2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

İdrar testine güvenme canım ya inşallah bebişlerin seninledir dua ediyorum sana da.

Allahım şükürler olsun arkadaşımmmmm nasılll sevindim anlatamamm rabbim mevlamm sag saglıklı kucagına almayı nasip etsin canım benim yaa :)))))))) sanırım ikiz bunlar :))))

Çok teşekkür ederim canım. Valla bana da öyle geliyor:)) Sizden de alıcaz inşallah güzel haberleri. Bu topic uğurlu geldi bana:)

Çok teşekkür ederim canım. Valla bana da öyle geliyor:)) Sizden de alıcaz inşallah güzel haberleri. Bu topic uğurlu geldi bana:)

İnşallah canım ya okadar sevindimki anlatamam,rabbim saglıkla sıhatle kucaklamayı nasip etsin ,rabbim mevlam nekadar şükretsek az. Kız valla çok sevindim ben sana ay içim kıpır kıpır oldu:))))))
Bizede dua et inşallah:)

sen de benim dualarımda olacaksın canım.Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin :)

canım hiç üzülme idrar testinde hemen çıkmıyormuş.biz burda ne idrar testi yapıp negatif alıp kanda pozitifolanlar gördük. kalbini ferah tut.daha 8.günmüş.

canım hiç üzülme idrar testinde hemen çıkmıyormuş.biz burda ne idrar testi yapıp negatif alıp kanda pozitifolanlar gördük. kalbini ferah tut.daha 8.günmüş.

keske dedigin gibi olsa canim ama ben malesefki bedenimi cok iyi taniyorum
tüm dilegim bu sefer yanilmak

Öyle canım valla ne kadar şükretsek az. Bİz kulluk yapamıyoruz ama o istediğimizi veriyor yine de. O kadar umutsuzdum ki giderken birden dünyam değişti :) Dualarımdasınız canım. İnanıyorum ki güzel haberler vereceksiniz buradan:)

sen de benim dualarımda olacaksın canım.Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin :)
Amin cümlemize nasip etsin inşallah canım.
keske dedigin gibi olsa canim ama ben malesefki bedenimi cok iyi taniyorum
tüm dilegim bu sefer yanilmak

Canım bedenimiz öyle oyunlar oynuyor ki bize. İnan ilkiyle yani tutmayanla hemen hemen aynı belirtiler. Bakıyorum değişiklik var mı göğüslerimde falan diye yok :) Asıl belirtiler sonra başlayacak. Sen dikkat et kendine nolur umutsuzluğa kapılma. Test günün çarşamba mı? Keşke orada da buradaki gibi gidip kan verebilsen.
Cok guzel bi deger canim tebrikler nasallahhh ins ikizdir...
Teşekkür ederim canım. Olur olur valla ikiz bakalım yarın bi daha testim var doktor neler diyecek.

Kızlar Kandiliniz mübarek olsun. Allah'ım tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.

kızlarrr 9. gün değerim 263 ben hamileyim :))))))))))))))))))

canımmmm çok sevindim ayyy delircek kadar sevindim hemde :) çok güzel bi haber bu..hayırlı uğurlu olsun inşallah..bende 2 gün önce bantlara başladım 15 gün sonra transferim olcak..banada dua et bol bol nolur...ayyyyyyyy ağzım kulaklarıma geldi valla

Hayırlı olsun canım tedavin rabbim mutlu sona erdirsin inşallah:) bende 4 gün önce başladım bantlara:)

Tebrik ederim ne güzel bir haber allah tamamına erdirsin:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkür ederimm:)

Teşekkür ederim tatlım. Senin de hayırlı olsun. Hiç stres yapma. Çok rahat geçiyor tedavi. Ve inan benim aklımın ucundan bile geçmezdi tutacağı:)

Nasılsın canım tekrarladınmı testi merak ediyorum seni hiç sesin çıkmıyor:))

Bugün tekrarladım canım. 11. gün değerim 614 çıktı Perşembe kese için çağırdı inşallah

canmm hayırlı olsun tebrıklerr ıkızmı gelıyor yoksaaaaa

Ya bilmiyorum ki... Herkes öyle diyor ama:26: Bakalım perşembe inşallah belli olacak. Biz hazırladık kendimizi ikize sağlıklı olsun yeter ki :) Sen ne yaptın kan testi yaptırdın mı canım?

canmm sen ıdraramı uzuluyon ben ıdrarda pozıtıf aldımda doktor yanıltıcı olabılır dedı sacmala kacıncı gun embrıosu hemm

Ya ben idrara hiç güvenmiyorum. Değerim 600 civarı bugün merak ettim idrar testi aldım evet ikinci çizgi var ama dün yapsam kesin silik çıkardı. Hatta 9. gün yok bile çıkabilirdi.

bnde hamişimmmmmmmm çarsamba tekrarla dedı sen transfer gunun nezamandı keseyemı cagrdı persembeeeee

bnde hamişimmmmmmmm çarsamba tekrarla dedı sen transfer gunun nezamandı keseyemı cagrdı persembeeeee

Oleyyyyy Kaç çıktı kan değerin? Benim transfer 15 mayıstı. Perşembe kese için çağırdı sen ne zaman gidicen? Ay hamileyim demek öyle garip geliyor ki anlatamam. Bi de sigarayı bıraktım hepten mala bağladım. Hayatımda çok yenilik var bu sıra Alışmaya çalışıyorummm.

yaa bnmde 15 ıydı canmm ama bana carsamba tekrarla öyle görüşelim dedi seni perşembe cagırrmıs ne guzel hemen gozukuyormuydukı kese :44: bende unuttum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…