- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
- Konu Sahibi kokohantes
-
yaa bnmde 15 ıydı canmm ama bana carsamba tekrarla öyle görüşelim dedi seni perşembe cagırrmıs ne guzel hemen gozukuyormuydukı kese :44:bende unuttum yaa
Ya değer yüksek olursa gözükür sanırım nette 1000 üzerindeyse görünür diye okumuştum. Senin değer kaçtı bacım söylesene kaçtır soruyorum bi söylemedinBu arada gebelik takvimini de görmedim sanma Ben de yapayım diyorum ama kaç haf6talığım ki ben şimdi :)
Ya değer yüksek olursa gözükür sanırım nette 1000 üzerindeyse görünür diye okumuştum. Senin değer kaçtı bacım söylesene kaçtır soruyorum bi söylemedinBu arada gebelik takvimini de görmedim sanma Ben de yapayım diyorum ama kaç haf6talığım ki ben şimdi :)
evet deger 1000den sonra kese gözukuor benmde ıkız gelıyor sanırım degere göreeeeeeeeee
Ben de söylemicem değerimi bundan sonraHatun hala söylemedi. Nazar değdircem sanki hıhhh
Bende de var aynısından
senin transferin blast mıydı bari onu söyle
evettt bak onu söylerımmmcanımm senn degerını görünce yazamadm 170 cıktı bnm degerrr carsamba tekrarlıyacammm
Şu işler belli olana kadar biz kafayı yemezsek iyidir valla:)
Şimdi de kaçıncı gün embriyosu olduğunu söylemedin
Ya ona göre bi şey hesaplıcam
5.gun blast cnmm kusura bakma
Yok kız ne kusura bakıcam. E o zaman blastsa haftamız günümüz aynı. Dondurulmuş transferi için gebelik farklı hesaplanıyor. Senin de 15 mayıs değil mi transferin?
evetttt 15 mayıs
E o zaman gebelik takvimimiz de aynı :)))
Hayırlı olsun canım tedavin rabbim mutlu sona erdirsin inşallah:) bende 4 gün önce başladım bantlara:)
inşallah canım..transferimiz aynı zamana gelcek o zaman..haberleşelim mutlaka..bantların dışında bişi kullanıyomusun
sennkı 5 benmkı 4 gozukuyor sen son adet tarıhıne göre yapmadınmı
İşte onu diyorum ya. dondurulmuş blast transferine göre farklı hesaplıyor. Tüp bebek gebelik hesaplama diye yaz google'a dondurulmuş blast tarihini gir sana söylüyor kaç haftalık olduğunu. Hoş bu sadece tahmin doktor daha net söyleyecek tabi her şeyi.
keske dedigin gibi olsa canim ama ben malesefki bedenimi cok iyi taniyorum
tüm dilegim bu sefer yanilmak
tamam yazmm bakm ne cıkacakkk
İşte onu diyorum ya. dondurulmuş blast transferine göre farklı hesaplıyor. Tüp bebek gebelik hesaplama diye yaz google'a dondurulmuş blast tarihini gir sana söylüyor kaç haftalık olduğunu. Hoş bu sadece tahmin doktor daha net söyleyecek tabi her şeyi.
Muhtemel doğum tarihi 30 ocak cuma çıkacak :)
Muhtemel doğum tarihi 30 ocak cuma çıkacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?