benim oyum Melike den yana :)elif, azra, melike, başak, feyza ,ceyda bunlardan hangisi kafam karmakarışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oyum Melike den yana :)elif, azra, melike, başak, feyza ,ceyda bunlardan hangisi kafam karmakarışık
Aldııııım!!!! Artık oğluşumun birşeyleri var. Kızlar kocayla çok büyük bir savaş verdim. Adam bebek arabası ve port bebeye toplam 3000 lr verecekti. Valla insanların ortasında kavga ettim. Port bebe belki de hiçkullanılmayacak. Fiyata oto koltuğu bile dahil değildi. Bugaboo cameleon'muş. Banane! Ülkenin % 70'i geçim sıkıntısı içinde. Öyle saçma şey mi olur. Oto koltuğu ile 3600 oluyor. Saçmalık ötesi. Rwsmen kontrolümü kaybettim. Neyse aldıklarım bugaboo bee. Yukarıdakinin küçüğü ve alt modeli. Bana kalsa bunu da almazdım ya neyse. Oto koltuğunu en iyisinden aldık. Bir de şu müzikli sallanan salıncaklar var ya ondan aldık. Onun önünde dururken arkamızdan geçen her on çiftin en az iki mutlaka alın çok işine yarayacak, dua edeceksiniz dediler. Biz de aldık. Anne karnındakinşn aynı sesi çıkarıyor, asimeteik sallanıyor vs. Fotoları yüklüyorum.
Eki Görüntüle 897003 Eki Görüntüle 897004 Eki Görüntüle 897005
Ya ben hala gecelik alamadımpuff nereden alıyorsunuz? bir vakit bulamadım. ocakta izne ayrılıyorum o zaman alabileceğim galiba ama online bir öneriniz var mıdır?
![]()
benim oyum Melike den yana :)
Oyumu Elif'e veriyorum
elif ismini küçüklükten beri çok severim ama eşim vefat eden anneannemizin ismi diye istemiyo.. ne alakası varsaaa ssz
]Oyumu Elif'e veriyorum
elif ismini küçüklükten beri çok severim ama eşim vefat eden anneannemizin ismi diye istemiyo.. ne alakası varsaaa ssz
Slm kıslar şu gecelik pijama olayını bitirdim bugün, önce sıradan bir pijama takımları satan dükkana baktım en ucuzu 140 liraydı
Sonra büyük bi alışveriş merkezinde ünlü bir markanın Outlet ürünlerin den buldum 3 takımı160 liraya geldi ki süper oldu bir önceki dükkana göre, içinde 2 pijama takımı 1 gecelik 2 sabahlık var, bu iş bitmiştir
Anladım cnm bence ikinizinde içine en çok sinen isim olsun biz öyle seçtik, onun beğenmediklerini ben eledim benimkileri o en son Naz' da buluştuk![]()
hayırlı olsun canımsaglıcakla kullan...
çooooooooooooook uygun almışsın ben 2 lohusa pijama takımını 90 a aldım birini şimdi kullanıyom bile o kadar rahat kiii
Saol cnm sende güle güle kullan, ya bu lahusa pjamalarıçok phalı alt tarafı yandan 2 düğme açmışlar ilk girdiğim yerde 130 dan aşağı takım yoktu, fırsatçı bunlar resmen![]()
aynen öyle canım ben de ilk sordugum takımlar 100 den başlıyodu bunlar fabrika satış magazasıydı 45 e görünce atladım resmen çünkü diger pijamalarım olmuyo komik duruyo, nerdeyse eşimin pijamalarına sulanacaktım![]()
valla ben gece yatarken onun üstlerinden giyiyorum ama hastanede düşünsene gelen giden bebekten çok bizim pijamaları konuşur sonra![]()
kızlar sizlere katılıyorum yaa ne kadar pahalı bu lohusa gecelikleri, pijama takımları falan. alt tarafı bi pijama yani, ama adı lohusa pijaması olunca 2 katı fiyat çekiyolar. bende bu aralar pijama araştırmasındayım inşallah güzel ve uygun şeyler buluruz.
Ben şimdi bebek odası halısına geçiyorum bakalım ondan ne çıkıcak![]()
Merhaba kizlar ne guzel fuara gitmişsiniz ben aventden hediye bilet kazanmama rağmeb gidemedim bana çok uzak ve bu hafta full grip olarak yatiyorum evde cesaret edemedim soğukta çikmayi dun zorla doktoruma gittik bebegim 850 gr olmus iyi ama karin çevresi biraz geride dedi oda benim 1.5 kilo almamdan kaynaklaniyor ama napim hayatimda ilkdefa kilo almaya uğraşiyorum ama alamiyorumbakalim ne olucak birde kan uyuşmazligi iğnesi olucam 2 hafta sonra onu araştiricaz simdi yarin sağlik ocaği gunu 2. Tetenoz aşisi olucam ayrica koldan kan sulandirici popomdanda :) b12 ignesi gelsin ignelerr:)