2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

kızlar evde bebek arabamızın ana kucağı var ama ayrıyetten tiny love marka gibi ana kucağı almamıza gerek var mı ki?

canım annebakım çantasını kaça nerden aldın kaç gözü var geniş mi içi

canım orta boy çok büyük değil. birer tane yanlarda bir tane önde birde ortada olmak üzere 4 gözü var. civilden aldım 55 liraya. içinde bir şampuan bir pişik kremi bir sabun bir bebe yağı var. yani bence yeterli büyüklükte çünkü ben bir tane de normal büyük bayan çantası aldım.

canım çok saol bu siteyi beğendim çok çeşit çanta var 3 tanesi aklımda eğer bulamazsam bunlardan birini sipariş ederim.. ben portbebe takımı almıyorum yakın bir akrabamız çantası hariç gerisini verdi. bebek onu 2 ay anca kullanıcak zaten onun için onun fiyatında bir sağlam bebek çantası alsam taş çatlasın bebeğim benden ayrılana kadar 2 sene kullanırız :)

önemli değil canım. işine yaramıştır inşallah.

Bunlarda son siparişlerim kalmadı bende eksik çok şükür tüm demirbaşlar tamamdır bir bebek bezi eksik alıcaz onu da biticek çok şükür sırada doğum çantasını ve bebişimin odasını hazırlamak var

kızlar daha önceden ablamdan aldığım küçük bir beşiğim vardı.Sonra eşimin ve benim içime sinmedi. Hadi dedik bir tane park yatak tarzı geçici bişey alalım.Sayfaları dolaştım ama kafam daha çok karıştı.Alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.Alıp da ben şu markadan çok memnunum diyen var mı yardımlarınızı bekliyorum canım...

canım kraft ve ciciko güzel. ben kraft aldım çok da güzel kaliteli.

canım chıcco kraft prego çok iyi ancak fiyatları biraz tuzlu ben çok araştırdım baby2go da karar kıldım çok uygun fiyata aldım şikayet eden yoktu kurduk gayet şık ve güzel

canım chıcco kraft prego çok iyi ancak fiyatları biraz tuzlu ben çok araştırdım baby2go da karar kıldım çok uygun fiyata aldım şikayet eden yoktu kurduk gayet şık ve güzel

CAnım evet kraftı inceledik çok beğendik.Ama dediğin gibi biraz pahalı.Kraftın 004 modeli ve calipso modeli hoşumuza gitmişti.Bilmiyorum bakalım ne alcaz.Yatağıydı pikeleriydi bayağı tuzlu olcak bakalım.Bebişlerimiz sağlıklı olsun da...Sen Baby2go nun hangi modelini aldın acaba canım onların fiyatları uygun onlara da bakalım diyoruz...

Bir yerde okumustum birinin sancisi geldigi gibi gidip bebek bezi almisti tek eksigi o kalmisti... sende birakma canim aliver bugun yarin sancilar arasinda bakkala kosturma nerden aklima geldiyse bu....
Aldiklariniz hayirli olsun bebisin nevresimine bittim bizim fanatik bjk olan bir zibinimiz var sadece siz isi buyutmussunuz...
ben okadarini bulamadim malesef bu memlkette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…