merhaba beni de aranıza alır mısınız? zaman kaybederim diye netten ve forumlardan uzak duruyordum ta ki bugün sizin başlığı görene kadar...BAŞLIKTA, paylatıklarınızda gerçekten motive edici... ev ve çocuklarla (4.5 yaşında ve4 aylık) zorlanıyorum ama imkansız değil..(değil dimi)
merhaba beni de aranıza alır mısınız? zaman kaybederim diye netten ve forumlardan uzak duruyordum ta ki bugün sizin başlığı görene kadar...BAŞLIKTA, paylatıklarınızda gerçekten motive edici... ev ve çocuklarla (4.5 yaşında ve4 aylık) zorlanıyorum ama imkansız değil..(değil dimi)
darısı başımıza :)) ayyy okuyunca öyle sevindim kii ama dediğin gibi bende gıda müh. olarak atanmak istiyorum ve çoook zorEvli bayanlar hiç moral bozmadan devam ; benim amcamın eşi 35 inde biri 6 diğeri 4 yaşındaki cocugu ve onu hiç desteklemeyen kocasına rağmen akşamları mutfakta çalışarak atandı darısı hepimizin başına
Ama ben gıda mühendisi olarak atanamk istiyorum malasef bizden alım yapmıyorlar birtürlü, ya 9O ve üstü ya da düz memurluk olacak allah emeklerimizi boşa vermesin
Bugünüm :
120 türkçe
40 matematik + konu
50 coğrafya + konu
Bir de aöf çalıştım
Evli bayanlar hiç moral bozmadan devam ; benim amcamın eşi 35 inde biri 6 diğeri 4 yaşındaki cocugu ve onu hiç desteklemeyen kocasına rağmen akşamları mutfakta çalışarak atandı darısı hepimizin başına
Ama ben gıda mühendisi olarak atanamk istiyorum malasef bizden alım yapmıyorlar birtürlü, ya 9O ve üstü ya da düz memurluk olacak allah emeklerimizi boşa vermesin
Bugünüm :
120 türkçe
40 matematik + konu
50 coğrafya + konu
Bir de aöf çalıştım
darısı başımıza :)) ayyy okuyunca öyle sevindim kii ama dediğin gibi bende gıda müh. olarak atanmak istiyorum ve çoook zorama düz memurluğa da razıyım atanayım da yeter ki :)
Kızlar sizin bölümün alım durumları nasıl? Ben de mühendis kadrosuna atanmak istiyorum ama az alınıyor (15-20 kişi civarı). Ama 90 üzeri bir puan alırsan En kötü 2. atamada bilemedin 3. atamada atanıyorsun. Sizin daha mı kötü? :26: 4001 düşünmek istemiyorum ben, o kadar emek verip okudum hakkım olan kadroyu istiyorum.
Merkezi atamalarda bizden de o kadar alınıyor ama malasef bizim bakanlık gıda işini bile veterinerlere yaptırıyor, Gıda tarım bakanı kendisi veteriner bizim kadrolara hep veterineler yerleşti, biraz haksızlık var yani ortada,
Açıktan da bazen sözleşmeli alım yapıyor, ama benim abim inşaat mühendisi, il özel idareye atandı 4 5 yıl önce 79 la :) sanırım bir ara inşaatçılardan parlak dönemi olmuştu.İnşallah sana da denk gelir o parlak dönem.
4001 de de 2,500 tl veren kurumlar var onlarda olabilir benim için de . Bu veteriner gıdacı adaletsizliği beni çok yıprattı.
Günaydın kızlarrr! Hepinize kokulu öpücükler.
Toplam soru sayısında binin üzerine çıkan bütün KPSS güzellerini tebrik ediyorum öncelikle.Veee pazar 00:00 a kadar 1000er soru daha istiyorum. Bakalım ben de dahil kaç kişi başarabileceğiz, başarana çikolata.
Bu arada ben 5 gündür, her gün bir video + tarih , coğrafya ve vatandaşlıktan 2şer test ve bir genel kültür denemesi programıma devam ediyorum GK haricinde de dönüşümlü olarak her gün sözel sayısal mantık veya matematik sorusu çözüyorum.
Türkçe yerine de 3 tane roman bitirdim bu hafta sayılır mı?
Bir arada da çözemediğim soruları sormam gerek size ama bir türlü fırsat bulamadım.Bir gün mü belirlesek acaba soru çözüm günü olarak ne dersiniz? O gün herkes sorularını paylaşır, bir sonraki hafta aynı güne kadar tamamını girdikçe çözeriz. Sonraki hafta çözümlerle beraber yeni soruları da paylaşırız?
Fikre sıcak bakmazsanız hiç önemli değil.
Olur ben varım :)
Pazara kadar 1000 soru , ama konuda çalışıyorum ben bakalı yapabilcek miyim,
Soru günü biraz zor olur bence her dakika ben nete giremiyorum çünkü; benimde sorularımda var, ben şimdiden sorayım :) CEvapyalabilirseniz çok sevinirim
1- Gereksiz sözcük kullanımından doğan anlatım bozuklugu hangisinde yok demiş ama cevaba şu demiş bence yanlış ama sizede sorayım:
Sobadaki sıcak ateşle iyice ısındı.
2- Aş. hangisinde yüklem eksikliğinden kaynaklı anlatım bozukluğu var . ben a dedim ama cevap e imiş
a) Arkadaşım mısıra, ben kübaya gitmek istiyorum.
e)Sobadan kıvılcım sıçrayıp tüm evin yanmasına neden olmuş
3- Aş. han. türkiyenin özel konumuyla ilgili bir özellik değildir? Ben d dedim cevap a imiş !
a)Doğuya gidildikçe sıcaklığın azalması
d) gece gündüz süre farklarının görülmesi
Bu yayın nobel yayın bence pek çok hatası var ama yine de size sorayım dedim emin olmak için.
Toplam soru sayısında binin üzerine çıkan bütün KPSS güzellerini tebrik ediyorum öncelikle.Veee pazar 00:00 a kadar 1000er soru daha istiyorum. Bakalım ben de dahil kaç kişi başarabileceğiz, başarana çikolata.
Bu arada ben 5 gündür, her gün bir video + tarih , coğrafya ve vatandaşlıktan 2şer test ve bir genel kültür denemesi programıma devam ediyorum GK haricinde de dönüşümlü olarak her gün sözel sayısal mantık veya matematik sorusu çözüyorum.
Bir arada da çözemediğim soruları sormam gerek size ama bir türlü fırsat bulamadım.Bir gün mü belirlesek acaba soru çözüm günü olarak ne dersiniz? O gün herkes sorularını paylaşır, bir sonraki hafta aynı güne kadar tamamını girdikçe çözeriz. Sonraki hafta çözümlerle beraber yeni soruları da paylaşırız?
Ben maaş için değil de o kadar emek verip kazanıp okuduk, hak ettiğimiz ünvanı alalım istiyorum. Bizden pek sözleşmeli alıma rastlamadım şimdiye kadar ama A kadro veriliyor bize. Ben de onları değerlendiriyorum 2014te 90 üstü alamazsam diye.
Maalesef o haksızlık had safhada ülkemizde. Herkes herkesin işini yapıyor.Umarım en kısa zamanda hepimiz hakkını iade ederler.
ben varım tamam ama arkadaşlar 1000 soruyu bugüne kadar çalıştığım konulardan nasıl bulacağım elimde fazla kaynak yok yardımcı olsanız...
buarada evet benimde çözemediğim sorular var birgünü soru günü yapsak iyi olur bence de...
önceliklee hepinizee ve sanaaa merhabalarr arkadaşlar..bikaç gündür aksatıyorumm derslerii bu tiroid iltihabı mahvetti benii ateşş mide bulantısı derkenn yattım hepp..Günaydın kızlarrr! Hepinize kokulu öpücükler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?