- Konu Sahibi kokohantes
-
mrb arkadaslar ben dayanamadim bugun idrar testini yaptim ve negatiffffff
offfffffffffff offffffffffffff
haykirmak istiyorum cildirmak üzereyim ama elden gelen birsey yok ne yapsamki bilemiyorum baska hangi bölümlere gidilir neler yapilir
Allahım şükürler olsun arkadaşımmmmm nasılll sevindim anlatamamm rabbim mevlamm sag saglıklı kucagına almayı nasip etsin canım benim yaa :)))))))) sanırım ikiz bunlar :))))
Çok teşekkür ederim canım. Valla bana da öyle geliyor:)) Sizden de alıcaz inşallah güzel haberleri. Bu topic uğurlu geldi bana:)
sağol tatlımmm hala nasıl şaşkınım var ya:))) Amin canım dualarım sizinle. Siz de beni dualarınızda eksik etmeyin nolur. Biliyoruz ki pozitifi alınca bitmiyor iş. Allahım sonuna kadar götürsün inşallah:)
mrb arkadaslar ben dayanamadim bugun idrar testini yaptim ve negatiffffff
offfffffffffff offffffffffffff
haykirmak istiyorum cildirmak üzereyim ama elden gelen birsey yok ne yapsamki bilemiyorum baska hangi bölümlere gidilir neler yapilir
canım hiç üzülme idrar testinde hemen çıkmıyormuş.biz burda ne idrar testi yapıp negatif alıp kanda pozitifolanlar gördük. kalbini ferah tut.daha 8.günmüş.
kızlarrr 9. gün değerim 263 ben hamileyim :))))))))))))))))))
İnşallah canım ya okadar sevindimki anlatamam,rabbim saglıkla sıhatle kucaklamayı nasip etsin ,rabbim mevlam nekadar şükretsek az. Kız valla çok sevindim ben sana ay içim kıpır kıpır oldu:))))))
Bizede dua et inşallah:)
Amin cümlemize nasip etsin inşallah canım.sen de benim dualarımda olacaksın canım.Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin :)
keske dedigin gibi olsa canim ama ben malesefki bedenimi cok iyi taniyorum
tüm dilegim bu sefer yanilmak
Teşekkür ederim canım. Olur olur valla ikiz bakalım yarın bi daha testim var doktor neler diyecek.Cok guzel bi deger canim tebrikler nasallahhh ins ikizdir...
Kızlar Kandiliniz mübarek olsun. Allah'ım tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Valla bana da öyle geliyor:)) Sizden de alıcaz inşallah güzel haberleri. Bu topic uğurlu geldi bana:)
canımmmm çok sevindimayyy delircek kadar sevindim hemde :) çok güzel bi haber bu..hayırlı uğurlu olsun inşallah..bende 2 gün önce bantlara başladım 15 gün sonra transferim olcak..banada dua et bol bol nolur...ayyyyyyyy ağzım kulaklarıma geldi valla
keske dedigin gibi olsa canim ama ben malesefki bedenimi cok iyi taniyorum
tüm dilegim bu sefer yanilmak
Çok teşekkür ederimm:)Tebrik ederim ne güzel bir haber allah tamamına erdirsin:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim tatlım. Senin de hayırlı olsun. Hiç stres yapma. Çok rahat geçiyor tedavi. Ve inan benim aklımın ucundan bile geçmezdi tutacağı:)canımmmm çok sevindimayyy delircek kadar sevindim hemde :) çok güzel bi haber bu..hayırlı uğurlu olsun inşallah..bende 2 gün önce bantlara başladım 15 gün sonra transferim olcak..banada dua et bol bol nolur...ayyyyyyyy ağzım kulaklarıma geldi valla
Nasılsın canım tekrarladınmı testi merak ediyorum seni hiç sesin çıkmıyor:))
canmm hayırlı olsun tebrıklerr ıkızmı gelıyor yoksaaaaa
canmm sen ıdraramı uzuluyon ben ıdrarda pozıtıf aldımda doktor yanıltıcı olabılır dedı sacmala kacıncı gun embrıosu hemm
bnde hamişimmmmmmmmÇok teşekkür ederimm:)
Teşekkür ederim tatlım. Senin de hayırlı olsun. Hiç stres yapma. Çok rahat geçiyor tedavi. Ve inan benim aklımın ucundan bile geçmezdi tutacağı:)
Bugün tekrarladım canım. 11. gün değerim 614 çıktıPerşembe kese için çağırdı inşallah
Ya bilmiyorum ki... Herkes öyle diyor ama:26: Bakalım perşembe inşallah belli olacak. Biz hazırladık kendimizi ikize sağlıklı olsun yeter ki :) Sen ne yaptın kan testi yaptırdın mı canım?
Ya ben idrara hiç güvenmiyorum. Değerim 600 civarı bugün merak ettim idrar testi aldım evet ikinci çizgi var ama dün yapsam kesin silik çıkardı. Hatta 9. gün yok bile çıkabilirdi.
bnde hamişimmmmmmmmçarsamba tekrarla dedı sen transfer gunun nezamandı keseyemı cagrdı persembeeeee
OleyyyyyKaç çıktı kan değerin? Benim transfer 15 mayıstı. Perşembe kese için çağırdı sen ne zaman gidicen? Ay hamileyim demek öyle garip geliyor ki anlatamam. Bi de sigarayı bıraktım hepten mala bağladım. Hayatımda çok yenilik var bu sıra Alışmaya çalışıyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?