- Konu Sahibi Safransari
- #1.921
Bugün denemeye girdim eve geldim yemek yedim daha derse başlamadım birazdan başlayacağım.
Netlerimde artış var çok sevindim 87,5 netim geldi bugün süreyi yetiştiremediğim için turlama tekniği uygulamaya karar vermiştim öyle de yaptım çok faydasını gördüm. Son iki denemedir yetişmiyordu genel yetenekten 7 -10 arası boş kalıyordu. Bu sefer bilmediklerim boştu ama her soruya baktım süre ucu ucuna yetişti, ama netler arttı tabi :)) Tarih çalışıyordum bir haftadır tarihten 18,75 net yaptım. Son iki gündür de çok yorgundum hiç çalışmadım bugün telafi etmem lazım. Yarın da ALESe gireceğim.
Bugünkü planım da kozmik odadan türkçe sözcükte anlamı bitirmek. Sonra matematik tarih coğrafya ve anayasayla devam etcem. Her dersten 10 kitap seçerek konu konu tablo çıkarmıştım ona göre ilerleyeceğim. Bitirdiğim yere artı koyuyorum bu da beni motive ediyor. Baktım çözdüğüm sorular yettii bir de konudan sıkıldım o zaman o 10 kitabı bitirmeden diğer konulara geçcem. Tüm konular bitince de geçtiğim kitaplara geri döncem.
Denemem massallah neguzel sonuc almissin tebrik ederim seni ins dha iyi sonuclar alirsn :)