odaklanmıştım ona sen neler yaptın bu sürecte işe gittin mi mesela...hayırlı ugurlu olsunnn kat kat artsın degerin:nazar:

Dondurulmuşlar için transferi normal siklus takip edilerek yapılan kimse var mı?
Süreç nasıl işliyor bilgi almak isterim... Veya yumurtlama olduğu için (4x1 estrofem e rağmen yumurtlaması devam eden?) dondurulmuş transferinde farklı ilaç protokolü uygulanan var mı? Nasıl bir yöntem izleniyor. Tecrübelerinizi almak isterim.

Sevgiler :16:

Dondurulmuşlar için transferi normal siklus takip edilerek yapılan kimse var mı?
Süreç nasıl işliyor bilgi almak isterim... Veya yumurtlama olduğu için (4x1 estrofem e rağmen yumurtlaması devam eden?) dondurulmuş transferinde farklı ilaç protokolü uygulanan var mı? Nasıl bir yöntem izleniyor. Tecrübelerinizi almak isterim.

Sevgiler :16:

Merhaba hoşgeldin,normal siklus derken ilac kullanmadanmı onu anlamadım,dondurulmuşlar için reglinin ikinci günü başlanıyor,yumurtlama baslılanıyor,rahim hazır oldugunda da transfer yapılıyor.benim geçen ay hem enfeksiyon dan hemde yumurtlama gerçekleştigi için ertelenmişti, bu ay ekstra lucrıyn kullanıyorum,

Bende yok henüz canım:) 5 ini bekliyorum,sen nasılsın duydunmu bebişlerin kalp atışlarını.nasılsın nasıl geçiyo :) alışabildinmi?

Valla şu an pek bi değişiklik yok canım. Sadece dün lekelenmem oldu. Doktor kırmızıya dönmediği sürece sorun değil dedi ama korktum. Bi de dünden beri çok ayakta kalınca ağrım oluyor.Rapor aldım evde dinlenmeye çalışıyorum dinlenmek denirse:) Kalp atışlarımızı daha duymadık. PErşembe kontrolümüz var ama duyulmaz dedi doktor bakalım kısmet artık. Ay senin de az kaldı valla:) Stres falan yapma sakın bak. Tadını çıkar.

Valla şu an pek bi değişiklik yok canım. Sadece dün lekelenmem oldu. Doktor kırmızıya dönmediği sürece sorun değil dedi ama korktum. Bi de dünden beri çok ayakta kalınca ağrım oluyor.Rapor aldım evde dinlenmeye çalışıyorum dinlenmek denirse:) Kalp atışlarımızı daha duymadık. PErşembe kontrolümüz var ama duyulmaz dedi doktor bakalım kısmet artık. Ay senin de az kaldı valla:) Stres falan yapma sakın bak. Tadını çıkar.

Aman dikkat et kendine kuzu,boşver iş filan yapma sakın kıymetlilerine iyi bak ,kuzu onlar kuzuuuu:)valla bazen kendimi çook raha t hissediyorum,ama bazende acaip stres oluyorum stres oluncada amaaaan hayırlısı allahtan diyorum:)boşveriyorum,bakalım rabbim neler gösterecek,

Merhaba hoşgeldin,normal siklus derken ilac kullanmadanmı onu anlamadım,dondurulmuşlar için reglinin ikinci günü başlanıyor,yumurtlama baslılanıyor,rahim hazır oldugunda da transfer yapılıyor.benim geçen ay hem enfeksiyon dan hemde yumurtlama gerçekleştigi için ertelenmişti, bu ay ekstra lucrıyn kullanıyorum,

Cevap için teşekkürler rabzey...
Benim de ertelendi... Climara bant + estrofem vs. ne kadar yüksek doz kullanırsam kullanayım baskılanmıyor, yumurtlama oluyor... Doktorum hayatı boyunca gördüğüm 2. hasta olduğumu söyledi... 40 yaşım için iyi bir durummuş rezervim iyiymiş aslında ama dondurulmuş tedavisine olumsuz etki etti.. Progestron kontrolünde değerim yükselmeye başlayınca transferi iptal ettik.

Yeni reglde ovulasyon takibi ile normal siklusda denemek veya ekstra daha yüklü ilaç kullanımı arasında karar vereceğiz... Daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum açıkcası... Normal siklusta ovulasyon takibi, idrar ve ateş ile birlikte günlük progestron ölçümü ve muayene ile yumurtanın çatladığı zamanda (normal hamilelikteki gibi) transfer yapmayı da önerdi... Bakalım...

Sağlıklı şanslı tedaviler ve sonuçlar diliyorum herkese...:16:

Cevap için teşekkürler rabzey...
Benim de ertelendi... Climara bant + estrofem vs. ne kadar yüksek doz kullanırsam kullanayım baskılanmıyor, yumurtlama oluyor... Doktorum hayatı boyunca gördüğüm 2. hasta olduğumu söyledi... 40 yaşım için iyi bir durummuş rezervim iyiymiş aslında ama dondurulmuş tedavisine olumsuz etki etti.. Progestron kontrolünde değerim yükselmeye başlayınca transferi iptal ettik.

Yeni reglde ovulasyon takibi ile normal siklusda denemek veya ekstra daha yüklü ilaç kullanımı arasında karar vereceğiz... Daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum açıkcası... Normal siklusta ovulasyon takibi, idrar ve ateş ile birlikte günlük progestron ölçümü ve muayene ile yumurtanın çatladığı zamanda (normal hamilelikteki gibi) transfer yapmayı da önerdi... Bakalım...

Sağlıklı şanslı tedaviler ve sonuçlar diliyorum herkese...:16:

Anladım canım. Benim yumurta rezervim de az.ilaçlara ragmen yumurtlama olmuş bakalım 5 inde kontrolüm var, neler olacak.evet ilaçlar beni de tedirgin ediyor,hakkımızda hayırlısı inşallah,

Canım nasılsın bebişler nasıl?

Back