• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

evett kız nıye hesaplattınkı banaaa:9::9:ama ıkızse 1 ay önce alınıyor bunu bılıyormuydunn:27:

E gerçeği gör istedim :27::27: Evet ikizse biraz erken oluyormuş. Bi belli olsa artık yaa.
Sen yarın doktora gidiyorsun di mi? Kseye bakacak mı yoksa kan testi mi yapılacak?

bunalimdayim canim yarin test gününm ben bugun tekrar idarar testi yaptim tekrar negatif
görümsemin esi subat ayinda türkiyeden geldi ben hissediyordum birseylerin oldugunu size birsey söyleyecegim ben hamileyim dedi cok sevindim adina severimde görümcemi bogazima dizildi yumruk yumruk oldu söylemek istediklerim
2 gündür perisanim aglamaktan ben görümcemle ayni is yerinde calisiyorum bütün gün tuvalete gittim agladim:25::43:
dayanamiyorum artik cuma randevu yapip ne gerekiyorsa yapalim diyecegim eksik olan yanlis olan nedir belki genlerimizde var bir problem israrla bir sorununuz yok diyor doktorum. bilmiyorum ne yapacagimi
önümüzdeki hafta türkiye yolcusuyuz insallah biraz iyi gelir kendimi toparlarim cok kötüyümmmmmmmmm :43:

Ya yapma böyle nolur. Bak idrar testine güvenme. Değerim 600 olmasına rağmen dün yaptım yemin ederim çok belirgin değildi. İkinci çizgi vardı ama önceki gün yapsam inan çıkmazdı. Bi kan testini bekle nolur.
Neler hissettiğini anlıyorum. Ben de yaşadım hepsini.Stres daha çok etkileyecek seni. Yarın git güzelce ver kanını. Olmazsa da yapabilecek bir şeyimiz yok biliyorsun. O zaman yaptır araştırmalarını. Pgt falan yapıyorlar ya...
Ama böyle yıpratma kendini lütfen.

Ya yapma böyle nolur. Bak idrar testine güvenme. Değerim 600 olmasına rağmen dün yaptım yemin ederim çok belirgin değildi. İkinci çizgi vardı ama önceki gün yapsam inan çıkmazdı. Bi kan testini bekle nolur.
Neler hissettiğini anlıyorum. Ben de yaşadım hepsini.Stres daha çok etkileyecek seni. Yarın git güzelce ver kanını. Olmazsa da yapabilecek bir şeyimiz yok biliyorsun. O zaman yaptır araştırmalarını. Pgt falan yapıyorlar ya...
Ama böyle yıpratma kendini lütfen.

destegin icin sagol canim insallah dedigin gibi olur icim aciyor cok kötüyüm ama yapacak birsey yok kisa zamanda kendimi toparlayip yoluma devam edecegim

Evet canım bi aksilik olmassa inşallah muhtemelen aynı zamanlara olacak birlikte bekleriz artık sonucu:), vitamin, folik asit koraspirin ve lucryn kullanıyorum.sen neler kullanıyorsun?

bende coraspinle folik asit kullanıyorum..başka bişi yok..lucyrn ne oluyo ne için kullanıyosun canım..inşallah hayırlı sonuçlar alırız senin kaçıncı denemendi..sorunun neydi canım

bende coraspinle folik asit kullanıyorum..başka bişi yok..lucyrn ne oluyo ne için kullanıyosun canım..inşallah hayırlı sonuçlar alırız senin kaçıncı denemendi..sorunun neydi canım

Bizim ikinci denemeniz.bizde ne ararsan var canım:)benim yumurta rezervim az. Eşimde de 5 ,10 tane sperm bulunabiliyo.Biz bu tedavide havuz yaptık. İlkinde 4 ( ikisi süpriz oldu)ikincide tek yumurta toplandı.normalde geçen ay transfer olacaktı.trsnsfer e yakın kanamam oldu.bantlar ı kullanırken.erteledi dr um.lucryn baskılayıcı sanırım.tüp te uzun protolde kullanıyo sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.senin kaçıncı denemen,?

Canım ne yaptın? Merak ediyorum seni...

kocaman bir sifir canim malesef olmadi :43: cok üzgünüm ama yapacak birsey yok ben elimden geleni yapiyorum takdiri rabbime kalmis eger bize uygun görürse yüzümüzü güldürür
cuma günü randevum var bakalim naasil bir yol izleyecek doktor hanim
bu hafta türkiye yolcusuyuz insallah döndükten sonra yolumuza devam pes etmeyecegim

kocaman bir sifir canim malesef olmadi :43: cok üzgünüm ama yapacak birsey yok ben elimden geleni yapiyorum takdiri rabbime kalmis eger bize uygun görürse yüzümüzü güldürür
bu hafta türkiye yolcusuyuz insallah döndükten sonra yolumuza devam pes etmeyecegim

Canim hayirlisi olsun.Rabbimin vardir bir bildigi.sen umudunu kaybetme lutfen.dualara sigin.emin olki Rabbim gorecek ve zamani gelince yuzun gulecek canim

Hayırlısı olsun canım söyledigin söz üzerenine söylenecek bişey yok aslında,biz elimizden geleni yapıyoruz takdir rabbimizin,umudunu yitirme sakın, dondurulmuşların var, rabbim inşallah onlarla yüzünü güldürsün,rabbimin izniyle olacak inşallah vakti degilmiş sadece,üzülme sakın kuzu,hele bi memleket havası al kafan dagılsın :)sonra tam gaz devam pozitifi görene kadar:)

Kızlar merhaba, bende bu ay tup bebek tedavisine başladım. Salı gunu yumurtalarım toplandı ve sayı 29 tane. Doğal olarak e2 degerim uçuk ve ohss olma ihtimalim var. Doktorum embriyoları 5.gun donduracagini söyledi. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor? Benim gibi durumda olan oldu mu? Sizce bu ayki adetimle tekrar başlayabilir miyim yoksa bi kac ay ertelenir mı transfer?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back