2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

yaa bnmde 15 ıydı canmm ama bana carsamba tekrarla öyle görüşelim dedi seni perşembe cagırrmıs ne guzel hemen gozukuyormuydukı kese :44: bende unuttum yaa

Ya değer yüksek olursa gözükür sanırım nette 1000 üzerindeyse görünür diye okumuştum. Senin değer kaçtı bacım söylesene kaçtır soruyorum bi söylemedin Bu arada gebelik takvimini de görmedim sanma Ben de yapayım diyorum ama kaç haf6talığım ki ben şimdi :)

evet deger 1000den sonra kese gözukuor benmde ıkız gelıyor sanırım degere göreeeeeeeeee

5.haftandasın işteeeeeeeeee

evet deger 1000den sonra kese gözukuor benmde ıkız gelıyor sanırım degere göreeeeeeeeee

Ben de söylemicem değerimi bundan sonra Hatun hala söylemedi. Nazar değdircem sanki hıhhh
Bende de var aynısından
senin transferin blast mıydı bari onu söyle

Ben de söylemicem değerimi bundan sonra Hatun hala söylemedi. Nazar değdircem sanki hıhhh
Bende de var aynısından
senin transferin blast mıydı bari onu söyle

evettt bak onu söylerımmm canımm senn degerını görünce yazamadm 170 cıktı bnm degerrr carsamba tekrarlıyacammm

evettt bak onu söylerımmm canımm senn degerını görünce yazamadm 170 cıktı bnm degerrr carsamba tekrarlıyacammm

Şu işler belli olana kadar biz kafayı yemezsek iyidir valla:)
Şimdi de kaçıncı gün embriyosu olduğunu söylemedin
Ya ona göre bi şey hesaplıcam

inşallah canım..transferimiz aynı zamana gelcek o zaman..haberleşelim mutlaka..bantların dışında bişi kullanıyomusun

Evet canım bi aksilik olmassa inşallah muhtemelen aynı zamanlara olacak birlikte bekleriz artık sonucu:), vitamin, folik asit koraspirin ve lucryn kullanıyorum.sen neler kullanıyorsun?

sennkı 5 benmkı 4 gozukuyor sen son adet tarıhıne göre yapmadınmı

İşte onu diyorum ya. dondurulmuş blast transferine göre farklı hesaplıyor. Tüp bebek gebelik hesaplama diye yaz google'a dondurulmuş blast tarihini gir sana söylüyor kaç haftalık olduğunu. Hoş bu sadece tahmin doktor daha net söyleyecek tabi her şeyi.

tamam yazmm bakm ne cıkacakkk

dogru ee cıkıyor aynı cıkıyor yanii

Muhtemel doğum tarihi 30 ocak cuma çıkacak :)

bunalimdayim canim yarin test gününm ben bugun tekrar idarar testi yaptim tekrar negatif
görümsemin esi subat ayinda türkiyeden geldi ben hissediyordum birseylerin oldugunu size birsey söyleyecegim ben hamileyim dedi cok sevindim adina severimde görümcemi bogazima dizildi yumruk yumruk oldu söylemek istediklerim
2 gündür perisanim aglamaktan ben görümcemle ayni is yerinde calisiyorum bütün gün tuvalete gittim agladim
dayanamiyorum artik cuma randevu yapip ne gerekiyorsa yapalim diyecegim eksik olan yanlis olan nedir belki genlerimizde var bir problem israrla bir sorununuz yok diyor doktorum. bilmiyorum ne yapacagimi
önümüzdeki hafta türkiye yolcusuyuz insallah biraz iyi gelir kendimi toparlarim cok kötüyümmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…