- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
arkadaşım o günlerde gelecek hiç merak etme bende çok bekledim bir buçuk yıl. Ama gün geldi rabbimin hayırlı oldugunu bildiği bir zamanda yavrumuz geldi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Amin canım inşalah :) tesekkr ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım o günlerde gelecek hiç merak etme bende çok bekledim bir buçuk yıl. Ama gün geldi rabbimin hayırlı oldugunu bildiği bir zamanda yavrumuz geldi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Bebişlerinizin cicilerine bayıldım kızlar. Biz daha bişey almadık eşim erken deyip duruyo bende biraz sabır birazda
Kızgınlıkla bekliyorum bakalım... ama bende bu arada boşdurmadım battaniye yaptım demin bitti emzirme önlüğü ve minderi yaptım resim atıcam ama eklenti ekle kısmını göremedim
Herşeyin vardır bi zamanı olsun :)
Konuya cevap ver dediğinde bayaa aşağıya doğru indiğinde görürsün canım eklenti kısmını
Ya da mesaj yazdığımız yerin üzerinde kalın-italik ya da renkler için fln seçenekler var ya orada ataç şekli var ona da tıklarsan aynı sayfa
Yağmurdamlası Maşallaahh Rabbim sağlıklı günlerde giydiymeyi nasip etsin Hepsi çok şeker,zaten bebekte hayal edince ayrı bir keyifli :)
Eki Görüntüle 932441 Eki Görüntüle 932440 Eki Görüntüle 932443 Eki Görüntüle 932444 Eki Görüntüle 932445 Eki Görüntüle 932441 Eki Görüntüle 932440 Eki Görüntüle 932443 Eki Görüntüle 932444 Eki Görüntüle 932445
battaniye nin süslemesini çokmu abarttım acaba ama kendime engel olamadım emzirme önlüğünü falan sade kumaşla istedim desenli falan değil ama güzel oldu
Yo battaniye gayet güzel olmuş çok beğendim. Önlükte sade olmuş güle güle kullansın inşallah
İnş hayırlısıyla kucağımıza alalımda... önlüğü özellikle sade yaptımki dışardayken falan çok süslü püslü olupta dikkat çekmesin:)))
Benimde oğlumdan kalan battaniye tipi şeyler var hep dağatmıştım..fazla kıyafet bende almıycam çünkü cok hediye geliyo bide bende spor çanta aldım bavul gibi:)))allah hepsini giydirmeyi nasip etsin benimde kızımdan kalan cok kıyafet ve eşya var cıt cıtlı badi ve tulum aldım hastane cıkısı alacağım 2 takım hediyede cok geliyor kızlar cok fazla almayın kızımda hiç giydirmediklerim oldu çanta aldım ama normal spor bavul gibi olan bebek çantalarının fiyatları uc fiyatlar 2 yastan sonra pek kullanılmıyor park yatak alacağız bide başka eksiğimiz yok biberonda emmezse alırım dr brows bibronunu öneririm gaz yapmıyor cok kullandım aklınızda olsun :)
Çok teşekkür ettik:))canım herşeyin çok cici battaniyen çok şık maşallah
hepsine ayrı ayrı bayıldım. hepiniz ağız tadıyla kullnın inşallah
ben diğer tarafa eklemiştim ama arkadaşlar bu tarafa da ekleyelim istemişti. benim tüm alışverişim bitti bebek için :)
oda takımı: Eki Görüntüle 933407
sadece dolap ve beşiği aldım. Pierre cardin den. bunlara ek yataği, kenar koruması ,uyku seti ve nevresim takımı kurulum bedeli hepsine 1200 tl verdim.
arabasını da Pierre cardinden aldım. ps 805 di sanırım modeli. daha açmadım. açınca eklerim fotosunu. onu da 850 tl ye aldık.
bu da yer de kullanabileceğim anakucağı: Eki Görüntüle 933410
bu da chicco marka. 170 tl idi ama 130 tl ye aldım.
diğer aldıklarım çok fazla olduğu için hiç fotolarını çekmedim kızlar. çekince eklerim.
tenine kimyasal değmemesi için pamuk aldım: Eki Görüntüle 933413
ayrıca saolsun yeni doğum yapan bir arkadaşımdan da hastane çantası için liste aldım. aklınızda olsun:)
benim için liste: Eki Görüntüle 933415
oğlum için liste: Eki Görüntüle 933417