2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

Ya arkadaşlar nasil olsa ayni konuları calisiyoruz burada farklı gelen soru kaliplarini,size çok değerli ve duyulmamis olacagini düşündüğümüz bilgileri cozemedigimiz sorulara da paylassak iyi olmaz mi ? Fotoğraf çekmeyi basarirsam ben baslicam

Kizlar teknofem sitesine uyelikle ugrasmayin hepsi youtubeda var indirebiliyosunuz ustelik butun dersler var ve mükemmel ben cok beğeniyorum sürekli videolari dinliyorum youtubeda teknofem vids yazin hepsi cikiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gezmelerden devam değil Tatil modundan çıkamadım pek anca soru çözümü o da vakit buldukça misafirler var da

olsun :)
sen bi şekilde ilerlemeye devam ediyorsun bende o da yoookk ((
yatılı misafirim var bakalım ne ara çalışacam aslında başlasam gerisi gelir biliyorum amaaa başlangıçç olmadı henüz

Kizlar yeni basladim mat olayi nasil olacak hic anlamiyorum help

Kizlar yeni basladim mat olayi nasil olacak hic anlamiyorum help

Konu çalışıp ardından video izleyip birde kolay soru bankalarından soru çözmeye başlarsaniz yavaş ama emin adimlarla ilerlersiniz

ayyy kızlar bu konular biter mi yaaa ben napıcam çalışmaya geç başladım sınava girmeye son dk karar verdim diyebilrim........ eşim izine ayrılacak tatile gitcez 20 gün izin nasıl yapacam napıcam bilmiyorum...........

Son düzenleme:
olsun :)
sen bi şekilde ilerlemeye devam ediyorsun bende o da yoookk ((
yatılı misafirim var bakalım ne ara çalışacam aslında başlasam gerisi gelir biliyorum amaaa başlangıçç olmadı henüz

Misafirlerin ne aman gidecekler ki?

Evet ya sıcaklardan iyice zorlaşıyor , ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(amin...)

Özet konu anlatımları ve soru bankalarıyla çalışabilirsin hiç bir şey için geç değil ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(amin...)

Kızlar nerelerdesiniz

maşaALLAH hepini ders çalışıyorsunuz ,bir ben çalışamıyorum değil mi?

Misafirlerin ne aman gidecekler ki?

Evet ya sıcaklardan iyice zorlaşıyor , ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(amin...)

hiç belli degil burdalar bi müddet daha bakalım :)
amiiinnn hepimize inşallah

Kızlar nerelerdesiniz

maşaALLAH hepini ders çalışıyorsunuz ,bir ben çalışamıyorum değil mi?

bende çalışmıyorum klkiiii

Kimseler yok mu?

Ben bugün matematik ve Türkçe soru çözümü yapacağım nasipse hadi ALLAH'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…