Ooo herkes neler yapıyormuş ya
Bende üniversite son sınıf öğrencisiyim. Endüstri mühendisliği okuyorum. İki buçuk senedir de stajyer mühendis olarak özel sektörde çalışıyorum. Son sınıf öğrencisi olduğum için tez, iş falan derken bir hayli yoğunluk oluyor o yüzden kursa vakit bulamıyorum. Sınava kadar kendi çabalarımla hazırlanırım demiştim ama şimdi hazırlanan arkadaşların yorumlarını görünce aslında bir şey yapmadığımı anladım.
Zaten Türkiye genelinde atamamız çok az en az 92 puanla atanabiliyoruz. KPSS'ye selam özel sektöre devam
Hoşgeldin aramıza
merhaba canım hoşgeldin aramıza :)) benim de 5 aylık bebeğim var, gündüzleri tüm vaktim onunla ve ev işleriyle geçiyor akşam 8 gibi uyutuyorum onu ( çok şükür ki gece uykusu düzenli be de diş sıkıntımız olmasa :)) sonrasında ufak tefek işlerimi halledip ders çalışıyorum ama bu aralar akşamlarım da heba oluyor ütü çamaşır falan çook oluncaişte böyle canım ben bu şekilde bir düzen oturtmaya çalışıyorm.. azmedersek neden olmasın.. Allah çalışmalarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Merhaba, hoş geldin.Biz burada hepimiz, istedikten sonra başarabileceğimize inanıyoruz. Senin için de durum aynı, neden imkansız olsun ki? Eğer azmedip yeteri kadar çalışırsak inşallah bu başlık altındaki herkesin kazanacağına inanıyorum ben.
sevgili andROMEdea'cıgım benım tablomdakı genel toplamda bı hata varmış gıbı geldı bı bakarmısın musaıt olunca 1602 degıl 1622 olması gerekıyor sanırım senıde boyle bos seylerle ugrastırıyoruz kusura bakma
ahh ahh iştee bneimde stresim bu yüzdenn belkii 99 alcazz ama atama cıkmazsaa 20 alandann farkımız olmayacakk iştee amaaa yinedee iyi düşüneceğiz kii herşeyy iyii olsunnnKızlar kasım ataması için bize verilen kadroları görünce moralim bozuldu. Çalışma şevkim de kalmadı motivasyonum da. Biz bu kadar çalışıyoruz, kadro verilmedikten sonra 95 alsak ne olur?
Kızlar kasım ataması için bize verilen kadroları görünce moralim bozuldu. Çalışma şevkim de kalmadı motivasyonum da. Biz bu kadar çalışıyoruz, kadro verilmedikten sonra 95 alsak ne olur?
mrb. herkese
bende kpss maratonuna başladım evde hergün bir konu ve ardından test çozmeye çalışıyorum. çok verimli çalışamıyorum aslında konu bitirince 2 gün sürüyo test çözmesi toplamda baktığım test sayısına bakılırsa 40 geçmez. iki günde 40 soru felaket. böyle bi konu açılması güzel olmuş sizlerin soru adetlerine baktığımda daha bi heves geliyor insana hırs yapıyor. beni de dail edermisiniz konunuza. ona göre ben de daha çok soru çözerim diye düşünüyorum 40 soru çözdüm demeğe utanırım onun için daha çok soru çözerim bende...
benide aranıza alırmısınız lütfennnn.....
Bizden de 1 tane gıda müh alıyorlar şaka gibi,
oda teknik akdro değil zabıta diye alıyorlar , valla şaka gibi
mrb. herkese
bende kpss maratonuna başladım evde hergün bir konu ve ardından test çozmeye çalışıyorum. çok verimli çalışamıyorum aslında konu bitirince 2 gün sürüyo test çözmesi toplamda baktığım test sayısına bakılırsa 40 geçmez. iki günde 40 soru felaket. böyle bi konu açılması güzel olmuş sizlerin soru adetlerine baktığımda daha bi heves geliyor insana hırs yapıyor. beni de dail edermisiniz konunuza. ona göre ben de daha çok soru çözerim diye düşünüyorum 40 soru çözdüm demeğe utanırım onun için daha çok soru çözerim bende...
benide aranıza alırmısınız lütfennnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?