2014 KPSS Evde Çalışanlar Kulübü

teşekkür ederim
branşla ilgili soru soralacağı gündemdeydi ama sonrası takip edemedim
elimdeki kitapları bitirip vakit kaldığınca diğer kitaplarla tamamlarım inşallah bi aksilik çıkmazsa

Öğretmensin galiba. Alan testi geldi evet. Ama onun ayrıntısı pek bilmiyorum ben öğretmen olmadığım için.
 
Öğretmensin galiba. Alan testi geldi evet. Ama onun ayrıntısı pek bilmiyorum ben öğretmen olmadığım için.

yoo değilim fen edebiyat mezunuyum
çok fazla bilgim yok duyduğum kadar sordum demek eğitimcilerin sınavında branş var
ok biz yine tarih coğrafya vatandaşlık devam (
 
yoo değilim fen edebiyat mezunuyum
çok fazla bilgim yok duyduğum kadar sordum demek eğitimcilerin sınavında branş var
ok biz yine tarih coğrafya vatandaşlık devam (
merhabaa bende biyoloji mezunuyumm artı olarak formasyon aldım sadece. sen bölüm olarak gireceğindenn alan sınavıı sana yokk ama eğitim bilimlerindende giriceksen alan calışman lazımm onunda kitapları daha cıkmadı zatenn
 
yaaa bunu düşünemedim benn:2: bekarım bende canımm kendimce plan yapıorum aralık gibii gk-gy bitsin eğitime baslayayım diee ama tabikii sana uymaz buu herkess kendi programnda devam etmeli ozaman
 
dün çalıştığım coğrafya konularının tekrarı
tarihten ilk ünitelerin tekrarı ve yeni konuçalışması yaptım
.. coğrafyada yerleşmee ve bölgeler kaldıı
tarihte milli mücadele dönemindeyim vatandaslıktaa ağır ilerliyorum çünkü hiç anlayamıyorum:18:
türkce ve matematiktende sadece soru çözümü yapıorumm..
bugün tarihten cok zoru çözdüm ama net bi sayı yok aklımdaa
ortalama 200 falandır ..
hadi sizdende alalımm gününn derss uygulamalarınıı
 
yaaa bunu düşünemedim benn:2: bekarım bende canımm kendimce plan yapıorum aralık gibii gk-gy bitsin eğitime baslayayım diee ama tabikii sana uymaz buu herkess kendi programnda devam etmeli ozaman

ama bence senin planın gayet iyi çünkü sen daha eğitim çalışacaksın benim de öyle bir derdim yok :)) o yüzden konuları rahat rahat bitirmeyi planlıyorum koşullar elverdikçe tabiki hepimize olay gelsin hmm bi de benim önümüzdeki alese kadar tek planım mat ve türkçe çalışmak, alesten sonra tarih coğrafya ve vatandaşlığa başlıycam inş :)
 
Ben de bugün Coğrafya'dan nüfus ve yerleşmeyi bitirdim. Ekonomik coğrafyayla bölgeler kaldı. Ondan sonra genel kültür tamamen bitiyor. Video izlemeye geçeceğim.
 
Arkadaşlar ben de kpss ye evde hazırlanıyorım siz nasıl çalışıyorsunuz bi fikir verir misiniz ben mühendisim çok yüksek puan almam lazım ama adam akıllı çalışamıyorum bi de kaynak öneriniz olabilir mi ayrıca birbirimizş motive falan etsek destek olalım bu topikte ben çok stres olmuş durumdatım .
 

duslerulkesi hoşgeldin bende gıda mühendisiyim sen hangi dal acaba?

ben evde günde 1 ünite bitirerek çalışıyorum sonraki gün soru çözümü ile tekrar yapıyorum... fazla stres yapmayın kızlar ya sınava daha çok var.. sıkı bir çalışmayla son 3-4 ayda bile yüksek puan alınabilir bizzat yaşadığım için söylüyorum :) ama azim ve kararlılık şart bi de aksatmadan hergün mutlaka soru çözmek gerek bencee :)
 
Canım hoşbulduk:) ben de inşaat mühendisiyim sen hangi kaynaklardan çalışıyorsun ayrıca şunu çok merak ediyorum not çıkartarak mı çalışıyorsun?kendime güveniyorum yaparım hiç çalışmadan 2012 kpssden 70 aldım kitap yüzü açmadan o yüzden umutluyum :))
 

bende 2012 ihtiyaç modüler seti vardı o zaman çalışmak kısmet olmamıştı o yüzden yeni kitap almaya kıyamadım ama ihtiyaç öneririm ben 2010 da ihtiyaçla hazırlanmıştım 82 aldım son 4 ay çalışarak.. 2012 de hiç çalışmadan öylesine girdim bu sefer de bakalım çocukla nasıl olacak işte.. çalışmaya yeni başladım ve alese de gireceğim için önceliğim türkçe ve matematik sonra diğerlerine de başlarım artık..umudunu kaybetme bizler mühendisliği hallettiysek kpss yi de çok kolay hallederiz diye düşünüyorum :) haksız mıyım
 

not çıkarark mı çalışıyorsun demişsin onu atlamışım ben :) evet canım not çıkarıyorum şimdilik türkçe ve mat için gerek duymadım ama tarih corafya ve özellikle vatandaşlıktan not çıkarmassam asla anlayamam ve hemen unuturum ... :)
 
Çok haklısın canım yaparız tabiki de:)) ben de alese girmeyi düşünüyorum bu yıl sadece kpss ve alese ayırdım oturup düzenli bi şekilde ikisine de çalışacağım burda günlük ne kadar çalıştığımızdan falan bahsedelim ve birbirimize destek olalım canım ayrıca ben de ihtiyaçtan çalışıyorum konu anlatımını falan beğeniyorum yani soru bankası olarak önerebileceğin bi yayın var mı?
 

yargı ve sınav yayınlarını önerebilirim şu an kullandığım bunlar var ha bi de yediiklim ales için almıştım.. ama bence deneme çözmek daha faydalı ilerleyen zamanlarda..
 
günaydın arkadaşlar herkes erken kalktı ders çalışıyor galiba.ben de anayasa çalışıyordum ara verdim.ilk sayfaya baktım da çok soru çözen arkadaşlar var ben konu çalışmaktan henüz soru çözmeye vakit ayıramıyorum anca konu sonu testlerini çözebiliyorum.nasıl olacak bu şekilde ya yeterli soru çözemezsem diye korkuyorummm
 
Yeni gelen arkadaşlara kocamaaan bir hoşgeldin diyorum. Kızlar gördüğüm kadarıyla kaynak soranlar olmuş, ana sayfaya bir liste yapayım en iyisi memnun kaldığımız veya kalmadığımız kaynaklaklar ilgili. Sizler de yazarsanız şunu beğendim şunu beğenmedim ben de liste yapayım kendiminkileri de ekleyerek.
Bu arada heyecan, stres, aman yetiştiremeyeceğim yok! Yetişemeyecek hiç bir şey yok kızlar. Nisan'dan sonra hızlandırılmış bir program hazırlarız, eksik kalanları hallederiz. Sıkmayın canınızı şimdiden. Daha çoook zaman var.
 
selamlr arkadaşlar
ben daha bugün çalışmaya başlayamadım ancak evimin işini gücünü bitirdim şimdi oturacağım başlamadan bi bakıyım dedim
dün tarihin ilk iki konusunu bitirdim bugün de 2 konu halletmeyi düşünüyorum
çok mu esnek davranıyorum sizce
çalışmaları mı biraz daha hızlandırmalı mıyım? ne dersiniz kızlar
akıl verin bana
 

Eğer sadece GK-GY sınavına gireceksen, yavaş değilsin muhakkak yetişir canım.Ama alan sınavına falan gireceksen onları da göz önünde bulundurman gerek tabi ki. Eğer tekrar yapmak istiyorsan en azından Ocak'a kadar konuları bitirmeye çalış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…