• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Merhaba anne adayları :49:
Ben de Mart annesi olacağım Allah nasip ederse.
Doğuma kadar bütün bilgi ve birikimlerimizi burda paylaşmaya ne dersiniz?
Şimdiden hoşgeldiniz :49:
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Annemiz:49:[/td]
[td]Annemizin Yaşı:82:[/td]
[td]Beklenen Dogum Tarihi:emir_bebek:[/td]
[td]Kaçıncı Evladı:nazar:[/td]
[td]Cinsiyeti:16:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NickimTam13Harf[/td]
[td]25[/td]
[td]8 Mart[/td]
[td]İlk[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzumanji[/td]
[td]34[/td]
[td]18 Mart[/td]
[td]İlk[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ameliee[/td]
[td]27[/td]
[td]10 Mart[/td]
[td]İlk[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DeryaW[/td]
[td]29[/td]
[td]26 Mart[/td]
[td]İlk[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]findikabugu[/td]
[td]27[/td]
[td]12 Mart[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kadesa[/td]
[td]inşallah[/td]
[td]burda[/td]
[td]sen de[/td]
[td]olacaksın ;)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azerinn[/td]
[td]23[/td]
[td]28 Mart[/td]
[td]İkinci[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]clgnbedis[/td]
[td]26[/td]
[td]12 Mart[/td]
[td]İlk[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]glsn25[/td]
[td]25[/td]
[td]24 Mart[/td]
[td]İlk[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]guldis[/td]
[td]28[/td]
[td]17 Mart[/td]
[td]İkinci[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]meltemtnc[/td]
[td]29[/td]
[td]24 Mart[/td]
[td]İlk[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]azyeb[/td]
[td]35[/td]
[td]7 Mart[/td]
[td]İkinci[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ehjrb[/td]
[td]26[/td]
[td]20 Mart[/td]
[td]İlk[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun topikciğin :46:
27 yaşındayım 5+6 haftalık hamişim halsizlikten başka şikayetim yok şimdilik ama çok zor oluyo :26:
Allah hepimize kolaylık versin

hayırlı olsun topikciğin :46:
27 yaşındayım 5+6 haftalık hamişim halsizlikten başka şikayetim yok şimdilik ama çok zor oluyo :26:
Allah hepimize kolaylık versin

Teşekkür ederim, hoşgeldin :emir_bebek:

Bende de halsizlik var ama fazla değil. Evet o da çok zor oluyor ama yemek yiyememek kadar kötü birşey yok :50: Ben bi de çalışıyorum. Allah izin verirse 7 aylık olana kadar çalışmayı düşünüyorum. Benimki de 6 haftalık daha :)

Teşekkür ederim, hoşgeldin :emir_bebek:

Bende de halsizlik var ama fazla değil. Evet o da çok zor oluyor ama yemek yiyememek kadar kötü birşey yok :50: Ben bi de çalışıyorum. Allah izin verirse 7 aylık olana kadar çalışmayı düşünüyorum. Benimki de 6 haftalık daha :)

hoşbuldum canım
haklısın bulantı daha zordur bide çalışıyosan daha da zor geçer Allah kolaylık versin. benimde yarın 7.haftam başlıyo :32:

hoşbuldum canım
haklısın bulantı daha zordur bide çalışıyosan daha da zor geçer Allah kolaylık versin. benimde yarın 7.haftam başlıyo :32:

2-3 gündür iyiyim elhamdülillah :nazar: Yemek yemeye bile başladım :nazar: İnşallah gün geçtikçe daha iyi olurum:49:

Bi de başta bunalıma girdim, öyle kötüydüm ki istemiyorum bebek diye ağladım hep :50: Allahım affetsin :26:

Yani yalnız değilim bu konuda di mi :26:

Ben de şimdi çok seviyorum bebişimi. Ondan özür diliyorum inşallah beni hiç üzmeden geliverir kucağıma :26:

ee inşallah ben 1 sene sonra bu aylarda hamile kalmak istemiştim ama nasip değilmiş Allah verdi bu sene oldu Rabbim sağlıklı sıhhatlı doğmasını hayırlı evlat olmalarını nasip eder inşallahhh...:nazar::nazar:

hayırlı olsun yeni topikimizzz , bende geldimm :16::16::16:
Yaşım 28 , 6+2 yiz bugün..
27 temmuzda kalp atışlarını duymaya gidicez nasipse..Çok tedirginim , duyana kadar rahat edemiyorum :50:
Kasık ağrısı dışında aşırı belirtim yok , ne kadar geç başlarsa o kadar iyi:17:

Herkese merhaba. 30 yaşındayım 6+0 haftalık hamileyim. Şuanlık hiçbir şikayetim yok Allah şükür.

Haziran 2012 annesiydim :) 13 aylık allah bağışlasın bir kızım var.
Bugünkü sürpriz haberle 2014 mart annesi oluyorum allahın izniyle. 5+2 haftalık olduğunu öğrendim.
Heyecandan yanlış hesaplamadıysam 16mart muhtemel doğum zamanı. Sat tarihim ne yazıkki net değil :)) bu yüzden sürpriz bir hamilelik...Tamamen doktorun kese ölçümüne göre haftalık belirlememiz vardır.

Güzel şeyler paylaşmak dileğiyle izmirden aranıza katılıyorum.

Selam herkese :3:
Yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun :54: Herkes sağlıklı hamilelikler geçirip bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alır inşallah.
Ben de inşallah 4 gün sonraki doktor randevumdan sonra Mart annesi adayıyım diyebileceğim size:49:
Yaşım 29
10 aylık evliyim
SAT: 11 Haziran
9 Temmuz ve 11 Temmuzda olmak üzere 2 adet idrar testi yaptım ve silik çift çizgiyi gördüm.
13 Temmuzda beta hcg baktırdım 399,97 çıktı.
Şimdi 20 Temmzu Cumartesi gününki randevumu bekliyorum, ultrasonda görebilmek için. :nazar: :nazar::emir_bebek::49:
İnşallah sağlıklıdır bebeğim ve ben de Mart annesi olurum :34:

Merhabalar herkese,

Ben bugün 7+0 haftalık oldum:) Kalp atışlarını geçen hafta bugün karından ultrasonda duyduk:)) ilk fotosunu da buzdolabına astık:)) Ankaradayım çok iyi bir doktorum var ama özel. 27 yaşındayım. İlk bebeğim. 3 yıldır evliyim. İştahsızlık ve azcık da bulantım var. Bu hafta başladı şikayetlerim. Doktora gittiğimde hiç birşeyim yoktu:(

ee inşallah ben 1 sene sonra bu aylarda hamile kalmak istemiştim ama nasip değilmiş Allah verdi bu sene oldu Rabbim sağlıklı sıhhatlı doğmasını hayırlı evlat olmalarını nasip eder inşallahhh...:nazar::nazar:
Amin :16:
hayırlı olsun yeni topikimizzz , bende geldimm :16::16::16:
Yaşım 28 , 6+2 yiz bugün..
27 temmuzda kalp atışlarını duymaya gidicez nasipse..Çok tedirginim , duyana kadar rahat edemiyorum :50:
Kasık ağrısı dışında aşırı belirtim yok , ne kadar geç başlarsa o kadar iyi:17:
Hoşgeldin ameliee, inşallah kalp atışını da duyacaksındır merak etme:49:
Herkese merhaba. 30 yaşındayım 6+0 haftalık hamileyim. Şuanlık hiçbir şikayetim yok Allah şükür.
Maşallah :nazar:
Haziran 2012 annesiydim :) 13 aylık allah bağışlasın bir kızım var.
Bugünkü sürpriz haberle 2014 mart annesi oluyorum allahın izniyle. 5+2 haftalık olduğunu öğrendim.
Heyecandan yanlış hesaplamadıysam 16mart muhtemel doğum zamanı. Sat tarihim ne yazıkki net değil :)) bu yüzden sürpriz bir hamilelik...Tamamen doktorun kese ölçümüne göre haftalık belirlememiz vardır.

Güzel şeyler paylaşmak dileğiyle izmirden aranıza katılıyorum.
Bebiş biraz erken mi davranmış :26: Hayırlı olsun şimdiden.
Selam herkese :3:
Yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun :54: Herkes sağlıklı hamilelikler geçirip bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alır inşallah.
Ben de inşallah 4 gün sonraki doktor randevumdan sonra Mart annesi adayıyım diyebileceğim size:49:
Yaşım 29
10 aylık evliyim
SAT: 11 Haziran
9 Temmuz ve 11 Temmuzda olmak üzere 2 adet idrar testi yaptım ve silik çift çizgiyi gördüm.
13 Temmuzda beta hcg baktırdım 399,97 çıktı.
Şimdi 20 Temmzu Cumartesi gününki randevumu bekliyorum, ultrasonda görebilmek için. :nazar: :nazar::emir_bebek::49:
İnşallah sağlıklıdır bebeğim ve ben de Mart annesi olurum :34:
Hoşgeldin, inşallah hep birlikte Martta doğururuz :49:
Merhabalar herkese,

Ben bugün 7+0 haftalık oldum:) Kalp atışlarını geçen hafta bugün karından ultrasonda duyduk:)) ilk fotosunu da buzdolabına astık:)) Ankaradayım çok iyi bir doktorum var ama özel. 27 yaşındayım. İlk bebeğim. 3 yıldır evliyim. İştahsızlık ve azcık da bulantım var. Bu hafta başladı şikayetlerim. Doktora gittiğimde hiç birşeyim yoktu:(

Dikkat edin benim de öyle başladı :50: Ama 2-3 gündür iyiyim çok şükür.

Merhabalar herkese,

Masallah. Nasil guzel duygudur. Bizde. Bu c.tesi gidecegiz umarim hicbir sorun yoktur bizde duyabiliriz

Masallah. Nasil guzel duygudur. Bizde. Bu c.tesi gidecegiz umarim hicbir sorun yoktur bizde duyabiliriz

İnşallah canım. Ben duyulcak mı duyulmıcak mı stresinden duygulanamadım pek açıkcası ama eşime bi baktım gözleri dolmuş:)) İlk başta duyamadık sonra da kısık bi şekilde pıt pıtları duyduk:)) Hepinize nasip etsin Rabbim:)

İnşallah :16:
İnşallah canım. Ben duyulcak mı duyulmıcak mı stresinden duygulanamadım pek açıkcası ama eşime bi baktım gözleri dolmuş:)) İlk başta duyamadık sonra da kısık bi şekilde pıt pıtları duyduk:)) Hepinize nasip etsin Rabbim:)

Aminn, Rabbim herkese nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba kızlar, inşallah bende Mart annesiyim. Aranıza katılmak istedim.

Beklenen dogum 14-15 Mart. 31 yasındayım ve iki yaşında bi kızım var. Herkese rahat saglıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler dilerim

Back
X