- Konu Sahibi kokohantes
-
Kusura bakma canım şimdi gördüm yazdığını.Yok canım ne nazarı Allah'a emanet.ben ilk 9. gün baktırdım 263 çıktı. 11. gün 614 çıktı başka da yapılmadı zaten. İstemeyiz canım tabi kaybetmek. Ama sen bunları düşünme bence senin tekti canım...
Kendini suçlama canım sakın. Sen doğru olanı yaptın. O kanama olacaksa sen kıpırdamadan yatsan da olurdu. İnşallah en yakın zamanda kesilir kanaman. Stres yapmamaya çalış. bak izle o filmi çok güleceksin.
Yatıcan başka çaren yok tatlım.komedi dizileri falan izle hatta sana bi film söyliyeyim eşinle onu izle. Biz transfer akşamı izledik öldül gülmekten. Hem de hazırlık olur size:) "Senin Hikayen" Timuçin esen nevra serezli falan oynuyor.
Ben nasıl olayım canım ya bebelerime alışmaya çalışıyorum. Son bulantısız günlerimin tadını çıkarıyorum. Hem sen benim bebişlerim olduğunu nerden biliyosun. Dün keseleri gördük ama buraya yazmamıştım:) Ne gün dediler transferine?
Çok teşekkür ederim canım. Benim transferim adetin 19. günü olmuştu. Hatta kendiliğinden adet olamadığım için tarlusal içip ona göre ayarlamıştım transfer dönemini. Ama şimdi sen içsen düzenini bozar mı bilmem. Bi doktoruna sorsana. Ya da ilacın dozunu ona göre ayarlayıp 21inde falan yapabilir belki transferini. Çünkü genelde 18. gün falan oluyor ama 24. gün transfer yapılanı bile duydum ben.
tamam canım:) darisi basia)
benimde ikinci denemem..eşimde sıkıntı yok ama bende ağır pcos var..önceki ay kendiliğinden denicektik..yumurtalar aşırı olunca toplandı..tüpe çevirdik..opudan sonra ohss olunca donduruldu bu aya kaldı işte..şimdi bantları kullanıyorum..hayırlısı bakalım..rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder
Kızlaaaaar bugün test günümü 9. Gün değerim 90 sanırım hamileyiiim darısı isteyen herkese değerim biraz düşük ama inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Bu forum bu konu bana bu süreçte çok destek verdi Rabbim burda bir umutla araştırma yapan çabalayan hasretle yavrusunu bekleyen her anne adayını yavrusuna kavuştursun inşallah.
Amin canım sizi böyle okudukça heyecanlanıyorum bende,dua edin banada:)
Yatıcan başka çaren yok tatlım.komedi dizileri falan izle hatta sana bi film söyliyeyim eşinle onu izle. Biz transfer akşamı izledik öldül gülmekten. Hem de hazırlık olur size:) "Senin Hikayen" Timuçin esen nevra serezli falan oynuyor.
Ben nasıl olayım canım ya bebelerime alışmaya çalışıyorum. Son bulantısız günlerimin tadını çıkarıyorum. Hem sen benim bebişlerim olduğunu nerden biliyosun. Dün keseleri gördük ama buraya yazmamıştım:) Ne gün dediler transferine?
Çok teşekkür ederim canım. Benim transferim adetin 19. günü olmuştu. Hatta kendiliğinden adet olamadığım için tarlusal içip ona göre ayarlamıştım transfer dönemini. Ama şimdi sen içsen düzenini bozar mı bilmem. Bi doktoruna sorsana. Ya da ilacın dozunu ona göre ayarlayıp 21inde falan yapabilir belki transferini. Çünkü genelde 18. gün falan oluyor ama 24. gün transfer yapılanı bile duydum ben.
kocaman bir sifir canim malesef olmadicok üzgünüm ama yapacak birsey yok ben elimden geleni yapiyorum takdiri rabbime kalmis eger bize uygun görürse yüzümüzü güldürür
cuma günü randevum var bakalim naasil bir yol izleyecek doktor hanim
bu hafta türkiye yolcusuyuz insallah döndükten sonra yolumuza devam pes etmeyecegim
2 embriyo koydukları için ikiz için düşük dedi hemşire problem değil bir olsun bizim olsun:) yok canım hiç yatmadım hiç aklıma getirmemeye çalıştım herşeyi yaptım unutmaya çalıştım 2 gündür kasıklarımda ağrı belimde ağrı var adet oluyorum diye çok kormuştum çok şükür bizi bırakmamış tutunmuş bebiş:)
Kızlar nasılsınız? Var mı yeni haberler, gelişmeler:)
Dondurulmuşlar için transferi normal siklus takip edilerek yapılan kimse var mı?
Süreç nasıl işliyor bilgi almak isterim... Veya yumurtlama olduğu için (4x1 estrofem e rağmen yumurtlaması devam eden?) dondurulmuş transferinde farklı ilaç protokolü uygulanan var mı? Nasıl bir yöntem izleniyor. Tecrübelerinizi almak isterim.
Sevgiler
Bende yok henüz canım:) 5 ini bekliyorum,sen nasılsın duydunmu bebişlerin kalp atışlarını.nasılsın nasıl geçiyo :) alışabildinmi?
Valla şu an pek bi değişiklik yok canım. Sadece dün lekelenmem oldu. Doktor kırmızıya dönmediği sürece sorun değil dedi ama korktum. Bi de dünden beri çok ayakta kalınca ağrım oluyor.Rapor aldım evde dinlenmeye çalışıyorum dinlenmek denirse:) Kalp atışlarımızı daha duymadık. PErşembe kontrolümüz var ama duyulmaz dedi doktor bakalım kısmet artık. Ay senin de az kaldı valla:) Stres falan yapma sakın bak. Tadını çıkar.
Merhaba hoşgeldin,normal siklus derken ilac kullanmadanmı onu anlamadım,dondurulmuşlar için reglinin ikinci günü başlanıyor,yumurtlama baslılanıyor,rahim hazır oldugunda da transfer yapılıyor.benim geçen ay hem enfeksiyon dan hemde yumurtlama gerçekleştigi için ertelenmişti, bu ay ekstra lucrıyn kullanıyorum,
Cevap için teşekkürler rabzey...
Benim de ertelendi... Climara bant + estrofem vs. ne kadar yüksek doz kullanırsam kullanayım baskılanmıyor, yumurtlama oluyor... Doktorum hayatı boyunca gördüğüm 2. hasta olduğumu söyledi... 40 yaşım için iyi bir durummuş rezervim iyiymiş aslında ama dondurulmuş tedavisine olumsuz etki etti.. Progestron kontrolünde değerim yükselmeye başlayınca transferi iptal ettik.
Yeni reglde ovulasyon takibi ile normal siklusda denemek veya ekstra daha yüklü ilaç kullanımı arasında karar vereceğiz... Daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum açıkcası... Normal siklusta ovulasyon takibi, idrar ve ateş ile birlikte günlük progestron ölçümü ve muayene ile yumurtanın çatladığı zamanda (normal hamilelikteki gibi) transfer yapmayı da önerdi... Bakalım...
Sağlıklı şanslı tedaviler ve sonuçlar diliyorum herkese...
Valla şu an pek bi değişiklik yok canım. Sadece dün lekelenmem oldu. Doktor kırmızıya dönmediği sürece sorun değil dedi ama korktum. Bi de dünden beri çok ayakta kalınca ağrım oluyor.Rapor aldım evde dinlenmeye çalışıyorum dinlenmek denirse:) Kalp atışlarımızı daha duymadık. PErşembe kontrolümüz var ama duyulmaz dedi doktor bakalım kısmet artık. Ay senin de az kaldı valla:) Stres falan yapma sakın bak. Tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?